Rászántam magam hogy visszaolvassak 3 oldalt ebben a topicban! Egy kezemen meg tudom számolni hogy hány hsz íródott a meccsel kapcsolatban.

Én is leírtam, én is undorítónak tartok sokmindent és nekem is nagyon elegem van már sok mindenkiből stb... Nyilvánvaló hogy van vita téma, de mostmár foglalkozzunk az esti Clásicóval!
A pályán kell ma válszolni. A lényeg hogy végre játszunk egy jó meccset! Nem azt modnom hogy nyiltsisakos támadófoci várható ma, de az biztos sokadjára leírva is, hogy a Madrid csak úgy juthat tovább ha gólókat lő.
Az ő egy esélyük az lehet ha egy gyors gólt tudnak szerezni, ha nem jn össze kiesnek.
Ergo több területünk lesz ma, amit ha kihasználunk arathatunk egy nagyobb arányú győzelmet is. És igen én ezt szeretném látni.

Megelégednék persze egy szoros továbbjutással is, de a pályán kell válaszolni, és van mire! Ezért nagyon remélem hogy egy esetleges vezetésnél sem fogunk visszaállni és kiadjuk magunkból a maximumot. Röviden tehát, jó lenne ma megsemmisíteni ma a Realt a pályán, egy sportszerűbb meccsen mint az eddigiek!
Visca el Barca