Ez szerintem óriási kacsa, ennyire hülyék még ők sem lehetnek...

Ez szerintem óriási kacsa, ennyire hülyék még ők sem lehetnek...
Őt aztán nem, mert nem is mi neveltük...laci18 írta: vagy ott van a B csapat gólkirálya, akkor őt is feleslegesen neveltük?
Nemtudom, sztem senki nem adna 20 miliot Bojanért főleg ha azt nzzük mi akarjuk annyiért venni Rossit.bence-barca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/06 ... ore2962109
Ha 20m -t megadnak érte, hát vigyék... Jeffrent viszont vigyék 10m ért!
Ámen!Remélem így lesz!Alberto10 írta:Thiago fanoknak:
http://www.totalbarca.com/2011/news/maz ... -at-barca/
Röviden: Mazinho (1994-es világbajnok), Thiago apja és egyben ügynöke azt nyilatkozta a sajtónak, hogy fia marad a Barcában a következő idényben is.
Nem kioktató jelleggel írom, de Fabregas beceneve Cesc. Gondolom azt akartad írni...mrMimo írta: Asszem most nyáron járt volna le a szerződése Cech-nek, ha tavaly nem hosszabbít. .
kössetek bele mindenbe.. mintha nem tudnátok h kiről beszélFecooo írta:lemaradtam vmiről...mikor akartuk mi leigazolni Petr Cech-t?mrMimo írta:@sjd:
Asszem most nyáron járt volna le a szerződése Cech-nek,
lemaradtam vmiről...mikor akartuk mi leigazolni Petr Cech-t?mrMimo írta:@sjd:
Asszem most nyáron járt volna le a szerződése Cech-nek,
most kiről beszélünk?mrMimo írta: Asszem most nyáron járt volna le a szerződése Cech-nek, ha tavaly nem hosszabít. Ergó el kellett volna adnia az ágyúsoknak, vagy tavaly nyáron, vagy idén télen ha pénzt szerettek volna belőle látni.
engem nem bántottál meg, de azért merész dolog nagyon gyengének nevezni attól, hogy a Bundesliga beelőzte, azért még mindig nem a holland vagy portugál bajnokságról van szómrMimo írta: Nem kerülgetem a forró kását, lásd be a Seria A nagyon gyenge. Persze túloztam a tempóval kapcsolatban, sry ha megbántottalak ezzel. De nem véletlenül előzte be a Bundesliga az olaszokat. Erősebb, technikásabb és gyorsabb is a spanyol pontvadászat.
mrMimo írta: tavaly mikor lett volna lehetősége idejönni (egy kis huzavona után persze), akkor hosszabbított!
mrMimo írta: és hát valljuk be a Seria A egy rottyos [auto_cenzúra], amolyan nyugdíjas tempó a La Ligához képest.
nem,az kb 40+25+30=95-100 millió.Zibra16 írta:Az elképzelhető, hogy idény nyáron érkezik A.Sánchez,Rossi és Cesc mindhárman?
A transfermarkt.de szerint olyan 5 millió körül mozog az ára szerintem is jelenlegi állapotában nem igazán ér többet,bár ha megnézzük az egy szezont futott fiatalokat simán érhetnénk érte 10-15 millát is.d írta:Bár kicsit irracionális, de megértem, mert bár nem Fabregas tehet arról, ha esetleg Thiagot belevonják a bizniszbe (sokkal inkább Zubi és Guardiola...), de mindig marad ilyenkor egy kicsit keserű szájíze az embernek.
Különben kíváncsi vagyok milyen piaci értéket képviselhet most Thiago. Persze egy Wenger nem azt nézi, hogy mennyit ér a kölyök, mert valóban nem sokat, de hogy mennyit érhet a közeljövőben is már, az egészen más tészta.
Teljesen egyetértek,ha belenvonjuk Thiagot a Cesc ügyletbe,akkor Fabret vhogy nem tudom teljesen elfogadni,mert én Thiagot jobban preferálom!Ettől függetlenül én a legjobban annak örülnék,ha Keita menne,és Fabre-Thiago cseresorunk lennne a középpályára!!!Am tudtommal az Arsenal akar egy védekező középpályást is venni anyáron,szal szerintem Keita is mehetne az üzletbe,kiváncsi lennék h ha felajánlanánk mit mondana Wenger!albicelesteX írta:Ha Cesc úgy kerül ide idén,hogy Thiago bele lesz vonva az üzletbe akkor valahol nem tudok majd rá jó szemmel tekinteni.Én megmondom őszintén nekem nagyon szimpatikus focista Thiago és szerintem simán van benne annyi potenciál,hogy amiért Fabregast hoznánk azt Ő is megoldaná.Lelkes,ég a vágytól,hogy bizonyítson és emellett olyan tehetsége van ami a legjobbak közé emelheti.