Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:19:06

Egy madridista kolega:
[quote=""kolega""]akkor Tibi spanom, ide figyelj... :D remélem nem kell bemutatnom Mascherano barátunk rátartását Xabi Alonsora... :D de ha mégis, akkor szólj lécci.. na ha az nem ért pirosat, akkor EZ SEM. Egész meccsen jobban színészkedett a szarsza mint Ronaldo élete során.. ;) ha a szarsza meg csak 10 ember ellen tud játszani, akkor én azt mondom hogy [auto_cenzúra] nem érdekel ezt a korrupt futballvilágot is... ovrebo is micsinált a cselzi ellen? hatalmas egy korrupt katalán kis ge*i csapat ez....[/quote]

Az ilyenek nevezik magukat Realosnak?
A Barcát szidni a bírók miatt? Az ember esze megáll! Komolyan mondom én szó nélkül tűröm, hogy a kupát elveszítettük pedig lett volna okom balhézni de elismertem, hogy kikaptunk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.28. 16:18:51

Halál komolyan mondom, valaki magyarázza el mint ha 5 éves volnék!Mi az az eget verő bűn, amiért ahogy daffy is írta a fórum fele 4 év börtönt adna Mourinhonak?????
Ha jól tudom senkit nem küldött el az anyjába, senkit nem rágalmazott, senkit nem ölt meg.....
És igen leegyszerűsítem a dolgokat, mert abban, hogy pl azt mondja nyerjen egyszer a Barcelonma botrány nélkül, csupán gúny van!Ebben semmi sértő nincsen!
Rendben lehet elfogult vagyok vele szemben, mert zseniális edzőnek tartom, jó motivátor, remek taktikai érzék!De tényleg olyan dolgokon tudtok kiakadni vele szemben, hogy az ember esze megáll!
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:18:47

MessiFan írta: Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
Szted Pinto miért kapott pirosat? :D :D :D

Egy kis értékelés a meccsről:
Az első félidőben a Madrid az Arsenal rekordját vette célba, mi meg Casillas kapuját 2x, szóval lerágtam a körmeimet :roll:
Az nagyon nem tetszett, hogy az előző 2nél sokkal sportszerűbben indult a meccs, csak aztán a sok Oscar-díjas alakítás (elsősorban Busi, Di Maria) kapcsán megint elkezdődött a bunyó.
A második félidőben sztem már egyértelműen jobbak voltunk (a Pique-Puyol féle öngólpasszt leszámítva), a meccs legjobb része következett, amikor 4 percen belül Mascherano és Stark is helyretette Pepét (az elsőről még mindig keresem a videót, de sajna nem találok egyet sem :cry: ). Onnantól egyszerű volt, már csak Afellay kellett (érdekes h Pedro egyszer sem ment el Marcelo mellett, a holland meg egyből megcsinálta) és sztem döntőben is vagyunk

ERRE meg nem tudok mit mondani, nagy respekt CR-nek, hogy legalább ő próbált valamit tenni a bunkerfoci ellen (mondjuk ettől függetlenül csak röhögni tudtam rajta)

Ja és remélem a visszavágón Abidalék megdobálják szotyival Mourinho-t a lelátón :twisted: :P
Antifoci
Barça B

2011.04.28. 16:18:29

http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8

Melyik a csúnyább?
ezért volt a tegnapi is csak sárga..
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.28. 16:17:39

d írta:Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.
Pontosan ugyanígy érzek én is így a meccs más napján és ez dühítő! :evil: Kevsébé tudok a győzelmünkre koncentrálni, és örülni neki, mert akarva akaratlanul is felídegesítem magam Mourinho undorító megjegyzésein! :evil: Fölösleges ecsetelnem hogy mekkora tapló, gátlástalan ember, mert mindenki tudja. Eddig is ugyanígy gondoltam, de most jutottam el arra a szintre, hogy tényleg betelt a pohár nálam is és ezt muszáj volt leírnom! :roll: Nem értem mit képzel magáról ez az ember. De egy dologban egyet értek a nyilatkozatában. Tényleg undorító világban élünk! :roll:

Innen ezt már kötve hiszem hogy elveszítjük, egyszerűen azért mert a visszavágón minimum egy gólt fogunk rúgni, és ez gyakorlatilag boritékolható. A győzelem megérdemelt. A kupadöntő beli vereség felspannolta a srácokat, és sikerült visszavágni. Nyilván nem lesz könnyű a visszavágó, de iszonyatosan le kéne játszani a pályáról a Madridot! És nem fog érdekelni a meccs után hogy hiányzott Pepe és Ramos, így UEFA úgy UEFA....

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.28. 16:07:17

Én ha Realos lennék, szégyellném, hogy egy ilyen ember az edzője az imádott csapatomnak.
A játékvezetők azért vannak a fociban, hogy az egyenlő feltételeket biztosítsák, és aztán győzzön a jobbik
Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
El sem olvastam a nyilatkozatát ennek az embernek. Míg Pep arra tanítja a szurkolóit és játékosait, hogy tiszteld az ellenfelet és ha győznek, ne keress kifogásokat hanem gratulálj, míg Mourinho éppen az ellenkezőjét teszi.
Mivel José már feladta, a Barca meg ugyan úgy fog készülni, győzelmet várok hazai pályán is.
Visca el Barca, el Catalunya!
samy85
Capitá del Barça

2011.04.28. 16:02:08

Azért ott a Pique megállította bennem a ütőt, amikor a kecseslábú gazella majdnem elvitte a bogyót.. még szerencse hogy "technikás" a csokitorony... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.28. 15:55:08

ab1daL írta:
Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
"Mi azért jöttünk, hogy futballozzunk" - Adebayor
Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.
Adebayor mekkora mókamester bazzz :lol: :lol: azért jöttünk, hogy futballozzunk.
Egyébként tegnap este nekem is feltűnt Cunci elszántsága. Embertől emberig futott amíg meg nem unta.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.28. 15:46:04

Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Zbacsi
Barça B

2011.04.28. 15:41:50

Ezen röhögök 5perce...:
daffy
Madridista

2011.04.28. 15:39:25

LM10 írta:Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
4 év letöltendőt szavazna neki a forum,ha jól olvasom. 2-3 meccset kaphatna egyébként
Egyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?
arbeloa játszik,úgyhogy messi :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.28. 15:38:18

A legszomorúbb, hogy egy Real-Barca BL-elődöntő után arról beszélünk, hogy ki mekkora patkány, és hogy milyen undorító meccs volt játék nélkül, és nem arról, hogy mekkora 3-3at játszott a világ két legjobb csapata milyen gyönyörű játékkal és sportszerű mezcserével a lefújás után.
LM10
Director del Fútbol

2011.04.28. 15:36:20

Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
Magáról a meccsről már írtam tegnap, ezzel szerintem a visszavágó a mienké lesz. Egyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?
Junior Gong
Barça B

2011.04.28. 15:36:10

lui1698 írta:
ezen látszik, hogy nem ért lábat.
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
a szándék... az nem a labda elérése volt. biztos vagyok benne.
lui1698 kimondta az igazságot az tény ,hogy nem érte hozzá pepe ,de ne hogy már Dani alves legyen a hibás azért mert nem akarta ,hogy eltörjön a lába,ő ahogy csak tudta vissza húzta és így esett egy hatalmasat.Ne hogy azt mondja valaki nekem ,hogy Dani Alves akkora színész és akrobata,hogy csinál egy félkörös hátra szaltót (tökéletes időzítéssel)azért ,hogy pepét kiállitsák biztos ez járt a fejében és nem az ,hogy uhh baz.meg ez az állat mindjárt eltöri a lábam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Junior Gong 2011.04.28. 15:37:45-kor.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
d
Entrenador del Barça

2011.04.28. 15:32:05

Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.

Mondjuk én vagyok hülye, hogy olvasom a sajtót, olvasom a fórumokat. Élvezni kell a győzelmet, mert nem érdemtelen. Talán tudnám is, ha nem viselkedett volna a csapat úgy, ahogy.
daffy
Madridista

2011.04.28. 15:29:23

lui1698 írta:
viszont az is, hogy az a barom még rá is fordítja a lábát. szinte egy szabályos jokogerit küld rá Alvesre.
vagy esetleg a labdával való érintkezéstől fordul a lábfej. elvégre ott alves rúgott egyet a bogyóba és az azzal való érintkezés után nem lehet fixen tartani a lábat.
messibingyo
Jugador del Barça

2011.04.28. 15:28:47

bingyo
lui1698
Llegenda del Barça

2011.04.28. 15:26:05

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.04.28. 15:22:38

ab1daL írta:Ééééés tessék: az AS megint alkotott, brávó! http://www.hatharom.hu/article/c8ee71-a ... llitasabol
Ezt a videót küldte nekem egy Real drukker elég érdekes.

http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
daffy
Madridista

2011.04.28. 15:19:31

torrentkiller írta: Előbb-utóbb a szurkolók is megunják ezt, amit a special5 focinak csúfol.
megunták. nem láttam olyan embert,aki elégedetten csettintett volna a tegnapi után
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.28. 15:16:54

ab1daL írta:Mourinho nem ülhet le a kispadra a Camp Nouban! És ez még lehet súlyosabb, ugyanis nem felejtették el, hogy a sajtótájékoztatóján szóba vette az Uefa-t, és összeesküvés elméleteket gyártott.
Kiegészítem, hogy még az Unicefet is szóba hozta a sajtótájékoztatón..
Egyébként ezt megint a saját javára fogja fordítani, hogy szegényt mindig bántják, és büntetik.
Nem is árt. Most már tényleg elgondolkodhatna, hogy hol a határ. Folyton pofázik, erre még neki áll feljebb, ha véletlen visszaszól neki valaki, vagy már a bíróknak is elegük van belőle. Nem tudom meddig engedik még, de már személy szerint rohadtul elegem van belőle. Ráadásul már nem elégszik meg annyival, hogy burkoltan anyázza a bírókat, hanem már az UEFA-t is bundázással vádolja. Azt gondolom ez a patkány már túl megy minden határon.

Csak azt felejti el, hogy a Barca ellen kiállított emberei 90%-ban jogosan kaptak pirosat. A kupameccsen meg gondolom nem volt megsértődve, hogy Pepét és azt hiszem Arbeloát (nem biztos hogy ő volt) nem küldték le fél óra után...

Azok után, hogy otthon, 7 védekező játékossal áll ki, a helyében nagyon nem merném jártatni a számat.
Előbb-utóbb a szurkolók is megunják ezt, amit a special5 focinak csúfol.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
samy85
Capitá del Barça

2011.04.28. 15:11:34

"Én a focit nézni is és játszani is a játékért és a sportemberi magatartásért szeretem.Tudom, hogy napjaink célfocinak keresztelt játékát nézve ez az álláspont már túlhaladott, de akkor is ez a véleményem.Tehát ha már mindenképpen összehasonlításokat kell végezni, akkor minden szempontot figyelembe véve a Barca a nyerő.(....)a két edző közül egy remek és eredményes sportembert és egy szintén remek edzőt,aki a végletekig pökhendi, és nem túl számos, de azért időnként előforduló vereségei és rossz lépéseiokait mindig másban, bíróban, ellenfélben vagy az ellenfél játékosában kereső, nagyképű nyilatkozót, aki csak a képességei folytán is lehetne csupán világsztár, de aki szemmel láthatóan évről-évre jobb formában van az újságírók előtt, mint emberek között.Ha az általam szintén fantasztikus edzőnek tartott Mourinho kicsit is többet foglalkozna azzal, hogy bármelyik eddigi csapatában az ilyen szintű nézősereget megmozgató játékot várjon el játékosaitól, és ne olyan focit, ami mind kvalitásaiban, mind sportszerűségben méltatlan ehhez a szinthez és magához a játék szelleméhez, akkor egy szót sem szólnék, és ez mind az akkori Chelsea, mind a kicsit visszafogottabb, ezt megelőző Inter, mind a mostani Reál esetére értendő.Lehet utálni azt a társaságot, ahol végül is "világsztárrá" nevelték az embert, bár úriemberi körökben nem túl sportszerű.De hogy egy felelős edző kritikus helyzetekben olyan taktikával küldje pályára bármelyik csapatát, ami gyakorlatilag azt eredményezi, hogy a játékosai szó szerint minden eszközt megengednek maguknak, az vérlázító! Amikor a meccs legnagyobb részében bunkerfocit játszó csapatom kikap egy olyan ellenféltől, amelyik játszik, és az eredményes játékot erőlteti a rugdosódással és a méltatlan magatartással szemben, nem lepődöm meg, ha kikapok.Nem mellékesen ne akarjon senki nyerni a Barca ellen ilyen labdabirtoklási adatok mellett, nem szabadna a bíróra hagyatkozni egy ilyen meccsen, hanem nyerni kellene akarni, megengedett eszközökkel.Nem mellékesen pedig nem árt összehasonlítani azt az alázatot, amit Guardiola tanúsított a Király Kupa után, ahol mindenki elismerte, hogy megérdemelt a Reál győzelem, annak ellenére, hogy a játék képe nagyjából hasonló volt a mostanihoz, és lehetett volna akár fordítva is az eredmény, azzal a magatartással, amit a portugál mester szinte most már minden ellenlábasával szemben tanúsítt, és amit most már marhára unok.Amennyiben bárki is úgy gondolja, hogy ezektől az allűröktől színesebb a foci világa...Tehát amennyiben valaki ilyen játékot vár el játékosaitól, és minden nagy csata előtt feltüzeli őket a rossz értelemben, valamint a játékot megelőzően többet foglalkozik a pszichikai hadviseléssel, mint magával a taktikával, az ne csodálkozzon, hogy az utasításait követve esetleg nem 11 emberrel fejezi be a játékot. "

ezt egy fórumer írta egy másik portálon...mellesleg pártatlan foci szerelmes....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
daffy
Madridista

2011.04.28. 15:11:13

ab1daL írta:Mourinho nem ülhet le a kispadra a Camp Nouban! És ez még lehet súlyosabb, ugyanis nem felejtették el, hogy a sajtótájékoztatóján szóba vette az Uefa-t, és összeesküvés elméleteket gyártott.
Egyébként ezt megint a saját javára fogja fordítani, hogy szegényt mindig bántják, és büntetik.
az unicef rendben van,de nehogy már ne lehessen kritizálni az uefát. nekem sem tetszik,amit mourinho csinál,de az sem,amit az uefa. itt nincs diktatúra,ellent lehet mondani a szövetségnek. mellesleg teljesen igaza van abban,hogy az uefa vastagon sáros(ezt más dolgokra értem,nem a mostani párharcra). meszeljék el,mert kritizálta az unicefet,stb,de az uefát joggal kritizálja mindenki.
d
Entrenador del Barça

2011.04.28. 15:09:04

Vegyük hozzá, hogy a közvetítésben mutatták is, amikor küldte a cetlit a kispadhoz, ami - tudtommal - nem szabályos, hisz azért állítják ki, hogy ne adhasson utasításokat a csapatnak. Ezért is elővehetik majd a szabályok szerint, na akkor mártír lesz már belőle.
BarcaGB
Barça C

2011.04.28. 15:06:16

Olvastam itt nagyon jó és hozzáértő kommenteket, örülök, hogy azért sokunk reálisan látja a történteket, klubszimpátiától függetlenül.
Én érdemben nem is tudok mit hozzátenni, Messire nehéz jelzőket találni, valami nyelvújító besegíthetne szerintem.
Annyit azért megjegyeznék, hogy bár szerencsére az interneten találtam egy kifogástalan streamet, eléggé elszomorító, hogy a magyarok nagyrésze megint csak nem tudta nézni sehol a meccset televízión!
Ennek biztosan ezer meg egy oka van, de azért ha a világ jelenlegi 2legjobb csapata játszik egy Bl elődntőt azt "illene" minél szélesebb közönséghez eljuttatni!
Mégis, klubszinten van ennél nagyobb rangadó?
Ez 2011-ben eléggé elkeserítő de még inkább botrányos!
Válasz küldése