2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez meg a kép...mindorokke_barca írta: ...
Eddig ez a legjobb videó...
Amikor kinevezték Starkot, vagy arról volt szó, hogy a portugál lesz a bíró, itt is már előre ment az anyázás.Messi-Ini írta:A belga De Bleeckere fogja vezetni a Barcelona - Real Madrid visszavágóját. Ő volt az a bíró, aki tavalyi Barcelona - Inter Milan elődöntő visszavágóján a 27. percben jogtalanul kiállította Mottát. A Real Madridnak eddig 5 mérkőzést vezetett. Mérlege: 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség.
nevetségesek ezek a Realosok,azért egyből odatették hogy ő volt az aki....!!!
komolyan mondom nem veszik észre h ezekkel mgukat égetik...szánalom!!!!
Teljesen más a 2 dolog!Stalkyard írta: Egyet mondjon meg valaki. Ha a Real Madrid ezért a négy, átlagosnak mondható momentum miatt feljelenti a másik klubot, akkor a Barcelonának mit kellett volna csinálni Ramos őszi ámokfutása után?? Gondolom mindenki emlékszik az 5-0-ás meccs végére.
Ezzel magát teszi nevetségessé és szánalmassá ez az egykoron Real Madridnak nevezett valami....
Egyet mondjon meg valaki. Ha a Real Madrid ezért a négy, átlagosnak mondható momentum miatt feljelenti a másik klubot, akkor a Barcelonának mit kellett volna csinálni Ramos őszi ámokfutása után?? Gondolom mindenki emlékszik az 5-0-ás meccs végére.torrestoni írta:
Holnap ugye az UEFA kivizsgálja a Madrid és a Barça feljelentéseit. A Real négy jelenetet vizsgáltat, köztük Alves esetét. Megvan kikockázva, lejjebb majd a link, volt kontaktus, de labdát is ért. Piros...
ezt láttam, semmire sem jó. egyetlen mozzanatot sem lehet belőle kivenni, mert nem lassítás hanem kockázás. darabos és épp ezért egyetlen ritmust sem lehet kivenni rajta.mindorokke_barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=kcxqa-Xb ... re=relatedhttp://youtu.be/ATCdVve85GU
most néztem meg ezt a videot véletlenül.
a kulcs az, ahogyan Alves elesik. ugrik fel, és egy teljes fordulatot tesz a levegőben. Lehet így esni, ha nem találják el a lábát erősen ? Komolyan kérdezem. Furcsa eset.
Nem a vita szempontjából kérdezem, piroslap akárhogy, irreleváns az ilyennél h akár picit is eltalálta-e.
Eddig ez a legjobb videó az esetről. Ebből tökéletesen látszik, hogy Pepe nem ért hozzá Alveshez. Viszont Alves nyilván nem pördülhetett meg így magától. Attól forgott meg, hogy egyszerre értek a labdába, a lendület és Pepe labdába talpalása miatt repült ekkorát.
http://www.youtube.com/watch?v=kcxqa-Xb ... re=relatedhttp://youtu.be/ATCdVve85GU
a kulcs az, ahogyan Alves elesik. ugrik fel, és egy teljes fordulatot tesz a levegőben. Lehet így esni, ha nem találják el a lábát erősen ? Komolyan kérdezem. Furcsa eset.
Nem a vita szempontjából kérdezem, piroslap akárhogy, irreleváns az ilyennél h akár picit is eltalálta-e.
Mr. Master írta: "A belga De Bleeckere fogja vezetni a Barcelona - Real Madrid visszavágóját. Ő volt az a bíró, aki tavalyi Barcelona - Inter Milan elődöntő visszavágóján a 27. percben jogtalanul kiállította Mottát. A Real Madridnak eddig 5 mérkőzést vezetett. Mérlege: 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség."
És nem adta meg Bojan továbbjutást jelentő szabályos gólját...
Az ilyenek miatt utálom a Madridot, amilyen a csapat, olyanok nagyrészt a szurkolói is. Ha már a legnagyobb madridista oldal is ilyen mélységekbe "szárnyal"...
"A belga De Bleeckere fogja vezetni a Barcelona - Real Madrid visszavágóját. Ő volt az a bíró, aki tavalyi Barcelona - Inter Milan elődöntő visszavágóján a 27. percben jogtalanul kiállította Mottát. A Real Madridnak eddig 5 mérkőzést vezetett. Mérlege: 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség."LM10 írta:Érdekesség, hogy Proença, a portugál bíró nem vezethette egyik El Casicó elődöntőt sem a Barcelona nyomása miatt, ugyanis a katalánok féltek a portugál kötődés miatt. Ennek ellenére a játékvezető kinevezése nem okozott gondot az UEFÁ-nak az idei Real Madrid - AC Milan (2-0) meccsre...
Az a vicces, vagy inkább szánalmas, hogy a real hivatalos oldala is belement ebben a háborúba...
Én nem szoktam utálkodni, sőt, ha jól tudom a kupagyőzelemhez gratuláltam is! Amikor a SZÁMOMRA szép futballról beszélek, akkor mindig megemlítem a Zidane-os Madridot is. Igen, én ezt szeretem. Azt, hogy volt egy két rondább hozzászólásom, az azért volt, mert már sok volt amit Mou művelt! Igazad van, hogy nem kellene ezt csinálni, de nem a játékosokat bántottam, hanem az edzőt, aki egy picit meg is érdemelte!daffy írta:ezt már régóta meg akarom kérdezni,de most komolyan... neked/nektek a legjobb és legszebb futball,de létezik ám foci a tili-toli-n túl is. nem kell úgy kezelni,mintha a "passzoljunk 200at 3m-en belül" foci lenne az egyetlen egyetemesen elfogadott szép játék. én-más szurkolókkal beszélve- úgy vettem észre,hogy egyre inkább kezd elege lenni belőle a nem barcás nézőknek. az első évben,mikor ezt játszotta a csapat,akkor nekem is tetszett,mert újdonság volt,de mára nekem a barca meccs 80 perce unalom. a letámadás része az,ami nagyon tetszik,de az pedig elenyésző ugye,mert 80%os labdabirtoklás van.(nem kell jönni a real meccsekkel,mert arról szó nincs,nem is sokat nézek)barca2010 írta: Végül is csak 5-6 éve játsszuk a világ legjobb TÁMADÓ futballját, de igazad van nem érdemeljük meg ezeket a címeket! Minden hozzád hasonlónak gratulálok ehhez a felfogáshoz!
és ami még feltűnt az a 2 hete tartó tömény utálat,ami elfogta a forumot. gyakorlatilag a hsz-ek 95%a tartalmaz kötekedő v lenéző v utálkozó részt.
ez eddig nem volt jellemző. tudom,hogy mourinho meg minden,de ilyenkor kéne,hogy a szurkolótáborok között meglátszódjon a különbség,de nem látszik. persze,meg kell említeni és meg kell vitatni,de hosszú napok óta mindig ugyan az jön elő és az utóbbi 20 oldal hozzászólásai kb 4 sorban összefoglalhatók,csak más szavakkal vannak leírva. ezt nem madridistaként írom,mert több barcás is szóvá tette már. jó ez így? ez csak azért érdekelne,hogy tudja az ember,mire számítson és érdemes-e használni a forumot.
persze. nekem is elegem van az egészből,csak témába vágottEbben egyetértünk Wink Lehet hasogatni a szőrszálat,ha van türelme az embernek hozzá Very Happy De nekem nincs,meg ezek szerint neked sem,meg amúgy sem olyan téma ami több szót érdemel mostmár Wink
Azzal egyetértek hogy nem volt kiállítás,de azzal hogy erősen eltúlzott bírói itélet volt azzal nem értek egyet,lehet hogy ez elsőre furcsán hangzik,de elmagyarázom!Amikor élőben néztem a meccset,és láttam ezt abizonyos esetet,azt gondoltam hogy ez sima piros!Ahogy Pepe Alves felé ment,és ahogy Alves esett,az egyértelműen azt a hatást keltette,hogy Pepe letalpalta!Én személy szerint csak a sokadik videó és kép alapján tudtam megmondani,hogy nem érte el Alves lábát,ezt ott élőben senki nem mondta volna meg,hogy nem érte el!!!Mihu írta:Továbbra is azt mondom, hogy nem volt kiállítás. Ez egy rendkívül eltúlzott bírói ítélet volt, maximum sárgát ért. A labdát érte el, nem pedig Alves lábát. Ezt a képet az Andris által belinket videóból merevítettem ki. Teljesen jól látszik hgoy a labda a két láb között van, és ha tovább játszátok a videót, akkor látszik hogy a labda visszapattan Pepe talpáról. Ez semmilyen körülmények között nem piros lap. Sárga oké, de piros semmiképpen. A labdát találta el, és ez a lényeges a szabálytalanság súlyosságának megítélésében. Élőben is óriásit néztem hogy ez piros, és ezt továbbra is tartom.
Holnap ugye az UEFA kivizsgálja a Madrid és a Barça feljelentéseit. A Real négy jelenetet vizsgáltat, köztük Alves esetét. Megvan kikockázva, lejjebb majd a link, volt kontaktus, de labdát is ért. Piros...Andris írta:http://youtu.be/ATCdVve85GU
Alves, bizonyára elsajátította a pörgőrúgást, mivel Chuck Norris tanítványa volt.Andris írta:http://youtu.be/ATCdVve85GU
Abidal és Bojan az egész szezonra, Adriano lehet a Bl döntőre felépül, és kisebb sérülése van Maxwellnek, és Iniestának.Logan10 írta:Ki lesz az a nagyon ügyes aki fel tudja sorolni a Barca sérültjeit ??![]()
![]()
![]()
![]()
Azt persze elfelejtik, hogy egyben ő az a bíró is aki nem adta meg Bojan (szabályos) gólját, ami ugye döntőbe jutást ért volna...Gauchomester írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... lt-2075469