Lakers tényleg hihetetlen, láttam a meccs nagy részét, azért partiban volt jó sokáig a Lakers, egyszerűen Nowitzkit nem tudják fogni!És Bynum kifejezetten jól játszott!Persze sok minden változna ha cserélnék D12-t Bynumra, először is lenne egy még egészséges center!Viszont Bynum alig kapott labdát, s már panaszkodott is, pedig nem ügyetlen!Howard-dal ezt nem lehet eljátszani, szerintem!Márpedig Bryanthez néha hozzá van nőve a zsuga!
Valóban lassan egy korszak véget ér, Jackson gondolom nem így tervezte, hogy befejezi, lassan hiába Bryant egy vasember, nincs mozdítható testrésze!3:0ról még senki nem fordított, s nem is idei Lakers lesz az első!
Valahol kicsit sajnálom, mert jó lett volna megint klasszikus döntőt játszani velük

És visszavágni a tavalyiért!
szerk: Howardos sztori meg elég érdekes lesz, ha jól tudom korlátozott szabad ügynök lenne, az Orlando nyilván valamit szeretne érte, így jó lenne most cserélni, de hát jövőre nagy valószínűséggel lockout!
Amúgy meg lehet hülyének néztek, de pl Phillyben jobban megtudna élniEnnek gondolom örülne Eazzy is!

Phillyben jó nagyon a tüzérség, s az alacsony posztokon jók!Keletről nem mennék el!Lakers persze óriási franchise, de ha a Kings költözik melléjük máris tért veszítenek!Turner mégiscsak egsy TOP3as draft volt, s idény végére nem is volt rossz!Holiday fejlődik, Igoudala meg azét egy szinttel feljebb kerülhetne, ha lenne egy D12 mellette!+Brand!Persze jöjjön a Celtics-be, de mi nekünk nincs helyünk a salaryben

Érdekes sztori lesz Howardé, s a végén meg marad