http://www.prosport.ro/fotbal-extern/li ... eo-8206150
Egyetértek én is, nem szabad megengedni ezt a színészkedést már csak azért is mert a Barcával szemben nagy az elvárás, mert mindenki a sportszerűség jelképeként tartják számon, ezért is szeretjük ezta klubot, meg egyszerűen a klub politikájához nem méltó és támadásfelületet ad, és így a henteskedésről el tudják vonnia figyelmet a madridistákalbicelesteX írta:
Ezzel én is egyetértek!Nem mondom,hogy pl. Alves is hagyja ott a lábát,húzza vissza és aztán hangoljon egyet Pepén,de a Mascherano,Busquets,Pedro féle színészkedések nálam sem férnek bele.Nem csak magukat,hanem a Klubot is lejáratják és ráadásul támadási felületet is adnak pl. pont a madridistáknak akik meg véres habzó szájjal csapnak le az ilyenekre,mert ugye nekik csak ez jutott!
De van, ugyanis a fő tagok tudjuk hogy milyen véleményen vannakferninho írta:na most aztán tényleg álljatok már le...
olvassátok már el azt a kiszabott cikket, azt utána osszátok az észt ennyire....
a madridista.hu teljesen normális hangnemben leírta ki kicsodát jelent fel és ti ezen vagytok kiakadva....leírták mik történtek minden elfogultság nélkül.... és én kérek elnézést a Real Madrid legnagyobb szurkolói oldala nevében, hogy a minden elfogultság nélkül íródott cikkbe beletették a Real Madrid által közzétett képet meg leírták, hogy a Real Madrid milyen álláspontot képvisel /és nem a madridista.hu/...
bántsatok bárkit, de a madridista.hu-t hagyjátok békén.... föleg mert nincs is miért szidni...
Egyetértek, mikor elolvastam nem is értettem, min vannak itt úgy felháborodva...ferninho írta:na most aztán tényleg álljatok már le...
olvassátok már el azt a kiszabott cikket, azt utána osszátok az észt ennyire....
a madridista.hu teljesen normális hangnemben leírta ki kicsodát jelent fel és ti ezen vagytok kiakadva....leírták mik történtek minden elfogultság nélkül.... és én kérek elnézést a Real Madrid legnagyobb szurkolói oldala nevében, hogy a minden elfogultság nélkül íródott cikkbe beletették a Real Madrid által közzétett képet meg leírták, hogy a Real Madrid milyen álláspontot képvisel /és nem a madridista.hu/...
bántsatok bárkit, de a madridista.hu-t hagyjátok békén.... föleg mert nincs is miért szidni...
Szerintem a madridi hozzáállást nem is kérdőjelezi meg senki. De Busi, meg Alves állandóan fetrengenek össze-vissza, ellenféltől függetlenül, most Pedro is elkezdte ezt, ami minden csak nem szimpatikus. Remélem nem ez lesz az új trend, mert az nagyon elszomorítana. Lehet itt mutogatni a Madridra, de amit Alves meg Busi csinál folyamatosan az ugyan olyan elítélendő és ocsmány dolog, mint a szimpatikus madridi játékosok cselekedetei.Rivaldo11 írta:Van egy elméletem, miért is láthattunk viszonylag sok színészkedést: A játékosaink most már nem a madrid, hanem murinnyó ellen küzdenek. Tavaly nem volt ez tapasztalható, amióta ez a féreg az edzőjük, már sokkal nagyobb, mondhatni már már egészségtelen szenvedéllyel párosulnak a derbik. Ugyanakkor színészkedés és színészkedés között is van különbség, és attól, h. Busi, meg Pedro most alakított, még hentes, és favágó módon futballozik a madridi játékosok többsége-köszönhetően a portugál gyökérnek.
EZ akkor is undorító, felőlem akármi miatt csinálhatják, én elítélem ezért őket.Rivaldo11 írta:Van egy elméletem, miért is láthattunk viszonylag sok színészkedést: A játékosaink most már nem a madrid, hanem murinnyó ellen küzdenek. Tavaly nem volt ez tapasztalható, amióta ez a féreg az edzőjük, már sokkal nagyobb, mondhatni már már egészségtelen szenvedéllyel párosulnak a derbik. Ugyanakkor színészkedés és színészkedés között is van különbség, és attól, h. Busi, meg Pedro most alakított, még hentes, és favágó módon futballozik a madridi játékosok többsége-köszönhetően a portugál gyökérnek.
Kb. ugyanígy éreztem az oldal olvasása közben.fcjoc írta:Úristennem tudom ki a főszerkesztője a "sötét oldalnak".. de ez már több a soknál.. ha egy blogon látom ezt nem lepődök meg, de egy MO legnagyobb szurkolói oldalán ilyet.. TE JÓ ÉG
Szégyenteljes, amit csinálnak.. Undormány! FÖRTELEM! :S FÖHH
Hányingerem van tőletek királyi gárda!!
Valaki a minap mondta a tökéletes jelzőt: "magyar ősmadridisták".ozsimiki írta:Elképesztő, de magukat járatják le.
Hihetetlen,hogy olyan képekkel akarják azt bizonygatni,h nem ért pirosat, amelyen olyan lábtartás látható, ami kummára sérülésveszélyes, ráadásul a képek azt a lendületet nem adják vissza.
Vicces, kíváncsi lennék mennyire örülnének odaát, ha így érkezne rájuk egy-egy focista. Még mindig nehéz felfogni,h ezen képeket látva, a pirosat sokaljákmert nem érte el, visszahúzta Pepe? nézzetek már rá könyörgöm azokra a képekre (madridisták) vicc amit csináltok.
NEM PEPE-N MÚLT, és a szándék is büntetendő.
Ezzel én is egyetértek!Nem mondom,hogy pl. Alves is hagyja ott a lábát,húzza vissza és aztán hangoljon egyet Pepén,de a Mascherano,Busquets,Pedro féle színészkedések nálam sem férnek bele.Nem csak magukat,hanem a Klubot is lejáratják és ráadásul támadási felületet is adnak pl. pont a madridistáknak akik meg véres habzó szájjal csapnak le az ilyenekre,mert ugye nekik csak ez jutott!bence-barca írta:Mellesleg a színészkedésekért remélem feljelentenek minket. Undorító, amit mostanában láttam a játékosoktól, ez eddig nem ránk vallott, a Clássicokon sajnos kijött.
Le kell állni az ilyenekkel a továbbiakban
lehet benne valami.matyi25 írta:Amúgy csak nekem tűnik úgy mintha a real művileg a háttérből gerjesztené ezeket a vitákat, meg mindenféle Barca lehúzására induló tevékenységeket?
Lehet össezesküvés elméletnek tűnik, de nekem olyan érzésem van mintha midnenhonnan csak a kifogást keresnék, hogy a csúnya rossz Barcelona játékosok, és igen a Madrid, nos ők jófiúk semmit se csináltak... Adebayor se csapta le a játékosunkat, meg ugye Pepe nem ért hozzá Alveshoz ezáltál lapot sem ért egyenesen...meg simán nem tudják emelt fővel elviselni a vereséget, csak a kifogások, meg az elterelés a tényekről a fociról....
Kérdem én mikor jönnek a 9 BL nyereséggel és 31 bajnoksággal, nos méltó e egy iylen klubhoz ez az antifoci, az otthon is 0-0 ra játszés és ez a figyelemelterelés,kifogáskeresés meg Barcelona utálat?
Amit még hozzá kell tenni, hogy ne legyke egyoldalú a szniészkedések nagyon nem tetszenek, leszokhatnának róla a fiúk mert ez meg hozzánk nem méltő, pontosna a mes que un club mottó miatt a Barca felé kétszer akkora elvárás van sportszerűségben
Amerikai História X -ben játszott, tudod...G.Gabe írta:Busi rasszista????Bányász írta:Közben már Busquets is rasszista lett...Óriási,nevetséges,hihetetlen.
Kellett nekünk a 4 klasszikus mint egy falat kenyér...
Miről maradtam le?
szerintem ez lehet a lényeg. capellot kirúgták az ilyen teljesítményér,viszont mourinho most elérte,hogy senki se arra figyeljenlluisllach89 írta: Ez a "játék" pedig. Mou eléri hogy ne erről beszéljenek, ez mind szép és jó. És rohadt keményen lehet ha hagyják, lásd döntő. De benne van a piros, és ezáltal a kifogás.
Én mindig próbáltam elismerni a játéktudását, de nagyon zavart, hogy kiszorította Yayat...aztán jött az Inter elleni húzása és úgy voltam vele, hogy ez az ember ne nagyon kerüljön a szemem elé...soadroli írta: Amúgy én sose csíptem Buszkeccet