Idén 3 új játékost néznék meg a csapatban: Sanchez, Fabregas és egy mozdítható középső védőt. Kb hasonlót, mint ahogy tavaly megvette a Real Carvallhot.
Távozók nálam: Jeffren, Bojan (kölcsönbe egy Atleticoba vagy vmi hasonló szigorúan spanyol caspathoz) és Milito. Plusz az összes kölcsönadott játékostól is megszabadulnék.
Keret jövőre nálam: Valdes, Pinto, Alves, Adriano, Pique, új védő, Puyol, Fontas, Abidal, Maxwell, Busquets, Mascherano, Xavi, Fabregas, Iniesta, Thiago, Afellay, Keita, Messi, Pedro, Villa, Sanchez.
Ugye itt a legnagyobb kérdés a játékpercek kiosztása a két nem olcsó igazolás után. Leírva elég egyszerű, élesben már nem tudom mennyire működne az a félre rotálás, hogy Xavi, Fabregas és Iniesta minden 3. meccsen pihen(ha mindegyik egészséges).
Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
Ugyanezt csinálnám a támadósorban a Pedro, Villa, Sanchez hármassal is, mivel Messi betonkezdő

Így mindenki viszonylag sok játékpercet kapna, de közben tudnak pihenni is.
Más: Nem értem itt az embereket, mikor egy játékos áráról bezséltek! Mit érdekel ez titeket, hogy X Y játékost mennyiért veszünk? Nem a Ti zsebetekből húzzák ki a pénzt, nektek attól egy fokkal se lesz jobb vagy épp rosszabb, ha valaki áron felül érkezik. Gondolom nem hülyék a Barca vezetői... Na, de mindegy.
Az utolsó bekezdésért tudom, hogy páran nekem ugrotok..