Őszintén gratulálok a BL trófeához. Nagyon meggyőző, szép játékkal hódította el a csapatotok, megérdemelten. Bevallom -gondolom nem okozok vele meglepetést

- nem a Barcának drukkoltam a döntőben, de látva a játékot, 3-1-nél már azért szorítottam, hogy rúgjatok még ennyit az angoloknak. Kár, hogy nem lett nagyobb arányú a győzelmetek, de szerintem ezzel is elégedettek lehettek.
Természetesen nagyon sajnáltam, hogy nem mi voltunk ott a döntőben, nekem sem tetszett Sergio B. és D. Alves "produkciója" a két meccsen, ugyanakkor Pepe és Adebayor ámokfutásai is másik sportágba valóak voltak. De ezt már annyiszor kitárgyaltuk...
Jövőre biztos erősebb lesz a Madrid, a Barca még sokáig a toppon marad, tehát megint spanyol dominanciát várok a kupákban, angol asszisztálással.
Puyolra, Xavira és Iniestára nem tudok nem szeretettel és tisztelettel tekinteni (játszanak akárhol), mert legalább annyi ideje vagyok a La Furia Roja drukkere, mint ahány éve Madridista. Tudom, sokan így voltak, vannak Raúllal és talán Casillassal is közületek, de valahol ez a normális, nem?