Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
sjay
Entrenador del Barça

2011.06.13. 17:51:07

davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... es-2081502

Ezen már csak mosolygok. :D Egyszerűen szánalmas ez a City.
Imádom az általánosításokat. Személyesen Mansour sejk adta át neked az infót erről? Nem hiszem. A másik meg az, hogy nem értem miért szánalmas maga a City? A vezetőségre tehetjük ezt a jelzőt, de a csapat közel sem szánlamas :wink:
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.13. 17:22:29

sjd írta:
Bobberto írta: City, csak egy szezonja épült, most ki tudja kikre vágynak. Egyedül az volt a bajuk, hogy olyanokat vásároltak akik tipikusan nem csapat miatt mentek oda, hanem egy teljesen új csapat és pénz miatt.
A City 2009 januárja óta épül, tehát 2 és fél év kellett évi 150 milliós költekezés mellett ahhoz, hogy egyáltalán a BL-ben induljanak.
A második részéhez sokat nem tudok hozzátenni, egy nagy közhely, hogy ilyen csapatokba azok mennek, akiket csak a pénz érdekel, ezen nem nagyon fognak tudni változtatni
Össze kellett szoknia annak a "pár" embernek akik már a csapatépítés elejétől fogva ott voltak + az a nem kevés ember akik mentek oda. Ahhoz képest nem rossz amit műveltek, 3. hely és a rég trófeára vágyódó Arsenal előtt is végeztek, sőt a Chelsea-vel pontegyenlőség. Persze evvel nem védeni akarom őket. Evvel csak az lett volna a gyalázatos, ha még oda sem érnek el ennyi belefektetett millió után.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.13. 16:53:03

Zozzy 5 írta:
tegyük azért hozzá, hogy a legendákká váló személyek általános jellemzője, hogy elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék, képesek megváltani a világot. nem írnám le rögtön a srácot, de ajnározni sem kell. tény, az arc meg a gőg már megvan neki, a kérdés az, hogy zsenialitás is párosul-e hozzá európai szinten. Napoleonnak is elegek voltak ezek a dolgok...

mert ha igen, akkor elérhet olyan dolgokat amik előtt fejet hajt a kontinens, más kérdés, hogy a féktelen nagyképűség könnyen hirtelen bukáshoz vezethet. Ezért nem fog Messi egyik pillanatról a másikra elbukni, mert az a szerénység amit eddig mutatott párját ritkítja...
Van azért elég sok olyan legenda is, akiknek nem kellett hozzá örültség. Mint ahogy sok nagy hadvezér volt, nem csak Napóleón vagy Hannibál (az utóbbi szerintem nem is volt oly nagy),de ugyebár a legendáknak jó marketing is kell :) Mindenesetre nem általános jellemző vagy követelmény az örültség, értem mit akarsz ezzel mondani, ettől függetlenül egy ilyen emberre szerintem nincs szükség Katalóniában...
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.13. 16:34:28

Bobberto írta: City, csak egy szezonja épült, most ki tudja kikre vágynak. Egyedül az volt a bajuk, hogy olyanokat vásároltak akik tipikusan nem csapat miatt mentek oda, hanem egy teljesen új csapat és pénz miatt.
A City 2009 januárja óta épül, tehát 2 és fél év kellett évi 150 milliós költekezés mellett ahhoz, hogy egyáltalán a BL-ben induljanak.
A második részéhez sokat nem tudok hozzátenni, egy nagy közhely, hogy ilyen csapatokba azok mennek, akiket csak a pénz érdekel, ezen nem nagyon fognak tudni változtatni
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.13. 16:06:10

tudnátok hány de hány csapat van milliárdos kezében, akik bármikor kifizetnek annyit egy sztárért mint a mancity... a malaga meg az anzsi sokak mogott elbujhat..

elég csk a psg-t megemlitenem... most vette meg vmi ultratrillilárdos..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.13. 15:18:44

Franco Constanzo
Basel :arrow: Olympiakosz

César Delgado
Lyon :arrow: Monterrey

Juninho Pernambucano
Al Garraffa :arrow: Vasco da Gama (megszedte magát, megy haza)

Kevin Gameiro
Lorient :arrow: PSG
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.06.13. 08:40:04

tegyük azért hozzá, hogy a legendákká váló személyek általános jellemzője, hogy elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék, képesek megváltani a világot. nem írnám le rögtön a srácot, de ajnározni sem kell. tény, az arc meg a gőg már megvan neki, a kérdés az, hogy zsenialitás is párosul-e hozzá európai szinten. Napoleonnak is elegek voltak ezek a dolgok...

mert ha igen, akkor elérhet olyan dolgokat amik előtt fejet hajt a kontinens, más kérdés, hogy a féktelen nagyképűség könnyen hirtelen bukáshoz vezethet. Ezért nem fog Messi egyik pillanatról a másikra elbukni, mert az a szerénység amit eddig mutatott párját ritkítja...
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.13. 08:21:14

daffy írta:
Bobberto írta:Valaki nem olvasott vagy hallott olyan hírt, hogy a Mahalacskába még kit terveznek igazolni?

Hogy súroljak 1-2 témát is. Baljós árnyakat vélek felfedezni pár év múlva az igazolásokban. Man. City, Málaga és most a Mahalacska. Mullti mega milliárdosok veszik át a hatalmat a világ átigazolási piacán, amit egy viccnek tartok és egyben siralmasnak. Már látom lelki szemeimmel, hogy 5 év múlva CR és 1-2 hyperszupertehetség 2-3 szigetbe fog kerülni vagy netán egy országba...
annyi pozitívuma mindenképp van,hogy nem 1-2 csapatosak lesznek a bajnokságok,mivel a pénzesék nem top klubokat vesznek meg. én annyira nem bánom. még egy fizetési korlát kell és minden ok lesz
Evvel egyetértek. :) Tény arra jó, hogy nem 1-2 csapatos lesz a bajnokság. Ez a pozitívum nekem is tetszik. Fizetés mellé én valami maximum átigazolási "sapka" félét javasolnék. Evvel nem a Mahacskalá-t vagy a Málaga-t akarom "büntetni", hanem a City értelmetlen több száz milliós költekezési terveit. (Persze Cr-ért ez a röpke 170 milla szerintem kacsa, de azért mégis...)
sjd írta:
nem feltétlenül értek ezzel egyet, azért egy Malaga vagy Anzsi még nem fog versenybe szállni Fabregasért, persze ha felfutottak az már más kérdés, csak pont a ManCity példáján látni, hogy a pénz nem minden, meg a Hoffenheim se lett sztárok számára vonzó csapat a pénztől, és végül nem is került a világ elitjébe

a ManCity példáján még azt is látni, hogy rengeteg hátulütője van a dolognak, a nagy keret, és az ebből fakadó játékostemető, ami irgalmatlanul veszteséges és pár év múlva így már a BLben se lehet indulni. Egyszer remélhetőleg ez a pénz is el fog fogyni.
Egyelőre a Málaga és az Anzsi valóban ilyen, csak el ne szaladjon velük a ló, mikor esetlegesen lesz egy edzőcsere vagy bármi más.
City, csak egy szezonja épült, most ki tudja kikre vágynak. Egyedül az volt a bajuk, hogy olyanokat vásároltak akik tipikusan nem csapat miatt mentek oda, hanem egy teljesen új csapat és pénz miatt. Nem fér meg 2 dudás egy csárdában. (Kivéve Yaya-t, őt főképp a tesója motiválta és többször is elmondta, hogy vele akar játszani egy csapatban egyszer.
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.13. 00:19:32

Bobberto írta: Hogy súroljak 1-2 témát is. Baljós árnyakat vélek felfedezni pár év múlva az igazolásokban. Man. City, Málaga és most a Mahalacska. Mullti mega milliárdosok veszik át a hatalmat a világ átigazolási piacán, amit egy viccnek tartok és egyben siralmasnak. Már látom lelki szemeimmel, hogy 5 év múlva CR és 1-2 hyperszupertehetség 2-3 szigetbe fog kerülni vagy netán egy országba...
nem feltétlenül értek ezzel egyet, azért egy Malaga vagy Anzsi még nem fog versenybe szállni Fabregasért, persze ha felfutottak az már más kérdés, csak pont a ManCity példáján látni, hogy a pénz nem minden, meg a Hoffenheim se lett sztárok számára vonzó csapat a pénztől, és végül nem is került a világ elitjébe

a ManCity példáján még azt is látni, hogy rengeteg hátulütője van a dolognak, a nagy keret, és az ebből fakadó játékostemető, ami irgalmatlanul veszteséges és pár év múlva így már a BLben se lehet indulni. Egyszer remélhetőleg ez a pénz is el fog fogyni.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.12. 23:59:51

Egyébként az csak az RTL klub szerint Mahalacska, szerintem Mahacskala.

Jenkinson pedig már nagykorú, mert Britanniában, ha jól tudom 19 éves kortól nagykorú az ember (a szavazás lehet, hogy idősebb kortól engedélyezett, nem tudom).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.12. 23:58:45

Az kemény.
Pár év múlva nagy harcos lesz a Getafébe vagy a Sociedadba.
daffy
Madridista

2011.06.12. 23:34:32

Bobberto írta:Valaki nem olvasott vagy hallott olyan hírt, hogy a Mahalacskába még kit terveznek igazolni?

Hogy súroljak 1-2 témát is. Baljós árnyakat vélek felfedezni pár év múlva az igazolásokban. Man. City, Málaga és most a Mahalacska. Mullti mega milliárdosok veszik át a hatalmat a világ átigazolási piacán, amit egy viccnek tartok és egyben siralmasnak. Már látom lelki szemeimmel, hogy 5 év múlva CR és 1-2 hyperszupertehetség 2-3 szigetbe fog kerülni vagy netán egy országba...
annyi pozitívuma mindenképp van,hogy nem 1-2 csapatosak lesznek a bajnokságok,mivel a pénzesék nem top klubokat vesznek meg. én annyira nem bánom. még egy fizetési korlát kell és minden ok lesz
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.12. 23:26:09

Fernando írta: Carl Jenkinson
Charlton :arrow: Arsenal (legalább már nagykorú)
angoloknál még nem :D 8)
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.12. 23:24:02

Valaki nem olvasott vagy hallott olyan hírt, hogy a Mahalacskába még kit terveznek igazolni?

visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.12. 23:14:37

looka írta:A PSG leigazolta Gameiro-t a Lorient-tól, 11 milla volt az ára.

sajnos ez egy jo igazolás a psg-nek. a csoka az elmult 4 idényben 100 meccsen szort vagy 50 golt, a psg-ben meg még jobb lesz a jobb kiszolgálás miatt.

igy talán jovore nem esnek ki :D

viccet félretéve az uj multimilliardos tulaj ész nélkul fogja tolni a pénzt :cry:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.12. 22:51:04

looka írta:

Ezt meg a humor topicba is linkelhettem volna, van arca a gyereknek... :lol:

http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... si-to-fifa
... humorérzéke is :lol: :lol:
jah már el is képzeltem a szitut: a Santos legyalázza a Barcát, aztán Neymar kapja az aranybogyót... :lol: :lol:
looka
Capitá del Barça

2011.06.12. 22:44:52

A PSG leigazolta Gameiro-t a Lorient-tól, 11 milla volt az ára. Szóba hozták a franciákat Berbatov-val is.

Ezt meg a humor topicba is linkelhettem volna, van arca a gyereknek... :lol:

http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... si-to-fifa
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.12. 22:14:23

davi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... es-2081502

Az a szánalmas, aki ezeket a számokat kitalálja...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
davi10
Llegenda del Barça

2011.06.12. 22:13:18

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... es-2081502

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
pityi13
Jugador del Barça

2011.06.12. 19:27:02

Piqué írta:Biztos nincs már elég pénze Lindácskának az új ruhakollekciójára :D Biztos,hogy nem fog semmit fejlődni az Anzsiba,de biztos nagy sztár lesz,ha ez minden vágya csak akkor meg is érdemli! :roll:
Lindácska amúgy se olcsó mulatság.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.06.12. 18:53:43

Az a baj, hogy most néztem meg a sajtótájékoztatóját. Nekem az jött csak le, hogy jó-jó ,hogy így érzi. Meg jól megfontolta stb., stb.
De nekem egy nagyon buta ember képe jött le ebből a hosszú nyilatkozatból :S Értem az indokait, csak egyszerűen magát cáfolja meg. És gyakorlatilag elmondja hogy mekkora pénzes csapat :S
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.12. 16:47:13

Fernando írta:Muntari nem kell se a Sunderlandnek, se az Internek, a QPR-ben köthet ki.
Ő is alábbadta rendesen. Pedig a Porsmuth-ban nagyon ment neki, és az Interben is jól kezdett, örültem is neki. De aztán sajna nagyon leeresztett, most meg QPR... :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.12. 14:32:39

Oscar Wendt
Köbenhavn :arrow: M'gladbach

Sáfár Szabolcs
Austria Wien :arrow: Innsbruck

Dzsi Dong-Von
Csunnam Dragons :arrow: Sunderland

Domenico Criscito
Genoa :arrow: Napoli

Nicola Sansone
Bayern München :arrow: Palermo

Airton
Benfica :arrow: Flamengo (valszeg Petkovic pótlására)

Egy két pletyka, félhír:
Ashley Young nagyon közel a MU-hoz, Bentner a Besiktassal tárgyal, Phil Jonesért pedig többet kér a Blackburn, pedig a játékos már átesett az orvosin is, Muntari nem kell se a Sunderlandnek, se az Internek, a QPR-ben köthet ki.
messideco
Presidente del Barça

2011.06.12. 14:19:55

A Malaga nem semmizik :shock: Nistelrooy után Toulalant is szerdődtethetik. Az új tulajdonos belefektet a csapatba rendesen. Kíváncsian várom a következő igazolásait a csapatnak...
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.06.09. 11:15:45

messideco írta:Klose bácsi jó lesz a Serie A-ban remélem :) Nagy kedvencem, remélem sokkal többet fog játszani, mint a Bayernben, és ott lesz a 2012-es Eb-n... :wink:
Ő rá én is kíváncsi leszek. Akire fokozattan figyelek viszont, az Ochoa. Remélem összejön neki a PSG-ben, és talán jöhet utána nagyobb csapat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése