Olyan a fórum, mint a verseny volt kaotikus
Hamiltont borzasztóan sajnáltam, a kiesésnél vétlennek éreztem, s láthatóan ment is előre, jól működött a kocsi, erre Button ráhúzott!
Button, lehet szerencsétlent savazni, a Hamiltonosnál, én is üvöltöttem, hogy wtf, de Alonso kilökése kifejezetten tetszett

Viccet félre téve a spanyol ellen, nem volt olyan vészes véleményem szerint!
S Button hatalmasat ment, 6!!!!!szor volt a boxban, végig hullámvasutazott!
Nagyon izgalmas maratoni futam volt, s az is teljesen jogos, hogy régen nem volt ilyen "védettség", de Lewison kívül megint nem akaródzott versenyezni másnak
Volt egy hsz hogy anno Spaban is simán rajtoltak, akkor össze is törte mindenki a vasat!Valami aranyközépút kellene, mert úgy éreztem, hogy mikor már száradt a pálya sem engedték őket!
Vettelhez én annyit szólnék, hogy 1et hibázott, de ez az ember "szinte megfoghatatlan"!És ha valakinek nem tett jót, hogy állandóan jött az SC akkor az ő, mire felépített 5-10 mp-t, tapadhatott rá mindenki!Úgyhogy, ahogy múltkor picit szerencséje volt a piros zászlóval, most pechje, de ettől még borzasztó jó pilóta!
Schumacher is nagyot ment, le a kalappal az öreg előtt!
Azért ennek a versenynek, még lesz bőven visszhangja, s nem csodálkoznék, ha Montreal lekerülne, mert pályabíróstul, mindenstől voltak problémák!Berohan a csávó megbotlik, majd megint....
Jó futam volt, de most már jó lenne ha Hamilton kimaradna a balhékból, s kezdené gyűjtögetni a pontokat, mert kezd "kilátástalanná" válni a lemaradás!
Go LEWIS