Messi-Ini írta:Amit te kiemeltél az írásomból,azt pont nem én irtam

arra akartam válaszolni,csak nemtom mér,de úgy rakta ki mintha az én hozzászólásomba lett volna,de azt nem én irtam...
Am tényleg,akadjatok már le erről a padra jön,meg h játszik témárol...szánalom...Guardiola és a vezetőség nem véletlenül járkál utána 2-3-éve,ha nem lenne helye a csapatba,Guardiolanak sem kéne ennyire...
Pep-ről mindent el lehet mondani,csak azt nem,hogy ő olyan elmebeteg aki 50 milliós játékosokat akar maga mellé a padra!!!
Akkor elrontottad az idézést, én meg nem olvastam vissza, bocs.
Egyébként meg nem akadunk le eről a padra jön dumáról... Az elmúlt 2 évben nem volt Thiago még ilyen szinten, így többnyire indokolt lehetett volna a leigazolása, de ő akkor inkább maradt és Wenger sem engedte. Most itt van Thiago és Afellay is (akit mondjuk inkább csatárként játszat Guardiola), s abszolút semmi szükség nincsen rá, főleg nem ennyi pénzért, főleg nem a klub jelenlegi (állítólagos) pénzügyi helyzete mellett.
Aki pedig pattog, hogy Guardiola se hülye, biztos tudja, hogy hova kell, annak javaslom, hogy valamilyen hadrenddel álljon elő, hogy miként fér be Fabregas, Busquets, Iniesta, Xavi, Messi, Pedro és Villa egyszerre a kezdőbe. 3 védős felállásokat és vkp nélküli alakzatokat hanyagoljuk, ha kérhetem... (költői kérdés volt)
Egyszerűen nem tudja itt senki se megmagyarázni, hogy miért van értelme 30 millióért elhozni egy tőlünk ingyen lelépett játékost a padra Iniesta és Xavi mögé úgy, hogy itt van a következő 10 év egyik legnagyobb kp-tehetsége egy világbajnok brazil fiának személyében.
Na mindegy, én innentől kiszállok a vitából, ha jön Fabregas úgy se tudok ellene mit csinálni, szurkolni fogok azért, hogy a lehető legjobban jöjjünk ki belőle. Meg aztán nem jártatom sokat a számat, nehogy az legyen, hogy nem jön és mégis de fog kelleni majd a szezon folyamán...