Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OK, kösz! Csak azt hittem sérült, mert eddig 1 percet sem játszott PO-ban, az alapszakasz második felében meg elég sokszor kezdett, de amit láttam Dallas meccseket, azon Barrea tényleg jobb volt.Bob_Marley írta: Beaubois:
Most az OKC ellen nem fér bele a rotációba, inkább Corey Brewert vették elő, aki kiváló védő, s még kellhet is Durant megállítására!PO-ban mindig szűkebb a rotáció általában 7-8 ember játszik, mondjuk a Dallasnál brutális a pad, s ráadásul Beaubois helyén sokszor tündököl Barrea!
Menj már...én is azt mondtam, hogy Heat-OKC döntőt akarokMessithebest írta:Na Thunder egyenlített még Dallasban! Most mind2 párharc állása 1-1! Vasárnapi Game 3at már nagyon várom, jó lenne előnnyel menni a 4ik meccsre, szerintem ha hazaikat most behúzzuk akkor a Bullsnak KO. 3-1ről nem hinném hogy fordítanának, max még 1 meccset tudnának talán elcsenni. Szóval hazaikat be kell húzni és ott vagyunk a döntőben! LETS GO HEAT!!!!
Egyébként emlékeztek, hogy a PO előtt én Thunder-Heat döntőt tippeltem?Még összejöhet
(Bár jelenleg erősebbnek érzem a Dallast...)
Bob_Marley írta:De hogy a gyökerek megmaradjanak!
Na ezt a 22 éves korhatárt nem tudtam. Pl NFL-ben most az Eagles 26 éves falembert draftolt első körben, mondjuk alapból 4 éve focizik a srác csak, előtte hokizott Kanadában, meg tűzoltóskodott.Bob_Marley írta:Én úgy tudom, európaiaknak 22 év a felsőhatár, amerikainak szintén, de ott ha még végzős egyetemista vagy jelentkezhetsz később!Ha "kiöregedtél", akkor nyári ligák, kisebb tornák, s várni a csodát, hogy felfedeznek!neobarca írta:És felső korhatár van?
Grat a Miaminak, nem láttam a meccset, az a 75 kapott pont elég derék!Jó kis védekezős csata lehetett a pontok alapján, majd meg is lesem!Messithebest írta:Na megvan a Game 2 85-75! Örülök is, nem lett volna egy könnyű dolog Miamiba 2-0al menni. Miamiból mind2t megkéne nyerni, de legalább 1et, aztán ha jól tudom Game 5 is még Miamiban lesz, aztán 6-7 már Chicagoban. Vasárnap Game 3, nyerni kell! LETS GO HEAT!
Irving vagy Williams?Zolee23 írta: 1 Cavaliers From Clippers
Nowitzki rohadt nagy mismatch az Oklahomának, az egész párharc során remekelni fog szerintem. Durant is odatette magát, azt hittem, hogy Marion mellett nem fog ennyire jól dobni. Dallas padja továbbra is brutális és ha még Stoja is beindulKluivertinho írta:Nowitzki 48 pont. Továbbra is hihetetlen biztos kézzel dobja a közép-távoliakat, ráadásul új rekordot jelentő 24/24et dobott büntetőből.
http://www.nba.com/playoffs/2011/westse ... ef:nbahpt1
Én úgy tudom, európaiaknak 22 év a felsőhatár, amerikainak szintén, de ott ha még végzős egyetemista vagy jelentkezhetsz később!Ha "kiöregedtél", akkor nyári ligák, kisebb tornák, s várni a csodát, hogy felfedeznek!neobarca írta:És felső korhatár van?Zolee23 írta:19 év a korhatár. Amennyiben az illető a draft évében betölti a 19-et, jelentkezhet a draftra.
És felső korhatár van?Zolee23 írta:19 év a korhatár. Amennyiben az illető a draft évében betölti a 19-et, jelentkezhet a draftra.