Természetesen kívánok neki sok sikert, s biztos, hogy jó lesz őt itt, ha valóban ideigazol csak ne vigye túlzásba a cselezést, tartsa be az utasításokat, védekezzen is, s én is szeretni fogom ezt a chileit

Így szerintem Rossiról lemondanánk. Legalábbis nekem úgy lenne logikus... Vagy ha mégse, akkor Bojant bele vonná a vezetőség szerintem a Cesc-Rossi saga egyikébe gondolom.daffy írta:és ha érkezik sanchez és még bojan is marad,akkor hogyan tovább? megnézi rosell,hogy mennyi van még a zsebben és nyom egy all in-t cesc-ért vagy bojan+pénz megy rossiért és utána fabregas,ha marad rá pénz?
mondjuk még azt is el tudom képzelni,hogy most jön sanchez,utána fabregas lesz a célpont,hogy végre a csapat tagja legyen,aztán ha marad zsé,az mehet rossiért,aki ha nem jön,az sem baj. ezt jó ötletnek tartanám,mert így jó pár évre kész lenne a kp és a támadó sor. jövőre meg elhozzátok thiago silvát a milanból és kész isKalap1988 írta: Ezt nem igazán tudhatjuk. Az azért valószínű, hogy ha Sanchez jön és csak Jeffren megy, akkor nem érkezik még egy támadó, egész egyszerűen azért, mert nem kell. Aztán vagy jön Fabre, vagy nem, az sem fix, hogy e mellé még középpályást veszünk.
a fabregas szitu így is egy sértődött óvodásra emlékeztet,de megnézném,hogy mi lenne,ha nasrit hoznátok és hagynátok cesc-et a francba,mondván,hogy nem tett meg mindent,hogy eljöjjönSztem 5% esély sincs arra, hogy Rossi és Sanchez is érkezzen. Ha vmelyikőjük meglesz, akkor gondolom Fabregasért tesznek ajánlatot (vagy Nasriért Very Happy ) és egy védőért.
Sztem 5% esély sincs arra, hogy Rossi és Sanchez is érkezzen. Ha vmelyikőjük meglesz, akkor gondolom Fabregasért tesznek ajánlatot (vagy Nasriértdaffy írta:és ha érkezik sanchez és még bojan is marad,akkor hogyan tovább? megnézi rosell,hogy mennyi van még a zsebben és nyom egy all in-t cesc-ért vagy bojan+pénz megy rossiért és utána fabregas,ha marad rá pénz?palesz77 írta:Alexis Sánchez már ma a Barcelona játékosa lehet. Nagyon örülnék neki, főleg ha Jeffrent is bele tudnánk venni az üzletbe. Szerintem mindkét fél jól járna, Jeffren is jó csapatba kerülne, Sanchez meg a Barcába... Nagyon remélem, hogy pár napon belül hivatalos lesz - és hogy nem Bojant vonjuk bele az üzletbe!
Ezt nem igazán tudhatjuk. Az azért valószínű, hogy ha Sanchez jön és csak Jeffren megy, akkor nem érkezik még egy támadó, egész egyszerűen azért, mert nem kell. Aztán vagy jön Fabre, vagy nem, az sem fix, hogy e mellé még középpályást veszünk.daffy írta:és ha érkezik sanchez és még bojan is marad,akkor hogyan tovább? megnézi rosell,hogy mennyi van még a zsebben és nyom egy all in-t cesc-ért vagy bojan+pénz megy rossiért és utána fabregas,ha marad rá pénz?palesz77 írta:Alexis Sánchez már ma a Barcelona játékosa lehet. Nagyon örülnék neki, főleg ha Jeffrent is bele tudnánk venni az üzletbe. Szerintem mindkét fél jól járna, Jeffren is jó csapatba kerülne, Sanchez meg a Barcába... Nagyon remélem, hogy pár napon belül hivatalos lesz - és hogy nem Bojant vonjuk bele az üzletbe!
és ha érkezik sanchez és még bojan is marad,akkor hogyan tovább? megnézi rosell,hogy mennyi van még a zsebben és nyom egy all in-t cesc-ért vagy bojan+pénz megy rossiért és utána fabregas,ha marad rá pénz?palesz77 írta:Alexis Sánchez már ma a Barcelona játékosa lehet. Nagyon örülnék neki, főleg ha Jeffrent is bele tudnánk venni az üzletbe. Szerintem mindkét fél jól járna, Jeffren is jó csapatba kerülne, Sanchez meg a Barcába... Nagyon remélem, hogy pár napon belül hivatalos lesz - és hogy nem Bojant vonjuk bele az üzletbe!
Két egykorú focistáról beszélünk, akik közül az egyik már rutinnal és gólokkal rendelkezik nemcsak a ligában, de nemzetközi szinten is. Míg a másik néhány meccsen lépett csak pályára, valóban nagy tehetség (szerintem is nagyobb, mint Bojan...), de ezen kívül semmi több.noname írta:Thiago egy feltörekvő tehetség, ér vmennyit.
Bojan egy tehetség, akinek a legjobb szezonja 17 éves korában volt, azóta egyre rosszabb. Te melyikért adnál többet?
ez off lesz, de igen, sokra becsüljük néhányan Bojant... de olyantól uezt nem várjuk el, aki Samut is elzavarta volna, mondván "pénzéhes"...noname írta:....
Gondolom azért leülnének vele, de nem biztos, más sportágban (NBA), egyszerű a helyzet szól egy vezető a csapattól, hogy holnaptól XY-nál kell edzeni!Profi futballról beszélünk siránkozásra sajnos nincs idejük a játékosoknak!De mivel azért régóta itt van, talán még Pep is beszélne vele, de mondjuk Etooval se nagyon kommunikált!Szóval azt hiszem itt is az lenne, hogy elnök aláírná a papírt, s sok sikert kívánnak, kb ennyi!albicelesteX írta:Én egy olyan beszélgetésre kíváncsi lennék,amikor mondjuk megmondják Thiagonak,hogy belevonunk a Fabregas üzletbe.Remélem nem lesz ilyen,de nagyon kíváncsi lennék,hogy hogyan zajlik egy ilyen le.
Az lehet, hogy nálad annyit ér, de azt nem tudhatod, hogy az éppen aktuális vásárló fél számára mennyit ér. Főleg, hogy pl. Wenger évek óta érdeklődik iránta... Azért ne legyünk már vakok sem elfogultságunkban, egy 20 éves játékos, aki már több mint 100 meccsen játszott egy elit klubban, és voltak kiemelkedő periódusai, nehogy már 5 millát érjen! Ha Bendtnert akarják eladni 10 milláért, Bebéket vesznek 9(?) millákért, Maxwellt 5 milláért vettük, és amúgy is fel vannak strófolva az árak, akkor nehogy már Bojan ne érjen legalább 15 milliót...noname írta:BOJAN KÖLCSÖNJÁTÉKA 7-8 MILLÁT?
Hát ez nagy!
Nagyon sokra becsülitek ti őt. A játékjoga ér max millát nálam. Ha ért eladnánk már azt mondanám h tűrhető üzlet volt.
Remélem is, hogy mind Thiago(aki személyes kedvencem) mind Fontas maradni fog!noname írta:Ennyi az egész cikközönből, ami igaz is. Thiago nem megy el, ezt az apja is megmondta, a klub se akarja eladni sem őt, sem Fontast, akik az első csapat tagja lesznek.
Ha igazak a hírek, akkor nem nagyon tudjuk dobálni a milliókat. Bojan kölcsönjátéka meg legalább 7-8 millát ér. Nem mindegy, hogy 35 milla Sánchez vagy 27. Az már egy védő ára. Ráadásul lehet, hogy az Udinese jövőre a Bl-ben játszik, de az El-ben szinte biztosan, meg amúgy sem lenne rossz a folyamatos játéklehetőség Bojannak.d írta:Hát nem tudom Bojan mennyi sót enne meg az olasz bajnokságban, de ha kölcsönözni akarjuk nem biztos, hogy oda kellene mennie, csak mert onnan akarunk igazolni valakit. Akkor inkább dobjunk mellé pár milliót és adjuk kölcsön a Betisnek vagy valami.
ha ez igaz én eret vágok magamon ennyit nem ér meg....és nem is nagyon fog......messibingyo írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4669.shtml