Boixos írta:
lehet, h azért, mert jobb, mint a többiek..
Nekem csak az a fura, h hirtelen ennyire jó lett(hirtelen=pár éve). Ha egész pályafutása alatt ilyen lett volna, akkor nem szolnk semmit.
Boixos írta:
a vérvételes történet pedig már régen lejátszott, belement a bugiba, mégis jött vmi szembeszél, ami miatt lefújták az egészet.
de azért nehogy már pac legyen a patásördög, a grállovag may-jel szemben!
Nem ment bele. May csapata azt akarta, h meccs előtt 14 (?) nappal is legyen vérvétel, ebbe nem mentek bele Pacék. Nem mondom, h Mayweather az angyal, de azért valamilyen szinten érthető ő is. Ha Mosley benne volt és elfogadta ezt a doppingos cuccot, akkor Pac miért nem?
Boixos írta:
ilyen gyereknek is kell lennie, aki szétszedi az ellenfeleit. tyson sem arról volt híres, h mekkora alisasszékat csinált, mégis az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) bajnoknak tartják még ma is a súlycsoportjában.
persze ízlések és - a bokszban főleg - a pofonok különbözőek, nem kell mindenkinek ugyanazt a stílust díjaznia.
Ezzel egyetértek, persze kell ilyen is legyen és az is igaz, h izések és POFONOK.

Én ha őt látom mindig az jut eszembe, h milyen izzadságszagú az egész, arra gondolok, h ha nem lenne ez a brutál kondi, akkor mire menne.
Épp az este néztem újra a Mayweather-Corrales meccset. Na igen számomra az a boksz, amit ott csinál May, vagy a másik kedvencem a Gatti elleni.
Néha vannak elég érdekes nyilatkozatai, de tehetségét tekintve szerintem messze kiemelkedik jelenleg a mezőnyből. Még Roy Jones akit az égiek ilyen tehetséggel áldottak meg, csak sajnos ő nem tudta, h mikor kellett volna abbahagyni. Most már önmaga karikatúrája.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.