Visca írta:Valahol olvastam ma hogy mivel rossi valszeg kapufa ezért Lavezzi az uj ha valaki tudja hol láttam az irja le a forrást mert én nem tudom de amugysem örülnék neki ha ez egy kicsit is igaz lenne
http://translate.googleusercontent.com/ ... 8hmwGLOMEg
Tényleg felröppentek ilyen hírek, azonban én is nagyon remélem, hogy kacsa. Ugyanis bár Lavezzi lényegesen olcsó lenne, Rossihoz és Sanchezhez mérve, minőségben nem üti meg azt a szintet, amit az előbbi 2 játékos képvisel.
Az ajánlólevelében a sokoldalúsága szerepelhet, hiszen a középen, a szélen és visszavont ékként is bevethető. Idén 31 meccsen 6 gólt és 14 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban. A gólpasszok száma szép, viszont a 6 gól igencsak kevés, főleg úgy, hogy a Barca inkább gólerős csatárt kéne, hogy keressen, mint remek előkészítőt.
Az én álláspontom az egész támadókérdésről az, hogy Rossinál jelenleg (Fabregason kívül) senki nem illene jobban a Barca játékrendszerébe, egyszerűen ide való. Gyors, gólerős, technikás, remekül lát a pályán, bevethető a széleken és középen is, és a gólpasszokat is szép számmal osztja. Maga a játékintelligenciája, játékstílusa egyszerűen olyan, mintha Guardiolának teremtették volna. Szerintem garantáltan beilleszkedne, és akár a padról, akár kezdőként erősítést jelentene, így bővülnének a minőségi (!) lehetőségek a támadószekció rotálásában, ez pedig erkelülhetővé tehetné az év végi formahanyatlást a csapattól, amit idén is érezhettünk.
Sanchez is kíváló játékos, tényleg egy Istenáldotta tehetség, azonban neki inkább feküdne mondjuk a Real Madrid játéka, mint a miénk, mert amíg a Barca a meccsein felállt védelem ellen kell, hogy játsszon a csapat, és a védelem megbontása a cél, ami Rossi egyik nagy erőssége, addig a chileinek terület kell, hogy lendületből tudja rávezetni a védelemre a labdát, és úgy induljon befelé, vagy tolja el kifelé beadásra operálva. Ez leginkább a Madrid meccsei tapasztalható, inkább ott élne a srác, arról nem is beszélve, hogy Rossinak sokkal inkább fekszik a rövidpasszos tiki-taka, mint Alexisnek.
Összefoglalva: Rossit nagyonis meg kéne szerezni, persze csak reális áron, ami nélam a 25 milliós max. (más játékos bevonásával növelve max.)