USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
a mai meccs alapján ez 3-1 lesz szerdán és onnan nincs vissza út. bosh-t rühellem,de eléggé bejön neki a chicago.
és mit tippeltek mára,okc vagy dallas?
és mit tippeltek mára,okc vagy dallas?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Grat a Miaminak, Boshhal mi van első meccsen is szórt 30at!
Offensive Rebounds 13 5 (Miaminak), na ez a nem mindegy!Itt is elmondható nagyon szoros meccs volt, s nagyon nehéz lesz ezt a Miamit megfogni!Következő élet-halál, 3-1ről nem érzem a bikákban az erőt, hogy visszajöjjenek!
Game ezek a fél3as meccsek nem férnek bele
Ma 4ik meccs (szintén 2:30kor…), az elejét lehet nézem, de végig nem fogom bírni 

Offensive Rebounds 13 5 (Miaminak), na ez a nem mindegy!Itt is elmondható nagyon szoros meccs volt, s nagyon nehéz lesz ezt a Miamit megfogni!Következő élet-halál, 3-1ről nem érzem a bikákban az erőt, hogy visszajöjjenek!
Game ezek a fél3as meccsek nem férnek bele

- Messithebest
- Director del Fútbol
And MIA Leads Series 2-1!!
Yeah
Bosh 34 pont mekkoraaaaa
LBJ 22 -> WIN
Holnap jön a 4. meccs! LETS GO HEAT!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- aka Game90
Miami - Chicago, 2:30...
Ez most kimarad...
Bob, te leszel?

Bob, te leszel?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
OK, kösz! Csak azt hittem sérült, mert eddig 1 percet sem játszott PO-ban, az alapszakasz második felében meg elég sokszor kezdett, de amit láttam Dallas meccseket, azon Barrea tényleg jobb volt.Bob_Marley írta: Beaubois:
Most az OKC ellen nem fér bele a rotációba, inkább Corey Brewert vették elő, aki kiváló védő, s még kellhet is Durant megállítására!PO-ban mindig szűkebb a rotáció általában 7-8 ember játszik, mondjuk a Dallasnál brutális a pad, s ráadásul Beaubois helyén sokszor tündököl Barrea!
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."

Miért?Miért?
Még meg lehet, de így......áááá, nem is tudom.
Kár érte.Ha az utolsó mecs Okc lenne ,de így.
Lássuk mit hozz a következő mecs.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Harden szereti a 6ik ember szerepet, vannak ilyen játékosok, akik inkább a padról beszállva nyújtanak 100%-ot!Jó példa most Joel Anthony padról kitűnően teljesített, most szenved kezdőként!
Beaubois:
Most az OKC ellen nem fér bele a rotációba, inkább Corey Brewert vették elő, aki kiváló védő, s még kellhet is Durant megállítására!PO-ban mindig szűkebb a rotáció általában 7-8 ember játszik, mondjuk a Dallasnál brutális a pad, s ráadásul Beaubois helyén sokszor tündököl Barrea!
Beaubois:

- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
Nemsokára OKC-Mavs... Nincs kedvenc csapatom, de a négy közül talán legjobban a Thunder győzelmének örülnék, bár nekik van a legkevesebb esélyük. A lényeg, h izgalmas és jó meccsek legyenek. Egyébként Beaubois-nak mi baja, h az egész po-ban nem játszik?
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
Harden mér nem kezdő az OKC-ban? Oké, többet játszik mint Sefolosha, de nem a kezdő 5-ös tagja. Ez nekem fura, pedig nagyon jó formában van.
Néztem egyébként az első 2 főcsoport döntőt nyugaton és Perkins nekem kicsit szürke. Olyan mintha fáradt lenne, kissé inaktív, de jó kis pont gazdag meccseket hozott az első kettő, bár lehetne kevesebb büntető, mert tördeli a játékot és egy büntető bedobásában semmi látványos nincs.
Néztem egyébként az első 2 főcsoport döntőt nyugaton és Perkins nekem kicsit szürke. Olyan mintha fáradt lenne, kissé inaktív, de jó kis pont gazdag meccseket hozott az első kettő, bár lehetne kevesebb büntető, mert tördeli a játékot és egy büntető bedobásában semmi látványos nincs.
Menj már...én is azt mondtam, hogy Heat-OKC döntőt akarokMessithebest írta:Na Thunder egyenlített még Dallasban! Most mind2 párharc állása 1-1! Vasárnapi Game 3at már nagyon várom, jó lenne előnnyel menni a 4ik meccsre, szerintem ha hazaikat most behúzzuk akkor a Bullsnak KO. 3-1ről nem hinném hogy fordítanának, max még 1 meccset tudnának talán elcsenni. Szóval hazaikat be kell húzni és ott vagyunk a döntőben! LETS GO HEAT!!!!
Egyébként emlékeztek, hogy a PO előtt én Thunder-Heat döntőt tippeltem?Még összejöhet
(Bár jelenleg erősebbnek érzem a Dallast...)

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na Thunder egyenlített még Dallasban! Most mind2 párharc állása 1-1! Vasárnapi Game 3at már nagyon várom, jó lenne előnnyel menni a 4ik meccsre, szerintem ha hazaikat most behúzzuk akkor a Bullsnak KO. 3-1ről nem hinném hogy fordítanának, max még 1 meccset tudnának talán elcsenni. Szóval hazaikat be kell húzni és ott vagyunk a döntőben! LETS GO HEAT!!!!
Egyébként emlékeztek, hogy a PO előtt én Thunder-Heat döntőt tippeltem?
Még összejöhet
(Bár jelenleg erősebbnek érzem a Dallast...)
Egyébként emlékeztek, hogy a PO előtt én Thunder-Heat döntőt tippeltem?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- aka Game90
Bob_Marley írta:De hogy a gyökerek megmaradjanak!

Amúgy akit érdekel a meccs, az kapcsoljon a Sport1-re, Méhes Gabi és Dávid Kornél a két kommentátor.
Ezen kívül már csak 1x ismétlik a meccset, ma 20:30, Sport2.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jobban belegondolva a Miaminak innentől kezdve más dolga nincs mint minden hazait megnyerni
És akkor bajnok! (Mivel a döntőben biztos, hogy e párharc győzteséé a pályaelőny)!
Messifan elnézzük, én is a Bullsnak szurkolok mint már többször írtam Thibo papa miatt!De hogy a gyökerek megmaradjanak!
KG Big Ticket atyaúristen
Kevin Garnett ma 35 éves
http://www.youtube.com/watch?v=JaW1AjqN ... dded#at=20
Illetve egy kis szezonzáró Celtics módra
http://www.youtube.com/watch?v=rJYB0iuv ... r_embedded
Öreg papi (Jurassic park???) 5ös mezben mint KG veri a mellét

Messifan elnézzük, én is a Bullsnak szurkolok mint már többször írtam Thibo papa miatt!De hogy a gyökerek megmaradjanak!
KG Big Ticket atyaúristen

http://www.youtube.com/watch?v=JaW1AjqN ... dded#at=20
Illetve egy kis szezonzáró Celtics módra
http://www.youtube.com/watch?v=rJYB0iuv ... r_embedded
Öreg papi (Jurassic park???) 5ös mezben mint KG veri a mellét

-
- aka Game90
De fontos győzelem volt!
James kezd fejben is a topon lenni, ebben a rájátszásban többször volt clutch, mint idáig összesen
Haslem most már tényleg visszatért, nagyon fontos láncszem ő a palánk alatt, Bosh tanulhatna tőle. Spoelstra pedig nagyon összeszedte a D-t, a Bulls csak 29 pontot dobott a 2. félidőben, mondjuk a 17 off reb. nagyon rosszul néz ki.
Rose számai szépek, de a mezőnyszázaléka borzasztó, hiába nem megy neki a dobás, akkor is erőlteti.
De ez a győzelem csak akkor ér valamit, ha a hazai meccseket hozzák, 3-1 után már nem állna fel a Bulls.
James kezd fejben is a topon lenni, ebben a rájátszásban többször volt clutch, mint idáig összesen

Rose számai szépek, de a mezőnyszázaléka borzasztó, hiába nem megy neki a dobás, akkor is erőlteti.
De ez a győzelem csak akkor ér valamit, ha a hazai meccseket hozzák, 3-1 után már nem állna fel a Bulls.
Grat a Miaminak! Sajnos a Bulls túl sokat dobált kintről teljesen eredménytelenül a túloldalt pedig valami elképesztően pontosan dobtak. Le a kalappal a LBJ DW CB és a miami padja előtt! Rose túl sokat vállal..
Na de mind1. Tetszik mind2 párharc.
Go BULLS! Mielőtt félreértés esne, hogy én éppen annak szurkolok aki a PO-ban van, ne legyen
. Azért írom hogy go bulls mert most perpill a Bostonnak hiába góznék, nincs miért 
Na de mind1. Tetszik mind2 párharc.
Go BULLS! Mielőtt félreértés esne, hogy én éppen annak szurkolok aki a PO-ban van, ne legyen

Hát ezt tényleg a védelmek csatája
Nagyon kellett, hogy még Chicagoban egyenlítsünk, és hogy megmutassuk, össze tudjuk magunkat kapni egy 21 pontos verés után is pár nappal. Őszintén szólva nem hinném, hogy otthon mindkettőt meg tudjuk nyerni...de ha sikerülne, szinte a döntőben érezhetnénk magunkat 
James ismét jókor villant, utolsó percekben az ő pontjaival sikerült elhúzni. Utolsó negyed meg 14:10...kulcsfontosságú volt még, hogy Rose csak 21ig jutott, a cserepadjuk sem tudott hozzátenni a játékhoz.

James ismét jókor villant, utolsó percekben az ő pontjaival sikerült elhúzni. Utolsó negyed meg 14:10...kulcsfontosságú volt még, hogy Rose csak 21ig jutott, a cserepadjuk sem tudott hozzátenni a játékhoz.
Na ezt a 22 éves korhatárt nem tudtam. Pl NFL-ben most az Eagles 26 éves falembert draftolt első körben, mondjuk alapból 4 éve focizik a srác csak, előtte hokizott Kanadában, meg tűzoltóskodott.Bob_Marley írta:Én úgy tudom, európaiaknak 22 év a felsőhatár, amerikainak szintén, de ott ha még végzős egyetemista vagy jelentkezhetsz később!Ha "kiöregedtél", akkor nyári ligák, kisebb tornák, s várni a csodát, hogy felfedeznek!neobarca írta:És felső korhatár van?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Grat a Miaminak, nem láttam a meccset, az a 75 kapott pont elég derék!Jó kis védekezős csata lehetett a pontok alapján, majd meg is lesem!Messithebest írta:Na megvan a Game 2 85-75! Örülök is, nem lett volna egy könnyű dolog Miamiba 2-0al menni. Miamiból mind2t megkéne nyerni, de legalább 1et, aztán ha jól tudom Game 5 is még Miamiban lesz, aztán 6-7 már Chicagoban. Vasárnap Game 3, nyerni kell! LETS GO HEAT!
A meccseket viszont rosszul tudod csak a döntőben van 2-3-2es rendszer (mivel keleti-nyugati part között 2-3 ezer mérföld különbségek vannak, s kevesebb így az utazás)!Viszont adott konferenciában 2-2-1-1-1 lebonyolítás van!Tehát most 2 meccs Miamiban majd Chicago, s megint Miami, s ha van 7ik meccs akkor Chicago!
szerk:http://hvg.hu/sport/20110518_ny_rangers_hokicsapat
Ennek Rangers szurkolóként nagyon örülök, s remélem össze is jön egy meccs!Hatalmas élmény lenne élőben nézni Gaborikékat!

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na megvan a Game 2 85-75! Örülök is, nem lett volna egy könnyű dolog Miamiba 2-0al menni. Miamiból mind2t megkéne nyerni, de legalább 1et, aztán ha jól tudom Game 5 is még Miamiban lesz, aztán 6-7 már Chicagoban. Vasárnap Game 3, nyerni kell! LETS GO HEAT!

Megnéztem a OKC-Dallas meccset és nagyon tetszett! Az első negyed után nem volt semmi ahogy felhozta, sőt elhúzott a Thunder előtt! Nowitcki egy állat. Szimpatikus mind2 csapat, de ezek után inkább Dallas 
Ma game 2. GO BULLS!

Ma game 2. GO BULLS!
-
- aka Game90
Irving vagy Williams?Zolee23 írta: 1 Cavaliers From Clippers

Amúgy ha nem cseréli el a Clippers a picket, akkor mekkora csapatuk lehetett volna évekig: Irving, Gordon, Griffin, DA Jordan...
Nowitzki rohadt nagy mismatch az Oklahomának, az egész párharc során remekelni fog szerintem. Durant is odatette magát, azt hittem, hogy Marion mellett nem fog ennyire jól dobni. Dallas padja továbbra is brutális és ha még Stoja is beindulKluivertinho írta:Nowitzki 48 pont. Továbbra is hihetetlen biztos kézzel dobja a közép-távoliakat, ráadásul új rekordot jelentő 24/24et dobott büntetőből.
http://www.nba.com/playoffs/2011/westse ... ef:nbahpt1

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én úgy tudom, európaiaknak 22 év a felsőhatár, amerikainak szintén, de ott ha még végzős egyetemista vagy jelentkezhetsz később!Ha "kiöregedtél", akkor nyári ligák, kisebb tornák, s várni a csodát, hogy felfedeznek!neobarca írta:És felső korhatár van?Zolee23 írta:19 év a korhatár. Amennyiben az illető a draft évében betölti a 19-et, jelentkezhet a draftra.

- neobarca
- Director del Fútbol
És felső korhatár van?Zolee23 írta:19 év a korhatár. Amennyiben az illető a draft évében betölti a 19-et, jelentkezhet a draftra.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.nba.com/2011/news/features/d ... index.html
Kis elemzés ki kiket választhat a Drafton!Megérdemelné a Cavs, hogy visszatérjenek a sikerek, Scott adott (én szeretem az edzői stílusát), s Irvinggel tudnak húzni egy jó irányítót, onnantól kezdve meg már bőven lehet csapatot csinálni!
Ha van egy kis fintora a sorsnak jövőre Cavs-Miami mondjuk második kör, azt hiszem Tv nézettség csúcsok lennének
És amit kapna a „király”….
Na de ez nagyon távoli jövő, s szezon se biztos, hogy lesz!Idén is megfricskáztak azért 1-2 csapatot (minket is az év elején
)!
Kis elemzés ki kiket választhat a Drafton!Megérdemelné a Cavs, hogy visszatérjenek a sikerek, Scott adott (én szeretem az edzői stílusát), s Irvinggel tudnak húzni egy jó irányítót, onnantól kezdve meg már bőven lehet csapatot csinálni!
Ha van egy kis fintora a sorsnak jövőre Cavs-Miami mondjuk második kör, azt hiszem Tv nézettség csúcsok lennének

És amit kapna a „király”….

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Nowitzki 48 pont. Továbbra is hihetetlen biztos kézzel dobja a közép-távoliakat, ráadásul új rekordot jelentő 24/24et dobott büntetőből.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez