Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.13. 11:41:04

Na tessék...itt van az FIA Red Bull, meg hogy Vettelt tolja mindenki...két egyértelmű esetnél sem kapott Button semmit :) Ami engem felhúz de nagyon...nem is Vettel miatt, Schumacher mekkora futamot ment, és akkor ezért nem állhat fel a dobogóra. A másik meg ez a szájbatetovált DRS. Minek? EZ nem előzés, egyenesben mennek el egymás mellett, semmi kifékezés, áh undorító az egész...ez kell, grat FIA...DRS...csak az elöl levővel szúrnak ki.
dekor
Jugador del Barça

2011.06.13. 11:38:30

Ha még táplál némi reményt Alonso és Hamilton a VB címre, akkor egyértelműen tagadják hogy bármi is történt a Button-féle incidenseknél hiszen ha elmeszelték volna Buttont akkor Vettelnek csak több pontja lenne... Logikus döntés volt mindkettejük részéről. Amúgy meg Button megérdemelte a győzelmet...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.13. 11:23:34

Szerintem kifejezetten undorító dolog lett volna, ha az FIA elveszi Button győzelmét, mert óriásit ment érte, igaz kilökte Alonsot, Hamiltonos eset sztem full nem direkt volt, gondolom meghallgatták mind3 versenyzőt, Hami hülye lett volna azt mondani hogy kilökött ez a vadbarom, zárják ki, és gondolom Alo sem érezte vészesnek az esetet...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.13. 10:46:05

LG írta:Amúgy nem értettem, h a végén mitől volt annyival gyorsabb Button mindenkinél, mert az előzetes elvárások, pl. az időmérő ezt egyáltalán nem indokolta. :roll:
Én nem gondolnám, hogy gyorsabb volt mindenkinél. Schumi fogta Webbert, följött Button Webberre, Webber meg kicsúszott előle, Schumit pedig nem volt nagy kunszt. Vettelt Button a safety caroknak köszönheti. Nem volt már ideje egy újabb nagyobb előnyt kiépíteni, főleg a csúszós pályán slick-el, így jött a DRS.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.06.13. 10:38:27

Érdekesek a versenybírók.. érdekes, más egy lepkefingért kapott áthajtásost egyből.. ha 1-2 éve Hamiltonnál lenne nem lepődnék meg, érdekes minden esetre.

A piros zászlós idő alatt a legnagyobb jelenet viszont egyértelműen Jean Alesi megjelenése volt. Amikor mutatták az öreget Czollner szerintem így sose égett még be, "És itt van mutatják Jean Alesi, AZ .........." 1995-ös győztes, kb. fél perc hatásszünettel, jó hogy előtte elmondták kb. 4x.. mindegy. Meddig kell még szenvedni tőle? Komolyan, imádom ezt a sportot, de ez az ember próbára teszi a türelmem minden egyes alkalommal. Hozzá értése nulla, ha Wéber nem lenne, színvonal tényleg a béka segge alatt lenne. Meg se említem Palik miért nem közvetít, tegnapi verseny vele egy felejthetetlen élmény lett volna(bár így is az), meg úgy általában is, de ez a Czollner "megmagyarázhatatlan" Gyula már szörnyű.. A másik Waltner meg mit keres ott? Kinek a kije? Meddig kell még szenvedni?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.13. 10:36:53

piton írta:
fanbarca írta:Mikorra várható döntés Buttonnal kapcsolatosan?
Nem kapott büntetést, kimagyarázta magát.
http://www.f1csatorna.hu/hirek/hivatalo ... s-buntetes
Micsoda??? Ezt nem hiszem el. :roll: A fél mezőnyt kilökte. :roll: A rosszakarói Vettelre mondják mindig, h szerencséje van, hát más láthattuk, h mennyire volt szerencsés pl. tegnap is. :lol:
Schuminak grat, dobogót érdemelt volna, több esős futam lehetne, és akkor lehetne futamgyőzelemre is esélye, mert száraz pályán fényévekre van ettől egyelőre, sajnos. :(

Amúgy nem értettem, h a végén mitől volt annyival gyorsabb Button mindenkinél, mert az előzetes elvárások, pl. az időmérő ezt egyáltalán nem indokolta. :roll:
bali 15
Director del Fútbol

2011.06.13. 09:39:47

Vettel 161
Button 101.
Van még esélye :roll: :D
Schumaher hatalmasat alkotott! Sajnáltam, hogy nem volt dobogón, csak egy jobb autó kell a segge alá!!!
piton
Capitá del Barça

2011.06.13. 08:53:38

fanbarca írta:Mikorra várható döntés Buttonnal kapcsolatosan?
Nem kapott büntetést, kimagyarázta magát.
http://www.f1csatorna.hu/hirek/hivatalo ... s-buntetes
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.06.13. 08:32:22

Mikorra várható döntés Buttonnal kapcsolatosan?
més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.13. 06:43:41

Olyan a fórum, mint a verseny volt kaotikus :lol:
Hamiltont borzasztóan sajnáltam, a kiesésnél vétlennek éreztem, s láthatóan ment is előre, jól működött a kocsi, erre Button ráhúzott!
Button, lehet szerencsétlent savazni, a Hamiltonosnál, én is üvöltöttem, hogy wtf, de Alonso kilökése kifejezetten tetszett :mrgreen: Viccet félre téve a spanyol ellen, nem volt olyan vészes véleményem szerint!
S Button hatalmasat ment, 6!!!!!szor volt a boxban, végig hullámvasutazott!
Nagyon izgalmas maratoni futam volt, s az is teljesen jogos, hogy régen nem volt ilyen "védettség", de Lewison kívül megint nem akaródzott versenyezni másnak :lol:
Volt egy hsz hogy anno Spaban is simán rajtoltak, akkor össze is törte mindenki a vasat!Valami aranyközépút kellene, mert úgy éreztem, hogy mikor már száradt a pálya sem engedték őket!
Vettelhez én annyit szólnék, hogy 1et hibázott, de ez az ember "szinte megfoghatatlan"!És ha valakinek nem tett jót, hogy állandóan jött az SC akkor az ő, mire felépített 5-10 mp-t, tapadhatott rá mindenki!Úgyhogy, ahogy múltkor picit szerencséje volt a piros zászlóval, most pechje, de ettől még borzasztó jó pilóta!
Schumacher is nagyot ment, le a kalappal az öreg előtt!
Azért ennek a versenynek, még lesz bőven visszhangja, s nem csodálkoznék, ha Montreal lekerülne, mert pályabíróstul, mindenstől voltak problémák!Berohan a csávó megbotlik, majd megint....
Jó futam volt, de most már jó lenne ha Hamilton kimaradna a balhékból, s kezdené gyűjtögetni a pontokat, mert kezd "kilátástalanná" válni a lemaradás!
Go LEWIS
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 02:26:08

Jó, te tudod hova teszed be, de attól,h a média elismeri, miért kellene sokaknak megutálni.

Nézzük akkor pl Alonso 1.! VBés évét. Ott is túlzónak találtad a médiahypet? Volt neki az év feléig egy nagyon jó Rönója, ami bőven a Meki előtt volt, ki is használta. Vettel mit csinál? Alo is elbírta a nyomást, Vettel is elbírja. Ennél tökéletesebben ő sem autózott azzal a rönóval, mint most Vettel a bikával. Év közepétől aztán a lepattanók is kellettek, de ott autózott folyamatosan Kimi után ,vagy előtt. Mi volt az extrább az Ő teljesítményében? vagy 2006ban? Ott is amikor még erősebb volt a Rönó, nyert vele, aztán jött fel Schumi és a Ferrari, Alonak meg maradt a 2.hely, kivétel Japán, amikor nem bírta a Ferrari (de Alo nem a zsenialitása miatt nyerte meg azt a kulcsdöntő versenyt, 2.hely lett volna az Ő és kocsi kombóból ott és akkor), és Brazília, amikor meg ugye tudjuk mi volt. Mi volt ezekben a szezonokban a zsenálisabb? de maradjunk csak az első événél. Amikor erős volt a Rönó, nyert vele.

Másik megközelítés: Hamilton. Ugye Ő már VB.

Ha most Vettel mint VB, azt művelné mint Hamilton, azaz ennyit, és így hibázna (közben pár versenyzőt kilökve) MIT KAPNA ITT? akkor el lenne ismerve? lófa.zt, csak kapná az ívet ezzel a szöveggel: DE HÁT Ő VÉBÉ, HOGY CSINÁLHAT ILYET? LÁTSZIK,H AZT SEM ÉRDEMELTE MEG....
biztosra veszem,h ez lenne, ha már egy ívről lecsúszást is felnagyzoltok.

Szóval nem hiszem,h Vettel hibáit is elintéznéd annyival,hogy de nem elől van, sőt...

remélem érted mire akarok kilyukadni. Folyton azzal jönnek páran,hogy ő édeskevés még Alohoz vagy Hamihoz, miközben előző VBs éveiben ugyanúgy volt egy meghatározó kocsija, míg utóbbi elég szép számmal hoz olyan hibákat, ami miatt Vettelt élve eltemetnétek a Bernabeu alá.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.13. 02:15:48

ozsimiki írta:
Majd Vettel a végén lecsúszik az ívről, és bumm, kijön a képlet, hogy Vettel kevés, többiek meg az F1 uralkodói:)
Ez azért nem tudom honnan jött.
Leírtam mit gondolok két kedvencem helyzetéről. Schumi mondjuk sok vizet eddig nem zavart sajnos.
Hamilton meg benne van a bolyba elég brutális helyzeteket is felvállal benne van hogy ő jön ki rosszabbul de erről kéne szólni az F1-nek.
Vettel körül meg van egy undorító médiahype amit Gyula tökéletesen megtestesít ezt érezheted bőven hogy ennyi ellenszurkolója kevés embernek volt .
Szóval nálam van egy skála ahol a kötelező teljesítmény és a klasszis teljesítmény között sok rovátka van. És egyenlőre Vettel versenyei idén jóval inkább a kötelezőbe tartozik mint a klasszis-ba.
Nekem csak a mértékkel van gond , szvsz egyenlőre közel sincs azon a szinten mint azt a b*rom média hiszi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 02:05:29

éS írta: Abszolút egyetértek, kin nagyobb a nyomás, azon akinek a kocsija hozza a pole-t és konkrétan végig sétaautókázhatja a futamot vagy akinek át kell verekednie magát többeken(VERSENYEZNIE KELL) amiben alapból nagyobb a rizikó..
Vettel idén 2x került nyomás alá és mindkétszer alul maradt, előbb Hamilton-nal szemben kínában majd most Button-nal szemben..
:D még egy utolsó reakció az ilyen divatantifanoknak:

szóval Barcelona nem volt nyomás? MonteCarlo nem volt nyomás?

Kína??? ott mit hibázott? nézted te? vagy csak gondoltad, most kiosztod azért is:) Elárulom,hogy a gumija miatt sansza nem volt védekezni Hamiltonnal szemben, és semmit sem hibázott Kínában. Ezt talán még Gergo, vagy bármelyik más antiVetteles is tudja, és ami lényegesebb: BELÁTJA.

Jó látni az egyes szurkolói "fajok" változó szemléleteit a versenyekről. Jó tudni, hogy Vettel már kétszer is hibázott nyomás alatt, és amúgy többször nem is volt rajta nyomás:) ez tényleg besza.ás :D
Kép
éS
Barça B

2011.06.13. 01:59:08

gergo9 írta:
ozsimiki írta: Gergo! Neked is szól, Vettel 1 hiba miatt hirtelen amatőr lett megint, a sok kedvenced mennyit hibázik már egész évben? az mind1? ők akkor is királyok maradnak?
Kettő van azért az nem olyan sok egyiknek sincs komoly esélye a vbre igen Hamiltonnak sincs, inkább nézem hogy versenyez mint kimisen bevonatozik.
Picit nagyobb nyomás alatt vannak mint a mezőny elején Vettel aki a Safety Car hátulján kívül más autó s_ggét idén még nem látta.
Nekem az nem számottevő nyomás hogy full tartalékon úgyhogy a kocsiban baj esetén még van körönként 1-1,5 mp és bevonatozok , ez nem nyomás ez egy vicc.
Remélem a Ferrari és a Meki is felér mellé és arra fogják kényszeríteni hogy a maxot hozza ki a Red-Bullból majd meglátjuk akkor mennyit hibázik, szvsz a ráta közelebb lesz a tavalyihoz mint az ideihez.
Mikaosos meg övön aluli tudtommal nem én voltam az only one kakas :mrgreen:
Abszolút egyetértek, kin nagyobb a nyomás, azon akinek a kocsija hozza a pole-t és konkrétan végig sétaautókázhatja a futamot vagy akinek át kell verekednie magát többeken(VERSENYEZNIE KELL) amiben alapból nagyobb a rizikó..
Vettel idén 2x került nyomás alá és mindkétszer alul maradt, előbb Hamilton-nal szemben kínában majd most Button-nal szemben..
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 01:53:41

Válaszolsz is a lényegre, vagy terelsz továbbra is?

Ők nem hibáznak ezeknél JÓVAL NAGYOBBAT,és ezáltal tesznek tönkre más pilóták versenyét? DE.

Szóval számodra az nem teljesítmény amit ma mutatott Vettel. Elrajtolnak, elég vizes pályán, hiba nélkül előnyt épít, SC. ugyanez, SC, ugyanez, SC, ugyanez, mindeközben a most nagyon sztárolt (szép felzárkózásának a 2-3 másodperccel gyorsabb gumin /a miért kérdéses/ miatt) pilóta kétszer hibázik NAGYOT, egyszer kicsit, két versenyző kiesésében közrejátszik, Hamilton rögtön a verseny elején hibázik Webberrel szemben, stb,stb,stb.

Majd Vettel a végén lecsúszik az ívről, és bumm, kijön a képlet, hogy Vettel kevés, többiek meg az F1 uralkodói:)

Jah és akik röhögtek a tavalyi török RedBull affér miatt, most ugyanúgy lenézik,és hülyézik a NAGY RUTINOS VILÁGBAJNOK PÁROST Hamiltont és Buttont? Nem igen látok közröhejt, mint akkor, érdekes...

Mikaosos részt meg azért írtam, mert azt csinálod itt, amit Ő ott:) (bocsi Mikaos, már rég volt, és ide amúgy is teljesen korrekt hszeket löktél :)

szerk:

Button azt mondta, már elnézést is kért Hamiltontól, akit még a verseny elején szorított a bokszutca falának, a kiesését okozva.

"Nem láttam, hogy ott van, bocsánatot kértem tőle"

akkor a rádión mit parádézott utána?

jah és a megoldás a jövőre nézve,hogy senki se kapjon büntetést ha valakit nekiszorít 200nál a falnak,vagy kilök: figyelj!: "NEM LÁTTAM!" bírótestület: jaaaah, akkor bocsánat, nincs büntetés! jó mi? :)
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.13. 01:42:59

ozsimiki írta: Gergo! Neked is szól, Vettel 1 hiba miatt hirtelen amatőr lett megint, a sok kedvenced mennyit hibázik már egész évben? az mind1? ők akkor is királyok maradnak? ugyanmár, köss bele inkább Mikaosba PL topikba ha ingered van hasonlókra :D
Kettő van azért az nem olyan sok egyiknek sincs komoly esélye a vbre igen Hamiltonnak sincs, inkább nézem hogy versenyez mint kimisen bevonatozik.
Picit nagyobb nyomás alatt vannak mint a mezőny elején Vettel aki a Safety Car hátulján kívül más autó s_ggét idén még nem látta.
Nekem az nem számottevő nyomás hogy full tartalékon úgyhogy a kocsiban baj esetén még van körönként 1-1,5 mp és bevonatozok , ez nem nyomás ez egy vicc.
Remélem a Ferrari és a Meki is felér mellé és arra fogják kényszeríteni hogy a maxot hozza ki a Red-Bullból majd meglátjuk akkor mennyit hibázik, szvsz a ráta közelebb lesz a tavalyihoz mint az ideihez.
Mikaosos meg övön aluli tudtommal nem én voltam az only one kakas :mrgreen:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 01:20:15

sok naiv, pesszimista, szegény Ferrari ellenes itt,hogy sza...illetve félt amikor Todt lett a FIA elnöke, nahát ahhoz képest, olyan mintha Ron Dennis lenne :D kis csapatoknál egy 3körön belül áthajtásos, itt meg...Button vs Hamilton 10en vhányadik kör, elkezdik rá egy körre, hogy VERSENY UTÁN dönti kel :D Még lökött Gyula is nézett.

majd Alonsot teszi ki, ezt is verseny után, mivan? Kaptak pár mekis esőkabátot?

VitoZolival annyiban egyetértek, ha már Button megkapta a jutalomversenyét ez évben,hogy utána parádésan ment, azért ekkora különbség nem tudom mitől lett a szuperlágy vs szuperlágy között,mert hogy a meki nem gyorsabb 1,5másodperccel a bikáknál az tuti.

szerk: ide reagálnék azoknak akik írják,hogy viseljük el a kritikát. Igen Vettel hibázott 1et. Hamilton hogy bírta a nyomást? Button hogy bírta a nyomást? Ki mennyit is hibázott? CSAK EZEN A VERSENYEN. Ha az évet néznénk, Vettelnek továbbra is 1DB lenne, többieknek? Akkor ki inkább IDÉN A KŐPROFI. Fernando, többiek, lehet válaszolni.

Gergo! Neked is szól, Vettel 1 hiba miatt hirtelen amatőr lett megint, a sok kedvenced mennyit hibázik már egész évben? az mind1? ők akkor is királyok maradnak? ugyanmár, köss bele inkább Mikaosba PL topikba ha ingered van hasonlókra :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 01:14:56

socio66 írta:na tessék,erről beszéltünk itt sokan,könnyű úgy hibátlanul menni hogy űrhajó van alattam és semmiféle támadásnak nem vagyok kitéve,csak a koncentrációt kell fenntartani jóformán.
idén először szorongatták meg a tökeit és meg is remegett a kéz.
ezért nincs nálam és sokaknál alonso,vagy hamilton szintjén.
button meg hát..
kövezzetek meg,de nekem tetszik ez az új agresszív,néha agyatlan button. :mrgreen:
elhamiltonosodott. :)
te mi a fenéről beszélsz? tipikus, "namostjólmegmondommertnemszimpiésamúgyiskeményvagyok" hülyeség.

Most először szorongatták meg idén? kb ez után felesleges lenne reagálni is a sületlenségedre. Barcelona? Monte Carlo?--> ahol a mainál jóval kisebb hiba is kiesést jelent, úgy hogy Alonso van tőle 1másodpercen belül 25körig, Barcelona ahol meg Hamiltonod...

Előző két futamon mit csináltak? Ill hol voltál? Piros szőnyegen kísérték a célba? Nézted egyáltalán?
Az egész szezonban most hibázott először, és már jössz ezzel :D:D:D persze az mellékes,hogy az összes többi, általad is favorizált, sokkal többet hibázott,míg Ő tökéletest ment addig.

ennyire kisstílű hülyeséget, te jó ég.

Vettel hibázott egyet, EZZEL SENKI VERSENYÉT NEM RONTOTTA EL (max sajátját),ÉS EJTETT KI. Button hibázott kétszer, ezáltal két versenyzőt kiejtve, és bírod :) és tetszik, végülis logikus :)

Nyitok mindjárt egy topikot, ahol az lesz a lényeg,h x ember számára unszimpatikus emberekre ki tud nagyobbat köpni, odavaló pár hsz. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.06.13. 03:18:08-kor.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.13. 01:14:55

Eldőlt nincs büntetés
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... kanadaban/

Nem örülök mert ezért járt volna.
De nem szabom fel magam hogy Schumachert nem látom a dobogón mert nem bírták eldönteni verseny alatt. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 01:07:06

Felvételről néztem, most lett vége, úgy hogy nem tudtam az eredményeket. Szal most nem olvastam vissza.

SCHUMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!:)

Vettel utolsó megcsúszásáért nagy kár, de a győzelem szerintem az SCken,és azon ment el,hogy Button megúszta a büntit:), Buttonnak azért a 2ből 1 büntit csak adhattak volna, ha a saját csapattársa elleniért nem is, de Alonsoért? Így Schuminak is a 3. Am tőle nem sajnálom, annyi esélye van a VB-re,mint Kobayasinak. Vettel 17ponttal növelte az előnyét a ténylegesen veszélyes ellenfelekkel szemben --> Hamilton,Alonso.
Jah, és most is lehet jönni a MÁK szöveggel, ha CSAK 1EL kevesebb SC van, úgy nyer ahogy illik, annak ellenére is hogy szuperlágyon Button nagyon jól ment, de Vettelnek 4edszer is 0ról kellett kezdenie az építkezést.

Azért (persze fordítva is lehet rá majd precedens,szal korrekt a szabály,nem ezért írok) érdekes dolog lehet a vezető fejében, hogy bár simán tudná tartani az első helyet,de neki nem elég ez, hanem 1másodpercen kívül kell tartani az ellenfelét,hiszen akkor egy kütyü megnyomásával extra sebességet nyerve, megelőzhetik az utolsó kör utolsó egyenesében :)

Schumacher borzasztó nagyot ment, libabőr effektus volt végig, ilyenkor azért érezni,hogy ekkora kedvencem nem mostanában lesz Vettel, az Ő sikereinek is nagyon örülök,de Schumi favorizálása még bőven más kalap alá esik nálam. Ettől függetlenül Vettel jogos utódja lett/lesz/lehet.

Massáért is nagy kár, ha nincs az a hülye lekörözött, még beleszólhatott volna a 2-4.helyért!

NEM MELLESLEG az elején is simán ment Alonsoval, ott volt a seggében.

Hamilton nem igen tanult Monte Carlo óta, bár 2.esetnél Button is ludas volt szntem.

nah visszaolvasok, gondolom érkezett pár röhögésre méltó hsz megint :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.06.13. 01:15:46-kor.
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2011.06.13. 00:49:47

gergo9 írta:
Nem is kell: "or any other abnormal change of direction, are not permitted."
Ez bőven elég. Márpedig látta azért ment ki teljesen Hamilton így is befért, de életveszélyes így ráhúzni a gépet főleg hogy betonfal van mellettük.
Ezért büntetés kellett volna hogy járjon.
ezen én is gondolkoztam, de nem tudom elfogadni.a legnagyobb baj, hogy Hamilton mióta kilökte Maldonadot nem tudom megadni neki az 5% hazai pályát.A visszajátszásokból látszik semmi hirtelen irányváltoztatás nincs.Végig konstansan jön a külső ívre.
Én ezennel le is zárom a vitát, egyszerűen azért mert nem kapok külső támpontokat.Így értelmetlen lenne hogy a szabály értelmezésen vitatkozzunk.Várom a döntést a versenybíráktól.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.13. 00:44:35

Egyébként Schumi esete nem hasonló tavalyról Mogyoródról Barrichelloval Hamilton-Buttonéhoz? Bocs ha nem, én kintről néztem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.13. 00:38:39

lijacska írta: deliberate crowding of a car beyond the edge of the track or any other abnormal change of direction, are not permitted.

az aláhúzott részt, nem értem teljesen.
valaki fordítsa le.
Nem is kell: "or any other abnormal change of direction, are not permitted."
Ez bőven elég. Márpedig látta azért ment ki teljesen Hamilton így is befért, de életveszélyes így ráhúzni a gépet főleg hogy betonfal van mellettük.
Ezért büntetés kellett volna hogy járjon.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.13. 00:31:24

Nem kell fölfújni és drámázni. Ha a saját nevemben fölszólalhatok, nem fikáztam Vettelt, csak páran eléggé gatyába dugott kézzel nézték, hogy rója üres pályán a köröket és hangoztatták, hogy profi, sose hibázik stb. Hát profi az maradt, de kiderült, hogy ember. Ez van. Azért remélem még 1-2 ember nem virrasztja át az éjszaka jelentős részét emiatt.
Válasz küldése