Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És Rondo félkézzelGame90 írta:Memphis remélem behúzza a következőt is![]()
Boston meg már hússzal vezet a Miami ellen...PP és KG feltámadt, Wade, Bosh és James pedig leeresztettek.
1. ott a szerkesztés gomb, nem kell 3 hsz-t 1más után befirkantanipityi13 írta:Látom te a Miaminek drukkolsz.Eljön az az idő is mikor ti lesztek ebben a helyzetben.Messithebest írta:Nem tudom mi lehet a Lakersel... 3-0.... simán ki is fognak potyogni... na de kit izgat?![]()
![]()
Látom te a Miaminek drukkolsz.Eljön az az idő is mikor ti lesztek ebben a helyzetben.Messithebest írta:Nem tudom mi lehet a Lakersel... 3-0.... simán ki is fognak potyogni... na de kit izgat?
Nagyjából:socio66 írta:ennek a lehetséges lockoutnak mi a sztorija?
Ez azért....no comment.....Bob_Marley írta: szerk: és egy háttérkép http://4.bp.blogspot.com/-J3aGufZe-Qw/T ... 2Bcopy.jpg
A 4 C veri a 3 királynőt
szerintem dwightra gondolt.szbalint88 írta:Melyik Howarddal?Eazzy írta:Csak az összefoglalót néztem meg a Lakers - Dallas -ból, de ami azonnal látszik, hogy a Mavs egyszerűen megőrült. Minden pont, zsákolás, megszerzett labda után ordítanak, feltüzelik egymást. Nyerni akarnak minden áron, és ez jelenti jelenleg a legnagyobb különbséget köztük és a LAL között, mert a lilák nem igen kívánnak tenni semmit. Gasol katasztrófa, Kobe a végjátékban le volt lőve. Ez így kevés. Na majd jövőre Howard-al a fedélzeten.
Melyik Howarddal?Eazzy írta:Csak az összefoglalót néztem meg a Lakers - Dallas -ból, de ami azonnal látszik, hogy a Mavs egyszerűen megőrült. Minden pont, zsákolás, megszerzett labda után ordítanak, feltüzelik egymást. Nyerni akarnak minden áron, és ez jelenti jelenleg a legnagyobb különbséget köztük és a LAL között, mert a lilák nem igen kívánnak tenni semmit. Gasol katasztrófa, Kobe a végjátékban le volt lőve. Ez így kevés. Na majd jövőre Howard-al a fedélzeten.
Igen igen, én is így látom, csak azért meglepő, szinte ugyanaz a csapat tavaly még bajnoki címet nyert, most meg kipotyog simán egy Dallas ellenTocy írta:Azt hiszem ezzel a szezonnal ott lezárul egy korszak...új arcok kellenek, a régieket elküldeni, új edző-új impulzus-új motivációk. Kicsit kiégettnek, fáradtnak, öregnek érzem a csapatot...de így is nagy meglepetésMessithebest írta:Nem tudom mi lehet a Lakersel... 3-0.... simán ki is fognak potyogni... na de kit izgat?
Azt hiszem ezzel a szezonnal ott lezárul egy korszak...új arcok kellenek, a régieket elküldeni, új edző-új impulzus-új motivációk. Kicsit kiégettnek, fáradtnak, öregnek érzem a csapatot...de így is nagy meglepetésMessithebest írta:Nem tudom mi lehet a Lakersel... 3-0.... simán ki is fognak potyogni... na de kit izgat?