lehet, hogy a cikkben nincs semmi olyan.ferninho írta:na most aztán tényleg álljatok már le...
olvassátok már el azt a kiszabott cikket, azt utána osszátok az észt ennyire....
a madridista.hu teljesen normális hangnemben leírta ki kicsodát jelent fel és ti ezen vagytok kiakadva....leírták mik történtek minden elfogultság nélkül.... és én kérek elnézést a Real Madrid legnagyobb szurkolói oldala nevében, hogy a minden elfogultság nélkül íródott cikkbe beletették a Real Madrid által közzétett képet meg leírták, hogy a Real Madrid milyen álláspontot képvisel /és nem a madridista.hu/...
bántsatok bárkit, de a madridista.hu-t hagyjátok békén.... föleg mert nincs is miért szidni...
én felnéztem a meccs után az oldalukra. hát mit mondjak...
cigányoztak, anyáztak minden barcást, meg hogy ki kéne minket irtani, meg hogy a 2. gól előtt Albiolnak páros lábbal kellett volna Messire csúsznia, és szilánkosra törni a lábát, aztán behívni Pepét, és jól "megpepézni", és ezek voltak a legfinomabbak.
nem tudom, és itt ilyeneket nem olvastam egyik meccs után sem.
szóval azért kultúrában nekik van hova fejlődni.
de ez a jelző... megpepézni.... mindent elmod arról, hogy mit gondolnak róla ők is. csak ők azt hiszik, hogy ez a jó.
ez pont olyan, mint a VB-n volt, hogy "ő is bevette a Van Bommel-pirulát".