MessiFan írta:
Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
Szted Pinto miért kapott pirosat?
Egy kis értékelés a meccsről:
Az első félidőben a Madrid az Arsenal rekordját vette célba, mi meg Casillas kapuját 2x, szóval lerágtam a körmeimet
Az nagyon nem tetszett, hogy az előző 2nél sokkal sportszerűbben indult a meccs, csak aztán a sok Oscar-díjas alakítás (elsősorban Busi, Di Maria) kapcsán megint elkezdődött a bunyó.
A második félidőben sztem már egyértelműen jobbak voltunk (a Pique-Puyol féle öngólpasszt leszámítva), a meccs legjobb része következett, amikor 4 percen belül Mascherano és Stark is helyretette Pepét (az elsőről még mindig keresem a videót, de sajna nem találok egyet sem

). Onnantól egyszerű volt, már csak Afellay kellett (érdekes h Pedro egyszer sem ment el Marcelo mellett, a holland meg egyből megcsinálta) és sztem döntőben is vagyunk
ERRE meg nem tudok mit mondani, nagy respekt CR-nek, hogy legalább ő próbált valamit tenni a bunkerfoci ellen (mondjuk ettől függetlenül csak röhögni tudtam rajta)
Ja és remélem a visszavágón Abidalék megdobálják szotyival Mourinho-t a lelátón