Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
10
11%
Ambarabat
5
5%
Nico
25
27%
Más
34
37%
Nem hoznék senkit
17
19%
 
Szavazatok száma: 91
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.10. 05:40:40

Kicsit úgy érzem eddig magam mint két évvel ezelött.
Akkor is úgy indúlt, hogy erősen Ibra leigazolása ellen kardoskodtam, ő mégis jött. Felvette a barca mezt és elkezdtem megbékélni vele. Voltak jó megmozdulásai és akkor már imádtam, mint bárki mást aki a mi mezünkben a mi sikerünkért hajt. Majd jött a csúnyácska végjáték, meg az ő elherdálása és utólag azt mondom kár volt őt idehozni (ennyiért).
Most is hasonlóképpen vagyok. Nagyon nem örülnék fabregasert, de úgy érzem jönni fog, és ha jön akkor az ő góljainál vagy gólpasszainál ugyanúgy örülök majd mint ha azt messitől vagy xavitól láttam volna. Ekkor már csak az a bizonyos mez számít majd ez nem kétséges. Már csak az a kérdés 2 esetleg 3 év múlva mit kell a végére írni:
ezt jól benéztem, mert nagyon jó, hogy jött?? vagy
hát ezért se kellett volna kidobni azt a temérdek pénzt??
Meglásssuk...
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.10. 05:22:27

d írta:Jön egy támadó, valószínű Sanchez, esetleg Rossi, ha úgy alakul valaki más is. Innentől kezdve mire tudnánk "jobban" elkölteni a pénzt, mint Fabregasra? Vegyünk hátvédet? Nagy szükség nincs rá, amikor három csapatnyi tehetséges hátvéd vár a sorára a B-ben és ha igazak a fel(nem)merülő pletykák, akkor középhátvédet nem is nagyon keresgélünk. Vagy törlesszünk hitelt? Nem mondom, hogy szükség van egy Fabregasra minden áron, de nem nagyon érzem úgy, hogy bármilyen más poszt megerősítésére égető szükség van (bár én szívesen látnék egy Alves-pótlékot, de úgy tűnik erre nem hajlunk és Pep másként oldja majd meg.) Szóval ennyi erővel akár kicsengethetjük a lóvét Fabregasért is, most már eléggé lejárattuk magunkat az átigazolási piacon, sokkal rosszabb üzenetet ez sem fog hordozni.
Ennyi erővel veyük meg c ronaldot vagy 200 misiért. Nem azért mert kell csak mert akkor vagy 3-4 évre nem lesz több gondunk a pénz elherdálásával. Mellesleg ha csatárra elmegy 30, márpedig sanchez nem 20-ért jön majd, fabregasert meg 40-45, akkor már 75 körül vagyunk és akkor se tehetséges occcsó balbekk se álves-pótlék, se semmi nincs még és házalhatunk a fiataljainkal, hogy kitömjük azt a 25-30 millás űrt. Itt teszem hozzá, hogy mindenki tudja a pénzügyi helyzetünket és ha jóelőre lenullázzuk magunkat az nem egy jó tárgyalási alap, amikor jeffrent, bojant esetleg sorianot árusítjuk ki, mindez csakazért, hogy legyen egy fabregasunk aki igazán nem is kell.
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2011.06.09. 23:46:41

Jöjjön Sanchez,a balhátvéd srác (elfelejtettem a nevét.. :oops: ),és ha belefér a keretbe akkor Fabregas (amit Sanchez után kétlek..).A legfontosabb szerintem az, hogy Thiagot semmiféle csereüzletbe ne vonjuk bele, hatalmas benne a potenciál az új Iniestát látom benne hiba lenne elengedni..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.09. 23:20:09

Jön egy támadó, valószínű Sanchez, esetleg Rossi, ha úgy alakul valaki más is. Innentől kezdve mire tudnánk "jobban" elkölteni a pénzt, mint Fabregasra? Vegyünk hátvédet? Nagy szükség nincs rá, amikor három csapatnyi tehetséges hátvéd vár a sorára a B-ben és ha igazak a fel(nem)merülő pletykák, akkor középhátvédet nem is nagyon keresgélünk. Vagy törlesszünk hitelt? Nem mondom, hogy szükség van egy Fabregasra minden áron, de nem nagyon érzem úgy, hogy bármilyen más poszt megerősítésére égető szükség van (bár én szívesen látnék egy Alves-pótlékot, de úgy tűnik erre nem hajlunk és Pep másként oldja majd meg.) Szóval ennyi erővel akár kicsengethetjük a lóvét Fabregasért is, most már eléggé lejárattuk magunkat az átigazolási piacon, sokkal rosszabb üzenetet ez sem fog hordozni.
Avatar
looka
Capitá del Barça
Hozzászólások: 966
Csatlakozott: 2008.05.07. 08:47:29

2011.06.09. 23:01:02

marquez2 írta:Kicsit gyakori téma fab? Ez is igaz. Hogy a hsz-ek mindig ugyanazok? És ez nem unalmas-e? Hát ha innen nézzük azt hiszem ezt én is kérdezhettem volna és akkor talán az ellentábornak is van némi köze ahhoz, hogy úgy érzed gyakran ismétlődnek a hsz-ek. Vagy nincs igazam?
Az a rész nem csak neked szólt, hanem mindenkire értettem, legközelebb odaírom.

Továbbá amíg Xavinak 30 fölött évi 60+ meccset kell lenyomnia pihenés nélkül, addig nem beszélhetünk arról, hogy teljesen megvagyunk középen.
CSODA, hogy eddig elkerültek minket a kp-n a sérülések, és nem, nem arra célzok, hogy a sérülések bekövetkezése esetére kell Cesc (még mielőtt valaki rárepülne erre a félmondatomra...), hanem arra, hogy a játékosok fizikai és mentális fittsége miatt kell a rotáció a kp-n, Thiago ehhez MÉG kevés.

(Egyébként tök mindegy, hogy mi hogyan vélekedünk Thiagoról, mert Pep az edző. Ha érkezik Fabre, akkor azért fog érkezni, mert Pep nem érzi annyira rendben a kp-t, mint itt sokan. Illetve Thiagot sem tartja még késznek arra, hogy ő legyen az elsőszámú csereember. Ennyi.)
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.09. 22:55:17

Lassan ott tartok, hogy kiváncsi lennék az örülnél-e fabregas érkezésének kérdésre adott válaszok százaléka hogy is nézne ki. Lehet csak én vagyok ezzel így.
Avatar
Bobberto
Capitá del Barça
Hozzászólások: 713
Csatlakozott: 2007.08.25. 21:25:45
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.09. 22:47:15

Zozzy 5 írta:fabregas témához annyit, hogy nem tudom mi alapján gondolja itt pár ember, hogy egy szezont ahol adott egy ilyen terhelés legalább 3 porondon 11 kezdőjátékossal le lehet játszani. kumma nagy szerencsénk volt idén, hogy ezt a szűk keretet elkerülték a sérülések. véleményem szerint ha azoknak a fiataloknak, akikben itt sokan vakon megbíznak a jövőt illetően idén fontos meccseken kell bizonyítaniuk, akkor biza nem érjük el ezeket a dolgokat. thiagoval gyengülünk ha xavi vagy iniesta helyett ő játszik? igen. na és fabregassal? már kevésbé...ennyi, a korszakos bajnoknál igenis legyen egy ilyen elvárás és 1-2 klasszis a padon (akinek nem mindig fabregasnak kell lenni). ettől persze még thiagonak nem kell elmenni...

felesleges lázadozni fabregas ellen, el kell fogadni, hogy a 4es mezt neki tartogatják. és majd meglátjátok, ha idejön és fontos meccseken kulcspasszokat ad majd vagy gólt lő, mindenki el fogja felejteni, hogy anno elment, meg, hogy mennyire "nem fér be erre a középpályára"...
Erre mondom én, hogy +1. Tökéletesen egyetértek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy, ha nem is menne a játék, akkor a többiek ne tudnák felpezsdíteni a játékát vagy csak a mentalitását. Nem csak a kiváló középpályást vennénk (vissza), hanem egyben a csapategységet is acélosabbá kovácsolja (ami így sem gyenge nálunk).

Szvsz, jöjjön Cesc, természetesen csak elfogadható áron és Thiago vagy Afellay bevonása nélkül. Mellette még Sanchez-t várom és 1 tehetséges fiatal bekket.
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.09. 22:44:46

looka írta:
marquez2 írta:Lehet, de hogy a kezdőnek semmi köze nem lenne a jobb játékhoz az is tuti.Akárhová is akarod betuszkolni attól a kezdő semmivel se lesz jobb és mindezt legalább 40 milláért, ez ám az üzlet.
A kezdőnkkel eddig sem volt semmi baj, a gond a keret mélységével van. Sokan le is írták már ezt. Az már más kérdés, hogy vannak, akik szerint a pad mélységével nem lesz gond Cesc nélkül sem, meg vannak, akik szerint csak ő jelent megfelelő pótlást. Én az utóbbi csoportba tartozom.

Amúgy nem unalmas még, hogy évről évre leírjátok ugyanazokat a dolgokat minden átigazolási szezonban, és évre évről ugyanúgy válaszolnak rá? :roll:
Ez a Fabregas-téma már annyiszor lefolyt, hogy külön topikot is lehetne neki nyitni, mindig ugyanolyan hsz-ek... folyamatosan nyomatjátok a felállásokat... nem is csodálom, hogy sűrűn zárva van ez a topik...
A kezdővel eddig sem volt baj-egyetértek
A keret mélységével van némi gond ezzel is egyetértek, csak ez nálam nem egyenlő a középpálya mélységével, mert azzal speciel semmi gond nincs, sőt...40 millát meg okosabbam is el lehetne költeni, ha jobban belegondolok szinte csak okosabban.
Kicsit gyakori téma fab? Ez is igaz. Hogy a hsz-ek mindig ugyanazok? És ez nem unalmas-e? Hát ha innen nézzük azt hiszem ezt én is kérdezhettem volna és akkor talán az ellentábornak is van némi köze ahhoz, hogy úgy érzed gyakran ismétlődnek a hsz-ek. Vagy nincs igazam?
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15495
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2011.06.09. 22:42:45

Zozzy 5 írta:fabregas témához annyit, hogy nem tudom mi alapján gondolja itt pár ember, hogy egy szezont ahol adott egy ilyen terhelés legalább 3 porondon 11 kezdőjátékossal le lehet játszani. kumma nagy szerencsénk volt idén, hogy ezt a szűk keretet elkerülték a sérülések. véleményem szerint ha azoknak a fiataloknak, akikben itt sokan vakon megbíznak a jövőt illetően idén fontos meccseken kell bizonyítaniuk, akkor biza nem érjük el ezeket a dolgokat. thiagoval gyengülünk ha xavi vagy iniesta helyett ő játszik? igen. na és fabregassal? már kevésbé...ennyi, a korszakos bajnoknál igenis legyen egy ilyen elvárás és 1-2 klasszis a padon. ettől persze még thiagonak nem kell elmenni...

felesleges lázadozni fabregas ellen, el kell fogadni, hogy a 4es mezt neki tartogatják. és majd meglátjátok, ha idejön és fontos meccseken kulcspasszokat ad majd vagy gólt lő, mindenki el fogja felejteni, hogy anno elment, meg, hogy mennyire "nem fér be erre a középpályára"...
Köszi.
Végre valaki! :)
nem vagyunk katalánok,nekünk nem kell foglalkozni a nagy öntudattal.
Fabregas óriási szakmai előrelépést jelentene, és nagyot erősödnénk vele,míg Thiago esetében ez nem áll fent.
Thiagoból is lehet nagy játékos,és legyen is, de bőven elfér ide Fabregas,nem kell aggódni.
Más olcsó kp-t venni meg felesleges, mert nem erre van szükség.

Jöjjön csak Cesc, helye van itt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zibra16
Jugador del Barça
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2010.07.02. 19:01:04
Tartózkodási hely: Mo.

2011.06.09. 22:39:30

Én már nagyon Várom "Szeszt" :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8569
Csatlakozott: 2006.11.04. 10:20:50
Tartózkodási hely: Debrecen

2011.06.09. 22:37:11

fabregas témához annyit, hogy nem tudom mi alapján gondolja itt pár ember, hogy egy szezont ahol adott egy ilyen terhelés legalább 3 porondon 11 kezdőjátékossal le lehet játszani. [auto_cenzúra] nagy szerencsénk volt idén, hogy ezt a szűk keretet elkerülték a sérülések. véleményem szerint ha azoknak a fiataloknak, akikben itt sokan vakon megbíznak a jövőt illetően idén fontos meccseken kell bizonyítaniuk, akkor biza nem érjük el ezeket a dolgokat. thiagoval gyengülünk ha xavi vagy iniesta helyett ő játszik? igen. na és fabregassal? már kevésbé...ennyi, a korszakos bajnoknál igenis legyen egy ilyen elvárás és 1-2 klasszis a padon (akinek nem mindig fabregasnak kell lenni). ettől persze még thiagonak nem kell elmenni...

felesleges lázadozni fabregas ellen, el kell fogadni, hogy a 4es mezt neki tartogatják. és majd meglátjátok, ha idejön és fontos meccseken kulcspasszokat ad majd vagy gólt lő, mindenki el fogja felejteni, hogy anno elment, meg, hogy mennyire "nem fér be erre a középpályára"...
Brian 20

2011.06.09. 22:28:40

Szerintetek a legtöbb 40 millió körüli átigazolás tiszta?
Nem lehet, hogy a megfelelő emberek zsebébe kell csúsztatni pár milliót, vagy egy szép nyaralást vagy autót és már lesz is üzlet.
Ekkora pénzeknél mindenki jól akar járni. A Milan pl gyanúsan olcsón igazol játékosokat.
Vagy létrejönnek közben titkos megállapodások. Furcsa, hogy egy játékos megvétele heteket vesz igénybe.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4185
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2011.06.09. 22:27:39

Nekem Fabregassal kapcsolatban 3 dolog jut eszembe:
1., Remek játékos, jó lene Xavi pótlására, ha egyszer abbahagyja... de az még évek múlva lesz!!!
2., Cesc nem vkp (és abból van 3 jó játékos is), vagyis bírni fogja a padot??? Pepet ismerve, jó hogy ha az utolsó 10 percekre beállítja... Ülhet Masc mellett...
3., Kell ő nekünk ennyiért??? Jó játékos, de ennyiért megéri a padra hozni??? Igaz, hogy katalán, de mégis csak elment innen... :?:
sokkal inkább kéne hozni egy olcsóbb játékost, csere embernek a Xavi/Ini mögé... mint pl. Afellay télen...
Avatar
Messi-Ini
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2011.03.26. 14:23:53
Tartózkodási hely: Pápa

2011.06.09. 22:19:16

Tocy írta:Amúgy nekem Cesc személyes kedvencem, de most először én is úgy érzem, hogy nem kell...alap kp adott, Keita mindenképp játszani fog, Mascherano szintén, és bár sztem még kevés Thiago, de játszania kell, mert különben nem is lesz belőle soha semmi. Márpedig így megvan mindenkinek a cseréje, és ha jön Fabregas, akkor...igazság szerint Keitának nincs helye tudás szerint, de őt én sem küldeném el Fabregasért. Még akkor se, ha szeretem a spanyol játékát :) Meg ha jön Sanchez, akkor egy sztárigazolás egy nyárra bőven elég, Európa csúcsán vagyunk, jelentős változások nem kellenek, csak vérfrissítés.
Védekező középpályásnak elférne,és ha ott jól tolná,akkor sokkal erősebbek lennénk!
De szerintem ez esélytelen,ezzel több gond is lenne:
1:Az egyetlen olyan játékos,aki nekem eszembe jut,hogy kreatív kp-ból védekező lett,és jól is nyomja,az Xabi Alonso!Csak hát az a baj,hogy nálunk a Vkp már szinte egyáltalán nem megy előre,mivelhogy a 2 szélső védő felfut a támadásokhoz,átállunk egy 3-4-3-ra,és a két középső védő,meg a kvk marad hátul,és ez nemhinném h túl jó lenne Fabrenak!!!
2:Ott van nekünk ugye Mascherano,és Busi is!Én Maschot jobban szeretem,és szerintem egyébként sokszor túl is szárnalja Busi teljesítményét,de mivel hogy Pep-nek Sergi a kedvence,ezért ő a kezdő ugye,és őt nem fogja lerakni a padra szerintem,még Fabreert sem!
Szóval nemtudom h milesz Fabreval ha jön,de Pep már biztosan tudja,nem véletlenül üldözi 2 éve :D :D :D
Kép
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5727
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2011.06.09. 22:15:15

Messi-Ini írta:Amit te kiemeltél az írásomból,azt pont nem én irtam :D :D :D arra akartam válaszolni,csak nemtom mér,de úgy rakta ki mintha az én hozzászólásomba lett volna,de azt nem én irtam...
Am tényleg,akadjatok már le erről a padra jön,meg h játszik témárol...szánalom...Guardiola és a vezetőség nem véletlenül járkál utána 2-3-éve,ha nem lenne helye a csapatba,Guardiolanak sem kéne ennyire...
Pep-ről mindent el lehet mondani,csak azt nem,hogy ő olyan elmebeteg aki 50 milliós játékosokat akar maga mellé a padra!!!
Akkor elrontottad az idézést, én meg nem olvastam vissza, bocs. :wink:

Egyébként meg nem akadunk le eről a padra jön dumáról... Az elmúlt 2 évben nem volt Thiago még ilyen szinten, így többnyire indokolt lehetett volna a leigazolása, de ő akkor inkább maradt és Wenger sem engedte. Most itt van Thiago és Afellay is (akit mondjuk inkább csatárként játszat Guardiola), s abszolút semmi szükség nincsen rá, főleg nem ennyi pénzért, főleg nem a klub jelenlegi (állítólagos) pénzügyi helyzete mellett.

Aki pedig pattog, hogy Guardiola se hülye, biztos tudja, hogy hova kell, annak javaslom, hogy valamilyen hadrenddel álljon elő, hogy miként fér be Fabregas, Busquets, Iniesta, Xavi, Messi, Pedro és Villa egyszerre a kezdőbe. 3 védős felállásokat és vkp nélküli alakzatokat hanyagoljuk, ha kérhetem... (költői kérdés volt)

Egyszerűen nem tudja itt senki se megmagyarázni, hogy miért van értelme 30 millióért elhozni egy tőlünk ingyen lelépett játékost a padra Iniesta és Xavi mögé úgy, hogy itt van a következő 10 év egyik legnagyobb kp-tehetsége egy világbajnok brazil fiának személyében.

Na mindegy, én innentől kiszállok a vitából, ha jön Fabregas úgy se tudok ellene mit csinálni, szurkolni fogok azért, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki belőle. Meg aztán nem jártatom sokat a számat, nehogy az legyen, hogy nem jön és mégis de fog kelleni majd a szezon folyamán...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
looka
Capitá del Barça
Hozzászólások: 966
Csatlakozott: 2008.05.07. 08:47:29

2011.06.09. 22:11:06

marquez2 írta:Lehet, de hogy a kezdőnek semmi köze nem lenne a jobb játékhoz az is tuti.Akárhová is akarod betuszkolni attól a kezdő semmivel se lesz jobb és mindezt legalább 40 milláért, ez ám az üzlet.
A kezdőnkkel eddig sem volt semmi baj, a gond a keret mélységével van. Sokan le is írták már ezt. Az már más kérdés, hogy vannak, akik szerint a pad mélységével nem lesz gond Cesc nélkül sem, meg vannak, akik szerint csak ő jelent megfelelő pótlást. Én az utóbbi csoportba tartozom.

Amúgy nem unalmas még, hogy évről évre leírjátok ugyanazokat a dolgokat minden átigazolási szezonban, és évre évről ugyanúgy válaszolnak rá? :roll:
Ez a Fabregas-téma már annyiszor lefolyt, hogy külön topikot is lehetne neki nyitni, mindig ugyanolyan hsz-ek... folyamatosan nyomatjátok a felállásokat... nem is csodálom, hogy sűrűn zárva van ez a topik...
Avatar
Tocy
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3677
Csatlakozott: 2008.03.01. 09:45:15

2011.06.09. 22:05:04

Amúgy nekem Cesc személyes kedvencem, de most először én is úgy érzem, hogy nem kell...alap kp adott, Keita mindenképp játszani fog, Mascherano szintén, és bár sztem még kevés Thiago, de játszania kell, mert különben nem is lesz belőle soha semmi. Márpedig így megvan mindenkinek a cseréje, és ha jön Fabregas, akkor...igazság szerint Keitának nincs helye tudás szerint, de őt én sem küldeném el Fabregasért. Még akkor se, ha szeretem a spanyol játékát :) Meg ha jön Sanchez, akkor egy sztárigazolás egy nyárra bőven elég, Európa csúcsán vagyunk, jelentős változások nem kellenek, csak vérfrissítés.
marquez2
Jugador del Barça
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2007.12.07. 11:09:54
Tartózkodási hely: celldömölk

2011.06.09. 22:01:32

p.9 írta:
marquez2 írta:
p.9 írta: Miért nem örülnél Fabregasnak :?
Egyértelműen ő tudna a legnagyobbat lendíteni a csapaton , ha 30 misi felett van akkor is meg kéne szerezni már csak azért is mert 2 éve marasztalják...
És akkor esetleg Bojant meg kéne tartani még egy évre hogy ne kelpjen csatárt vásásrolni.


Mt is lendítene ő a csapaton? A kezdőhöz nem sok köze lenne, így marad a törölközőlóbálás a padon, de ha attól jobban megy a csapatnak akkor jöjjön, csak akkor reális áron max 30-ért, bár tartom, hogy nekünk ennyit sem ér meg. Más csapatnak ahol gyenge pont a középpálya megér 30- at, de nekünk a világ legerősebb középpályájára ahol a kiegészítők és a tehetségek is meg vannak felesleges, sőt h...ség.
Ha Cesc jönne akkor tuti h Pedro padozna és Ini játszana fent a szélen így azért már több köze lenne a kezdőhöz nem?
Lehet, de hogy a kezdőnek semmi köze nem lenne a jobb játékhoz az is tuti.Akárhová is akarod betuszkolni attól a kezdő semmivel se lesz jobb és mindezt legalább 40 milláért, ez ám az üzlet.
Avatar
Messi-Ini
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2011.03.26. 14:23:53
Tartózkodási hely: Pápa

2011.06.09. 21:47:19

MichaaBee írta:
Messi-Ini írta: Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
Persze...
Xavi-Iniesta
Xavi-Iniesta
Xavi-Iniesta
Fabregas-Iniesta

Nehogymár Iniesta padozzon Cesc miatt... 26 éves, most van ereje teljében és akkor minden harmadik meccset hagyjon ki azért, hogy jópofizzunk egy 17 évesen pénzért lelépő jóbarátunkat? Ha esetleg Xavinak kell a pihenő, akkor beférne Fabregas, azt meg megoldaná Thiago is 4-5 meccsenként. :roll:
Amit te kiemeltél az írásomból,azt pont nem én irtam :D :D :D arra akartam válaszolni,csak nemtom mér,de úgy rakta ki mintha az én hozzászólásomba lett volna,de azt nem én irtam...
Am tényleg,akadjatok már le erről a padra jön,meg h játszik témárol...szánalom...Guardiola és a vezetőség nem véletlenül járkál utána 2-3-éve,ha nem lenne helye a csapatba,Guardiolanak sem kéne ennyire...
Pep-ről mindent el lehet mondani,csak azt nem,hogy ő olyan elmebeteg aki 50 milliós játékosokat akar maga mellé a padra!!!
Kép
Avatar
d
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1627
Csatlakozott: 2009.05.13. 18:46:36

2011.06.09. 21:32:37

Fabregasnak nem lenne idegen terület, hiába mondják sokan a világ egyik legjobb középpályásának, a VB-n is csak epizódszerep juthatott neki. Sérülés esetén őt venné elő Guardiola persze, kapna lehetőséget olykor, ha valakit pihentetnek, de alapvetően szerintem ő is érzi, hogy itt nagyon erős konkurencia van, olyanokkal szemben, akik már máskor is megelőzték őt.

Ha ezt ő elfogadja... mellesleg ha érkezik egy minőségi támadó, akkor tőlem akármennyit is Fabregasra költhetnek, amit bír a klub, mivel másra nagyon nem kell költeni.
Avatar
MichaaBee
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5727
Csatlakozott: 2007.11.09. 15:12:26

2011.06.09. 21:28:07

Messi-Ini írta: Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...
Persze...
Xavi-Iniesta
Xavi-Iniesta
Xavi-Iniesta
Fabregas-Iniesta

Nehogymár Iniesta padozzon Cesc miatt... 26 éves, most van ereje teljében és akkor minden harmadik meccset hagyjon ki azért, hogy jópofizzunk egy 17 évesen pénzért lelépő jóbarátunkat? Ha esetleg Xavinak kell a pihenő, akkor beférne Fabregas, azt meg megoldaná Thiago is 4-5 meccsenként. :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Avatar
SuperMessi
Capitá del Barça
Hozzászólások: 615
Csatlakozott: 2008.07.17. 20:08:27

2011.06.09. 21:18:33

Gali: Nem személyeskedni akartam egyáltalán, te akartad rendbe tenni itt a dolgokat 8) Csak egy kicsit fárasztó már amikor mindenki arról beszél hogy nem kell Cesc a padra stb, miközben teljesen nyilvánvaló hogy mindegyik szereplő tudja már régóta hogy mi lesz az a forgatókönyv ami majd érvényesül ha érkezik Pep 2 éve elsőszámú célpontja. És ha ez az lenne hogy a padon csücsülget, akkor nyilván nem szeretne ennyire jönni 2misivel kevesebbért, és a klub sem fizetne érte ennyit.

Szerk: Azt se felejtsük Andrásunk kitől kapta azt a zsugát a VB döntőben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2011.06.09. 21:41:20-kor.
Gali
Capitá del Barça
Hozzászólások: 576
Csatlakozott: 2009.07.19. 20:37:16

2011.06.09. 20:48:53

SuperMessi írta:
Gali írta: Tegyük már tisztába a dolgokat.
Egyrészt Cesc esetleges érkezése nem befolyásolja a támadósor összetételét. Pedro nem Fabregas miatt lesz csere, ha egyáltalán "padozni" fog, bár nevezzük ezt is inkább rotálásnak (Messi,Villa, Pedro, Rossi/Sanchez, Affelay).
Másrészt a tkp-n Xavi, Ini és Cesc játszik kb. 40 meccset a 60-ból (feltételezve, hogy a Barca minden sorozatban a döntőig jut).
Azaz a rotáción van a lényeg. Így mindenki megfelelő mennyiségű játékpercet kap.
Azt hogy Cesc csak TKP lesz ha érkezik Pep mondta neked a személyes konzultációtok során vagy magadtól vagy benne ennyire biztos hogy tisztába akarsz itt mindent tenni. Nyilván ez a legvalószínűbb, de simán játszhat máshol is ha szükségeltetik. Egy teljesen új felállás sem elképzelhetetlen bizonyos taktikájú csapatok ellen, ami egyelőre csak Pep fejében vagy noteszében létezik, nem tudhatjuk.
Nem Pep, hanem Villanova, tudod a családjaink összejárnak.
De ha már mindenáron kötekedni vagy személyeskedni akarsz.
Nyilván ez a legvalószínűbb,.....Te is többet írsz, mint olvasol.
Így van a legvalószínűbb forgatókönyvet írtam le.
Remélem így már Neked is megfelel.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2011.06.09. 20:41:30

És van egy újabb név. José Enrique a Newcastle balhátvédje. Soha nem láttam játszani, soha nem hallottam még róla. Úgy vagy vele, mint Jose Angellel... Ha a vezetőség szerint ő kell, ám legyen, de szerintem ez inkább példányszámnövelő cikk lesz...
Avatar
Messi-Ini
Capitá del Barça
Hozzászólások: 538
Csatlakozott: 2011.03.26. 14:23:53
Tartózkodási hely: Pápa

2011.06.09. 20:11:46

Barcaman1993 írta:
Messi-Ini írta: Ez így nézne ki:
1. meccs: Xavi - Iniesta
2. meccs: Fabregas - Iniesta
3. meccs: Xavi - Fabregas
4. meccs: Xavi - Iniesta
és így tovább...

Más:Én így képzelem el a jövő évi csapatot:

Valdes/Pinto/E.Andrada
D.Alves/Montoya-Pique/Fontás-Puyol/Abidal-Adriano/Jose A.
Busquets/Mascherano
Xavi/Fabre/Nasri-Iniesta/Keita/Thiago
Pedro/Sanchez-Messi/Bojan-Villa/Affelay

Akiket kiemeltem,azokról szeretném leírni a véleményemet így a végére:


-Montoya-Szerintem tehetséges a fiú,és meg lehetne,sőt meg kell adni neki a lehetőséget!Ő tudtommal már nem is olyan fiatal,már van vagy 22-23 éves ha jól tudom,szóval olyan nagyon sokat nem várhatunk azzal hogy beépitsük...Mindenki mondja hogy Adriano lesz Alves cseréje,de ez nekem nem tetszik,mikor jobbhátvédet játszott elég gyenge volt,de balhátvédként viszont nagyon jól muzsikált!!!És am szerintem a jobbhátvéd az egyik olyan poszt,ahová be lehet építeni egy fiatalt,úgy ahogy ezt megtette Pep Pedroval és Busquetsel!

-Fabregas-Nasri-Keita:Csak akkor kell középpályás,ha Keita megy,ha elmenne egy kicsit sajnálnám,de azért túlélném!Ha Fabre drága,és nem hozzuk idén sem,marad pénzünk,és ha Pep mindenképp hozni akar valakit középre,(akkor ugye először adja el Keitat),majd rámegy Nasrira,mert szerintem ő is egy zseniális játékos,és mivel jövőre lejár a szerződése,és eddig nem hosszabította meg,max 30-ból simn kijönne,és annyit megér!!!

-Sanchez-Bojan:Bojant a Sanchez ügyletbe szerintem biztosan nem vonjuk be,nem tetszene Bojannak sem,és szerintem az Udinesenek sem...Én mindenképp Sanchez párti vagyok,belőle lehet világsztár,Rossi nálunk nem tudna kiemelkedőt alkotni!Bojanról így lezárásképp csak annyit,hogy nekem az a legnagyobb vágyam,hogy egy 2-3-éves visszavásárlási opcióval adjuk el egy spanyol csapatnak,amelynek az első osztályú helye biztos,(tehát nincs benne hogy kiesnek és Bojan megy a 2. vonalba),és ugye a legfontosabb,hogy ez a csapat olyan legyen,amelyben alap kezdő lesz!!!
Bocs hogy hosszú lett,de ez most vhogy kijött belőlem :D
Vélemények?
1: Pep biztos rotálná a kp-t, de tuti nem ilyen gyakran. Egyébként jó elképzelés.
2: Montoyat én is megpróbálnám, max. kiderül, hogy nem olyan jó és akkor Adriano játszik többet. Abidal egyébként eredetileg bal hátvéd, úgyhogy sztem őt is oda kellett volna írnod.
3: Vhogy okosan kéne kijönni ebből a Fabregas-Nasri ügyből. Gondolok arra, hogy idén jön Fabregas, jövőre ingyen Nasri. Te jó ég, de jó is lenne :D Bár ez szinte lehetetlen. Nasrit kivenném most ebből a kalapból, mert az ő neve még nem vetődött fel. Szóval sztem a Xavi-Iniesta-Fabregas-Keita-Thiago-Mascherano-Sergio 7-es fogattal nyugodtan neki lehetne menni a bajnokságnak. Egyrészt, mert sztem átlagban minden csapatrészben kell számolni egy sérülttel. Persze ez általában nem így van, de a logikát kell megérteni. Szóval, ha mindenhol van egy sérült, akkor az univerzális játékosokkal könnyen ki lehet pótolni az űrt. Láthattuk idén Mascheranonál. Így akár Masche mehetne hátra, amivel szintén fölszabadul egy hely. Iniesta is elég sérülékeny, még ha idén szerencsénk is volt ezzel. Meg egyébként is nem kell Xavinak, vagy Iniestanak egy évben 50 meccset végig játszania. Ezek közül a kp-k közül Iniestat és Xavit leszámítva mindenki tud vkp-t is játszani. Nem hinném, hogy itt bármi gond is lenne a rotálással.
4: Honnan veszed, hogy Rossiból nem lenne itt nagy sztár? Egy olasz válogatott játékosról beszélünk, aki tavaly 32 gólt lőtt a Villarealban. Miért ne lehetne meg az esélye annak, hogy itt még nagy zsugás legyen? Egyébként nekem mindegy, hogy ki jön, csak jöjjön vki. A Messi-Villa-Pedro-Rossi/Sanchez-Afellay 5-ös pedig meg tudja oldani a csatárgondokat.
Válaszolva pár dologra:
1:Tudom hogy Abi eredetileg balhátvéd,azért irtam középre,mert idén ott világklasszis teljesítményt nyújtott,és Puyol sem lesz már fiatalabb,meg kitudja mennyit lesz sérült...Szerintem ugyanígy ahogy idén tavasszal,Abi elég sokat fog középen játszani,és ezért irtam oda!
2:Nasri nem vetődött fel,(sajnos),de ha lenne egy kis esze a vezetőségnek,akkor ha Fabret nem sikerül hozni,már csak azért is elhoznám Nasrit,mert jó játékos,és erősítés jelentene,meg azért,mert az Arsenalnak joban fájna ha elveszítenék Nasrit,mint Fabret,főleg úgy,hogy max 30 millát kapnának érte...
3:Úgy értettem hogy Rossi nem lehet sztár,hogy olyan nagy játékos mint esetleg Ini,Messi,Xavi stb... nem lehet!Olyan lehet mint amilyen Pedro,akit sokan kiraknának a csapatból,miközben szép csöndben El Clasicocon rúgdos gólokat,meg Bl döntőben,de ennek ellenére senki nem ismeri el kellőképpen...Messi telejsítményét mindenki elismeri,mondjuk ez alap...De például Iniestát is azért emelik ki a csapatból,mert látványosan tolja,ugye úgy mint Messi...Az egyetlen olyan játékos,aki nem tolja olyan látványosan,de maximálisan el van ismerve a játéka,az Xavi!
Meg am én Sanchezt am is egy világsztár csávónak érzem,mármint hogy az lesz,mert látszik h a vérében van a foci!!!
Kép
Válasz küldése