Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
looka írta:A PSG leigazolta Gameiro-t a Lorient-tól, 11 milla volt az ára.
... humorérzéke islooka írta:
Ezt meg a humor topicba is linkelhettem volna, van arca a gyereknek...![]()
http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... si-to-fifa
Az a szánalmas, aki ezeket a számokat kitalálja...davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... es-2081502
Ezen már csak mosolygok.Egyszerűen szánalmas ez a City.
Lindácska amúgy se olcsó mulatság.Piqué írta:Biztos nincs már elég pénze Lindácskának az új ruhakollekciójáraBiztos,hogy nem fog semmit fejlődni az Anzsiba,de biztos nagy sztár lesz,ha ez minden vágya csak akkor meg is érdemli!
Ő is alábbadta rendesen. Pedig a Porsmuth-ban nagyon ment neki, és az Interben is jól kezdett, örültem is neki. De aztán sajna nagyon leeresztett, most meg QPR...Fernando írta:Muntari nem kell se a Sunderlandnek, se az Internek, a QPR-ben köthet ki.
Ő rá én is kíváncsi leszek. Akire fokozattan figyelek viszont, az Ochoa. Remélem összejön neki a PSG-ben, és talán jöhet utána nagyobb csapat.messideco írta:Klose bácsi jó lesz a Serie A-ban remélemNagy kedvencem, remélem sokkal többet fog játszani, mint a Bayernben, és ott lesz a 2012-es Eb-n...
szerintem is... és a fejlődés a tehetség a fizetést is hízlalja... nem értem ezt a döntését... meg hogy mi alapján döntött így... ne mondja senki hogy egy Hsv, egy Valencia... kevés pénzt fizetett volna ki... áááá BazsikaalbicelesteX írta:Na ez a baj...Egy kis pöcsfej.Nem annak kéne vezérelni az élsportban,hogy tele legyen a zsebe,hanem,hogy sikeres legyen és fejlődjön és ha ezért még jól is keres akkor az meg hab a tortán.
Na ez a baj...Egy kis pöcsfej.Nem annak kéne vezérelni az élsportban,hogy tele legyen a zsebe,hanem,hogy sikeres legyen és fejlődjön és ha ezért még jól is keres akkor az meg hab a tortán.Mezner2 írta:A pénz dologhoz annyit fűznék h báttyám révén elég jóban van a család egy válogatott ismert Angliában játszó magyarral(nevét fedje homály)és mondta h Dzsudzsi egyhavi fizetésének megfelelő összeget nem tud egyben felmutatni,mert úgy van vele,hogy még van ideje meggazdagodni,és oriási lábon él, ami valahol érthető is.Szal ő esetében még számít a pénzozsimiki írta:[quote="d"
ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
jo de de neh most rögtön kelljen már eladni...megugyis vinné más is...olyan nincs h nem!d írta:Nem maradhat, mert ha nem tudják eladni Dzsudzsákot tönkremegy a klub. Amúgy is süllyed a középszerűségbe a PSV.Ibrahim Afellay írta: hát én a helyébe akkor maradtam volna inkább PSV-be....
Dagesztán nem Szibériában van. Melegebb éghajlat, mint Magyarország. És ha még Moszkvában is élnek: ennyi pénzből telik a fűtésszámlára.hát de oroszországba milyen hideg szokott lenni....és ott lennének amugy....
Az ellenkezőjét meg még kevésbé mondta bárki is. Egyedül a Hamburgot lehet tudni, hogy megkeresték, de ők sem tudtak megállapodni a PSV-vel. Az, hogy naponta jelenik meg róla cikk a magyar sajtóban semmit nem jelent. Ennyi pénzért nem kell másnak, csak az újgazdag oroszoknak, ez van. Eléggé kényszerpályára került Dzsudzsák érzésem szerint.Meg am is azt senkis e mondja már h csak ök akarják vinni
A pénz dologhoz annyit fűznék h báttyám révén elég jóban van a család egy válogatott ismert Angliában játszó magyarral(nevét fedje homály)és mondta h Dzsudzsi egyhavi fizetésének megfelelő összeget nem tud egyben felmutatni,mert úgy van vele,hogy még van ideje meggazdagodni,és oriási lábon él, ami valahol érthető is.Szal ő esetében még számít a pénzozsimiki írta:[quote="d"
ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
ozsimiki írta: ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.
Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.