Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Úgy legyen!samy85 írta: amig Pep áll a csapat élén addig mindek ok, és ezek a kérdések értelmüket vesztik....
Én is Rossit szeretném, de ebben -talán- az is közrejátszik, hogy nem sokat tudok Alexis-ről (a youtube-ot leszámítva).noname írta:Rossit favorizálnám(sajna úgy néz ki nincs már rá esély), hiszen ő biztos beválik, az viszont tény h a labdazsonglőrök közül Sanchez a legjobb megoldás, biztos jobb lesz mint Neymar vagy a többi brazil kölyök, akik nyomnak 30 kilót, maradék 25 pedig az egójuk.
Hát akkor ezt nagyon másképp látjuk, mert szerintem ettől a szinttől ő még elmarad, nem kicsit, azért meg 40-50 millát, hogy mélyebb legyen a pad, amikor van egy thiagonk is ..., több mint luxus.samy85 írta:Miért vagy benne biztos hogy a pad jutna neki? szerintem azt a szintet megüti amit Xavi-Iniesta....egyedül a világon... ami a játékrendszerünket illeti.marquez2 írta:Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
és elmondom sokadszorra, hogy a 3 ember Xavi-Ini-Cesc forognak folyamatosan... egy meccset pihen egyik, következőn a másik.... és a kezdő meg sem érzi a hiányt... hosszutávon rendkívül jól profitálnánk... a játékosok szellemileg is frissebbek lennének fizikálisan is... hisz minden 2 meccsen játszanának csak.. de akár Ini, Fabre a szélen is bevethetőek lennének...szal nem kéne senkinek állandóan padozni...
Néha láttam játszani. Részben az a vonal, részben nem. Nem az eszéből gazdagszik meg, labdazsonglőr, de ugyanakkor nincs úgy elszállva magától mint Robinho/Neymar.Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
amig Pep áll a csapat élén addig mindek ok, és ezek a kérdések értelmüket vesztik....Mikaos írta:Nyugtassatok meg (aki ismeri Alexis-t, s figyelemmel követte az olasz bajnokikat), hogy
1. emberünk nem a Robinho-Neymar-féle eszetlen "labdazsonglőr" vonalat képviseli, hanem használja az eszét és a szemét is a pályán
2. emberünk nem vad ember, hanem jó eséllyel be tud illeszkedni a sorba
Na ezt én 1 az egyben aláírnám. Valami hasonló üzletre gondoltam én is, de szerintem az Arsenalnak kevés lenne ez, még valami u 19-es arcot is kéne adnunk, csak hogy az átlagéletkort tartani tudják.SuperMessi írta:35m+Jeffren Cesc-ért, 25m+Soriano Sanchezért, és Bojan mehet a Romába 15m-ért ha neki az megfelel, egy visszavásárlási opcióval(60-15=45m és felhozzuk Thiagot+Fontast). Ha muszáj felmehetünk 40-re ill. 30-ra, hisz azért adunk el játékosokat is, de túlzásokba nem kéne esni. Thiago marad! Ez lenne a legjobb konstrukció véleményem szerint, de gyanítom hogy ennyiért nem fogják átpasszolni nekünk Cesc-t, és lehet hogy Thiagot és/vagy Bojant is be kell áldoznunk cserealapként a végén.
Miért vagy benne biztos hogy a pad jutna neki? szerintem azt a szintet megüti amit Xavi-Iniesta....egyedül a világon... ami a játékrendszerünket illeti.marquez2 írta:Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.p.9 írta:Miért nem örülnél Fabregasnakmessideco írta:Akkor én is hozzászólok:
Fabregasnak nem örülnék, ezt már párszor leírtam a fórumon.
Rossi/Sanchez: azért írom őket együtt, mert szerintem vagy az egyik vagy a másik fog érkezni, a kettő kizárja egymást.
Az esetleges távozókról nem tudok, de szerintem Milito és Maxwell köztük lesz, míg Afellayban nagyon bízom, hogy marad.![]()
Egyértelműen ő tudna a legnagyobbat lendíteni a csapaton , ha 30 misi felett van akkor is meg kéne szerezni már csak azért is mert 2 éve marasztalják...
És akkor esetleg Bojant meg kéne tartani még egy évre hogy ne kelpjen csatárt vásásrolni.
Ennyiért már Rossit is megfoghatnánk!Én bízom még azért, hogy az olasz, s nem a cselgép Sanchez.samy85 írta: szerintem 25 milka , Soriano, és jeffren csak kölcsönben... így megoldható lenne a transfer...
Szerintem jó ajánlat lenne, egyikben sem látok nagy jövőt itt, főleg Soriano-nál és örülnék, ha egy ilyen alku összejönnecsababarca írta:30at kér az Udinese,mi 22-t ajánlottunk.
Szerintem ez jó pozíció,25-26 M körül hozható.
Vagy akár 22+Jeffrén/Soriano.
Remélem sikerül lezárni, egyre jobban érdekel,hogy mit tudna nálunk csinálni
szerintem 25 milka , Soriano, és jeffren csak kölcsönben... így megoldható lenne a transfer...csababarca írta:30at kér az Udinese,mi 22-t ajánlottunk.
Szerintem ez jó pozíció,25-26 M körül hozható.
Vagy akár 22+Jeffrén/Soriano.
Remélem sikerül lezárni, egyre jobban érdekel,hogy mit tudna nálunk csinálni
Miért nem örülnél Fabregasnakmessideco írta:Akkor én is hozzászólok:
Fabregasnak nem örülnék, ezt már párszor leírtam a fórumon.
Rossi/Sanchez: azért írom őket együtt, mert szerintem vagy az egyik vagy a másik fog érkezni, a kettő kizárja egymást.
Az esetleges távozókról nem tudok, de szerintem Milito és Maxwell köztük lesz, míg Afellayban nagyon bízom, hogy marad.
Nem számítják bele Ibra árát. Kicsit már unalmas, hogy mindennap megkérdezi vki. Kicsit olvassatok, akkor vissza.ronaldinho89 írta:és mi van Ibrahimoviccal? elvileg abból kapunk még 24 milliót nem? vagy azt már megkaptuk? azt is be lehet venni az átigazolásokra költött keretbe.
Figyelj ez nálam nagyon egyszerű! Kezdő:Valdes,Dani-Piqué-Puyol-Abidal,Fabregas-Busquets-Xavi,Messi-Villa-Iniesta! Pad:Pinto,Mascherano,Pedro,Fontás,Affelay,Adriano,Sanchez!+Thiago,Montoya,MuniesaTocy írta:Egyébként így belegondolva...az alap kezdőnk mellett ugye 7 csere ülhet a padon. Ki lesz az a 7? Pinto, Mascherano, Keita szerintem tuti. Adriano is kell oda, mert nincs szélsőhátvédcserénk, ez már 4, és marad 3 hely, ahova azért nem lenne baj egy Fontás védőnek, de ha őt kihagyjuk, akkor is Thiago, Fabregas, Sanchez ( feltéve, hogy ők jönnek, bár ez szerintem 50-50 ). Tehát 1 csatár, 4 kp, 1 védő+kapus a padon. Nem a legjobb...és akkor így pl Maxwell, Bojan, AFELLAY sehol nincs. Idén kb így nézett ki, hogy: Pinto, Fontás, Adriano, Mascherano, Keita, Bojan, Afellay, sérülésektől függően.
Puyolnál kint van fb-on ajánlásként Alexis Sanchez profilja...Bobberto írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/09 ... ore2970179
Ezen a héten elválhatok akkor. Szerintem mindenféleképpen jól járnánk vele. Úgy vélem be tudna illeszkedni, attól függetlenül, hogy nincsen honfitársa és (tudtommal) nagy cimborája sem. Soriano-t lazán bele lehetne vonni az üzletbe és akkor némi pénzt is spórolnánk.
mivel nagy hazafi,így biztos lemond a fizetése egy részéről,esetleg zsebből fizet 5-10 milliótBob_Marley írta:Ez valóban dicséretes, hogy a szavak mellett tettek is vannak Cesc részéről!
Bár ha valóban tartja (s remélem tartja) a vezetés a limitet, akkor ő hogy fog beleférni????