Barça vs. Real - El Clásico
-
- Capitá del Barça
A mondóka ennek kapcsán költődött:chonggy írta:Nem tudtam róla,nem is azért mondtam,de azért nem semmi...juhaszdani95 írta:
Elmondom miről beszél: Tudod van a "mondóka", hogy: Piros tojás, fehér nyúl, Barca-Real 3-0
Alves meg majd a s*ggén marad,és nem lesz probléma...Csak a pontrúgásoktól tartok kicsit,ha mondjuk az első 20 percben valami úton-módon gólt adnak,akkor egész jó kis meccs lehet... De inkább ne legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=rRF-5QmV ... 9F72266B74
http://www.youtube.com/watch?v=Nw4C9tOV ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tDyLl-GU ... re=related
És így szól:
Itt a húsvét, itt a nyúl, magyar-brazil 3-0
Volt még egy mondóka ennek a meccsnek kapcsán, ahol a góllövők nevét sorolják valami rigmusban.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- chonggy
- Capitá del Barça
Nem tudtam róla,nem is azért mondtam,de azért nem semmi...juhaszdani95 írta:
Elmondom miről beszél: Tudod van a "mondóka", hogy: Piros tojás, fehér nyúl, Barca-Real 3-0

Alves meg majd a s*ggén marad,és nem lesz probléma...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
-
- Capitá del Barça
Nem hiszem, hogy Alvés előre fog bóklászni.Piqué írta:Inkább a széleken próbálják majd megbontani a védelmünket és főleg a bal oldalon kell majd odafigyelni Ronaldora,de lehet,hogy azt próbálják meg kihasználni,hogy Alves elbóklászik jobbról és Di Mariával próbálnak operálni érdekes lesz az biztos.G.Gabe írta:Szerintem a Real ezerrel fogja előrevágni, felívelgetni a labdákat Adebayornak. Legalábbis meg fogják próbálni.
Múlt héten sem kolbászolt.
Max akkor fog, ha már 3-0 lesz ide.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Inkább a széleken próbálják majd megbontani a védelmünket és főleg a bal oldalon kell majd odafigyelni Ronaldora,de lehet,hogy azt próbálják meg kihasználni,hogy Alves elbóklászik jobbról és Di Mariával próbálnak operálni érdekes lesz az biztos.G.Gabe írta:Szerintem a Real ezerrel fogja előrevágni, felívelgetni a labdákat Adebayornak. Legalábbis meg fogják próbálni.
Remélem így az utolsó Clásicóra a futball kerül előtérbe megint,mint ősszel igaz akkor is voltak kakaskodások,de a játékkal többet foglalkoztak.Nyílt támadójátékot várok a Madridtól,ugye nincs más választásuk.Nekünk meg az lesz a feladatunk,hogy az ebből adódó kontrákat,eredménnyel kihasználjuk. 

-
- Barça B
Elmondom miről beszél: Tudod van a "mondóka", hogy: Piros tojás, fehér nyúl, Barca-Real 3-0chonggy írta:bowlinggolyo írta:Csak a húsvét és a mondóka miatt mondod?chonggy írta:3-0 lesz.
Nem tudom,miről beszélsz,de ha neked úgy tetszik,akkor igen...![]()
am senki sincs sárgaveszélyben,mert törlik a lapokat,hacsak valakinek el nem gurul a gyógyszere,és pirosat kap...Mondjuk mindegy is,mert a Real úgyse jut be a döntőbe...![]()

- chonggy
- Capitá del Barça
bowlinggolyo írta:Csak a húsvét és a mondóka miatt mondod?chonggy írta:3-0 lesz.
Nem tudom,miről beszélsz,de ha neked úgy tetszik,akkor igen...

am senki sincs sárgaveszélyben,mert törlik a lapokat,hacsak valakinek el nem gurul a gyógyszere,és pirosat kap...Mondjuk mindegy is,mert a Real úgyse jut be a döntőbe...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Ilúvatar írta:mastaone írta:üdv mki!
Valaki feltöltené azt a GIF formátumú jelenetet amin a meccs előtti kézfogásoknál Messi kacsint Ronaldora?
itt láttam pár hónapja ezt..
kösz ha vkinek megvan
nagyonkösz!

Az érem másik oldala a madridi "vádakra":
http://www.youtube.com/watch?v=ey48K4jq4CY
http://www.youtube.com/watch?v=ey48K4jq4CY
-
- Llegenda del Barça
Még mindig nincsen senki veszélyben
uefa.com és fcbarcelona.com on is megnéztem, ami ebből a szempontól a 2 leghivatalosabb

uefa.com és fcbarcelona.com on is megnéztem, ami ebből a szempontól a 2 leghivatalosabb

szerk: úgy tudom, tudtam Alves és Masche van veszélyben de akkor bence-barca, és az uefa szerint sincs senki!fcbarca0827 írta:Már 100-szor leírták, hogy nincs ilyen. Csak, akit ma kiállítanának, az nem játszik.Barca__15 írta:Vki írja már le a sárga lapos veszélyeztetetteket...köszöntem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Alberto10 2011.05.03. 16:27:04-kor.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Már 100-szor leírták, hogy nincs ilyen. Csak, akit ma kiállítanának, az nem játszik.Barca__15 írta:Vki írja már le a sárga lapos veszélyeztetetteket...köszöntem
OFF: Amúgy, azt ugye nem gondoltad komolyan aláírásképnek?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Vki írja már le a sárga lapos veszélyeztetetteket...köszöntem

a focira megvan a lehetőség,mert nincs pepe,ramos,khedira. így a kp-ra granero jut,ha 4-3-3 lenne,de szerintem 4-2-3-1lesz,aminek nem örülnék.Barcaman14 írta: Kár bizony!Mert akkor ma sem elsősorban a fociról fog szólni a dolog. Én továbbra is bízom benne hogy tudunk ma egy élvezhető meccset játszani, de ahhoz 2 csapat kell, és ez elsősorban rajtatok fog múlni!
casillas-arbeloa,albiol,carvalho,marcelo-lass,xabi-dm,özil,cé-adebayor
én ezt tippelem,viszont ezt szeretném:
casillas-arbeloa,garay,carvalho,marcelo-lass,xabi,granero/dm-kaka,benzema,cé
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Kár bizony!daffy írta:ebben szinte biztos vagyok,hogy nem így lesz. továbbra is inkább a gyors kontrákat fogja erőltetni a csapat és a stabil védekezést. kár érte.Barcaman14 írta: de az biztos sokadjára leírva is, hogy a Madrid csak úgy juthat tovább ha gólókat lő.
Az ő egy esélyük az lehet ha egy gyors gólt tudnak szerezni, ha nem jn össze kiesnek.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ebben az esetben mi is zárni fogunk hátul rendesen, és tartani fogjuk a labdát. Megint a középpályán lesz a játék...daffy írta:ebben szinte biztos vagyok,hogy nem így lesz. továbbra is inkább a gyors kontrákat fogja erőltetni a csapat és a stabil védekezést. kár érte. adebayornak és özilnek viszont helye NINCS a kezdőben,mégis kezdeni fognak.Barcaman14 írta: de az biztos sokadjára leírva is, hogy a Madrid csak úgy juthat tovább ha gólókat lő.
Az ő egy esélyük az lehet ha egy gyors gólt tudnak szerezni, ha nem jn össze kiesnek.
benzema nagy formába került,mégis beelőzte az impotens ade és lassan higu is. ezt josé elkúrta. kaka felépült. láthattuk,hogy özil kevés a barca ellen,mégsem játszik a brazil.
ebben szinte biztos vagyok,hogy nem így lesz. továbbra is inkább a gyors kontrákat fogja erőltetni a csapat és a stabil védekezést. kár érte. adebayornak és özilnek viszont helye NINCS a kezdőben,mégis kezdeni fognak.Barcaman14 írta: de az biztos sokadjára leírva is, hogy a Madrid csak úgy juthat tovább ha gólókat lő.
benzema nagy formába került,mégis beelőzte az impotens ade és lassan higu is. ezt josé elkúrta. kaka felépült. láthattuk,hogy özil kevés a barca ellen,mégsem játszik a brazil.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Rászántam magam hogy visszaolvassak 3 oldalt ebben a topicban! Egy kezemen meg tudom számolni hogy hány hsz íródott a meccsel kapcsolatban.
Én is leírtam, én is undorítónak tartok sokmindent és nekem is nagyon elegem van már sok mindenkiből stb... Nyilvánvaló hogy van vita téma, de mostmár foglalkozzunk az esti Clásicóval!
A pályán kell ma válszolni. A lényeg hogy végre játszunk egy jó meccset! Nem azt modnom hogy nyiltsisakos támadófoci várható ma, de az biztos sokadjára leírva is, hogy a Madrid csak úgy juthat tovább ha gólókat lő.
Ergo több területünk lesz ma, amit ha kihasználunk arathatunk egy nagyobb arányú győzelmet is. És igen én ezt szeretném látni.
Megelégednék persze egy szoros továbbjutással is, de a pályán kell válaszolni, és van mire! Ezért nagyon remélem hogy egy esetleges vezetésnél sem fogunk visszaállni és kiadjuk magunkból a maximumot. Röviden tehát, jó lenne ma megsemmisíteni ma a Realt a pályán, egy sportszerűbb meccsen mint az eddigiek!
Visca el Barca

A pályán kell ma válszolni. A lényeg hogy végre játszunk egy jó meccset! Nem azt modnom hogy nyiltsisakos támadófoci várható ma, de az biztos sokadjára leírva is, hogy a Madrid csak úgy juthat tovább ha gólókat lő.
Ergo több területünk lesz ma, amit ha kihasználunk arathatunk egy nagyobb arányú győzelmet is. És igen én ezt szeretném látni.

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Entrenador del Barça
Csak a húsvét és a mondóka miatt mondod?chonggy írta:3-0 lesz.

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
üdv mki!
Valaki feltöltené azt a GIF formátumú jelenetet amin a meccs előtti kézfogásoknál Messi kacsint Ronaldora?
kösz ha vkinek megvan

kösz ha vkinek megvan

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Érdekes cikk, sok okos gondolattal, viszont ez egy szurkolói szempont!”Halálra” van ítélve a RM ha kimegy a pályára, hogy az elejétől kezdve na akkor hozzuk be a hátrányt focit játszik!Nálunk a sok kreatív játékos simán kipasszolja a védelmet ha nem elég stabil, s eltolódnak!Egy esélye van a RM-nak ha türelmesen játszik, s az első félidőben ugyanúgy visszahúzódva megpróbál kontrázni!Végül is „egyszerű” a feladatuk félidőnként kell egyet rúgjanakMezner2 írta:Egy korrekt cikk a túloldalról: http://barcamadrid.blog.hu/2011/05/03/m ... homokvarat

Persze óriási kérdés, hogy valóban elfogytak a védekező játékosai, s nem tudom Kakara és a többiekre mennyire lehet „rákényszeríteni”, hogy védekezzenek, figyeljenek a mozgásokra, tolódjanak időben, s zárják a területet!Taktikai szempontból nagyon érdekes a meccs, alig várom, most egy esetleges Pep húzással, nagyon megtudnánk lepni őket, mert alapvetően nincs sok védőjük, s plusz kp-val sima emberelőnyt tudunk kiharcolni, mint írtam nem hiszem, hogy Kaka 90 percig bírni fogja a labdakergetőzést, ráadásul úgyhogy nem ez a „szakterülete”
szerk: látom Özil kezd náluk, hát azzal sincsenek előrébb
fcbarca0827 ha ma 1:1 lesz akkor holnap a Schalke is továbbmegy, akkor bezárul a kör

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.05.03. 15:03:54-kor.