Rinku írta:Sanchez alig jobb Krkicnél szerintem (vagy csak én vagyok rosszul tájékozott, minden esetre én nem érzem, hogy annyival nagyon jobb lenne), elég nagy WTF lenne, ha még 30 milkát is kapnának mellé...

Én Sanchezért és Rossiért is sajnálok ennyi pénzt, de mindenképpen kell egy középcsatár. Bár nekem egyik sem fogja pótolni az Eto'o féle vérbeli csatárembört, aki úgy szórta a gólokat, mint nagyanyád a porcukrot...
Szerintem az esélytelen h Bojant ebbe az üzletbe belevegyük,mert az Udinesebe tutira nem fog menni szerintem!Am szerintem te vagy rosszul tájékozódott
Én nem láttam sok Udinese meccset,most hirtelen 3-at tudok felidézni:
Milan-Udinese 4:4
Sanchez gólt rúgott,és remekül játszott,pedig a Milanban azért van egy Thiago Silva,aki nem kimondottan tartozik azok közé a bizonyos vén olasz védők közé akket említettek páran!
Inter-Udinese
Gólpasszt adott,remekül játszott,a védők nem tudtak mit kezdeni vele,pedig nem akárkik voltak azok a biznyos védők,mert ott volt Lucio és Maicon is...
Juve-Udinese
Sanchez itt is gólt rúgott,ezen a meccsen Chiellenit szivatta,nem kicsit,a kommentátor is mondta a meccsen,hogy Chiellinit ennyiszer pályafutása alatt nem verték meg,mint azon a meccsen!
Nekem a pár meccs alapján,ahol játszni láttam,az jött le,hogy tiszta Cr7,csak ő sokal inkább csapatjátékos,és nincs akkora arca sem!A trükkjei zseniálisk,néha olyan cselt csinál h azt se tudom mivan...a távoli lövései is életveszélyesek,nem egy bombálya volt...1 az 1-ben is nagyon jó!és az is egy általános tévedés hogy ő csak akkor hasznos amikor kinyílik az ellenfél,és lendületből kell tolni,szerintem nagyon hasznos akkor is,ha betömörl az ellenfél,mert azokkal a finom cseleivel 1-2 embert simán elküld,és máris megbomlik a védelem egy kicsit...