Érdekes cikk, sok okos gondolattal, viszont ez egy szurkolói szempont!”Halálra” van ítélve a RM ha kimegy a pályára, hogy az elejétől kezdve na akkor hozzuk be a hátrányt focit játszik!Nálunk a sok kreatív játékos simán kipasszolja a védelmet ha nem elég stabil, s eltolódnak!Egy esélye van a RM-nak ha türelmesen játszik, s az első félidőben ugyanúgy visszahúzódva megpróbál kontrázni!Végül is „egyszerű” a feladatuk félidőnként kell egyet rúgjanak

Szóval az hogy kimegyünk és játszunk egy „jó” meccset nem biztos, hogy okos taktika!Ha mi rúgjuk az elsőt kicsengettek, s abban biztos vagyok hogy betalálunk, úgyhogy főhet Mourinho feje, mert ahogy meg is fogalmazta ez Mission Impossible!Persze tuti nem adták fel, de hogy ma nem fogunk kiesni az is tuti

Persze óriási kérdés, hogy valóban elfogytak a védekező játékosai, s nem tudom Kakara és a többiekre mennyire lehet „rákényszeríteni”, hogy védekezzenek, figyeljenek a mozgásokra, tolódjanak időben, s zárják a területet!Taktikai szempontból nagyon érdekes a meccs, alig várom, most egy esetleges Pep húzással, nagyon megtudnánk lepni őket, mert alapvetően nincs sok védőjük, s plusz kp-val sima emberelőnyt tudunk kiharcolni, mint írtam nem hiszem, hogy Kaka 90 percig bírni fogja a labdakergetőzést, ráadásul úgyhogy nem ez a „szakterülete”
szerk: látom Özil kezd náluk, hát azzal sincsenek előrébb
fcbarca0827 ha ma 1:1 lesz akkor holnap a Schalke is továbbmegy, akkor bezárul a kör

És teljes a Deja vu