Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem gondolnám, hogy gyorsabb volt mindenkinél. Schumi fogta Webbert, följött Button Webberre, Webber meg kicsúszott előle, Schumit pedig nem volt nagy kunszt. Vettelt Button a safety caroknak köszönheti. Nem volt már ideje egy újabb nagyobb előnyt kiépíteni, főleg a csúszós pályán slick-el, így jött a DRS.LG írta:Amúgy nem értettem, h a végén mitől volt annyival gyorsabb Button mindenkinél, mert az előzetes elvárások, pl. az időmérő ezt egyáltalán nem indokolta.
Micsoda??? Ezt nem hiszem el.piton írta:Nem kapott büntetést, kimagyarázta magát.fanbarca írta:Mikorra várható döntés Buttonnal kapcsolatosan?
http://www.f1csatorna.hu/hirek/hivatalo ... s-buntetes
Nem kapott büntetést, kimagyarázta magát.fanbarca írta:Mikorra várható döntés Buttonnal kapcsolatosan?
Ez azért nem tudom honnan jött.ozsimiki írta:
Majd Vettel a végén lecsúszik az ívről, és bumm, kijön a képlet, hogy Vettel kevés, többiek meg az F1 uralkodói:)
éS írta: Abszolút egyetértek, kin nagyobb a nyomás, azon akinek a kocsija hozza a pole-t és konkrétan végig sétaautókázhatja a futamot vagy akinek át kell verekednie magát többeken(VERSENYEZNIE KELL) amiben alapból nagyobb a rizikó..
Vettel idén 2x került nyomás alá és mindkétszer alul maradt, előbb Hamilton-nal szemben kínában majd most Button-nal szemben..
Abszolút egyetértek, kin nagyobb a nyomás, azon akinek a kocsija hozza a pole-t és konkrétan végig sétaautókázhatja a futamot vagy akinek át kell verekednie magát többeken(VERSENYEZNIE KELL) amiben alapból nagyobb a rizikó..gergo9 írta:Kettő van azért az nem olyan sok egyiknek sincs komoly esélye a vbre igen Hamiltonnak sincs, inkább nézem hogy versenyez mint kimisen bevonatozik.ozsimiki írta: Gergo! Neked is szól, Vettel 1 hiba miatt hirtelen amatőr lett megint, a sok kedvenced mennyit hibázik már egész évben? az mind1? ők akkor is királyok maradnak?
Picit nagyobb nyomás alatt vannak mint a mezőny elején Vettel aki a Safety Car hátulján kívül más autó s_ggét idén még nem látta.
Nekem az nem számottevő nyomás hogy full tartalékon úgyhogy a kocsiban baj esetén még van körönként 1-1,5 mp és bevonatozok , ez nem nyomás ez egy vicc.
Remélem a Ferrari és a Meki is felér mellé és arra fogják kényszeríteni hogy a maxot hozza ki a Red-Bullból majd meglátjuk akkor mennyit hibázik, szvsz a ráta közelebb lesz a tavalyihoz mint az ideihez.
Mikaosos meg övön aluli tudtommal nem én voltam az only one kakas
Kettő van azért az nem olyan sok egyiknek sincs komoly esélye a vbre igen Hamiltonnak sincs, inkább nézem hogy versenyez mint kimisen bevonatozik.ozsimiki írta: Gergo! Neked is szól, Vettel 1 hiba miatt hirtelen amatőr lett megint, a sok kedvenced mennyit hibázik már egész évben? az mind1? ők akkor is királyok maradnak? ugyanmár, köss bele inkább Mikaosba PL topikba ha ingered van hasonlókra
sok naiv, pesszimista, szegény Ferrari ellenes itt,hogy sza...illetve félt amikor Todt lett a FIA elnöke, nahát ahhoz képest, olyan mintha Ron Dennis lennelijacska írta:http://www.f1hirek.hu/f1/20110613-f1-bu ... elmet.html
te mi a fenéről beszélsz? tipikus, "namostjólmegmondommertnemszimpiésamúgyiskeményvagyok" hülyeség.socio66 írta:na tessék,erről beszéltünk itt sokan,könnyű úgy hibátlanul menni hogy űrhajó van alattam és semmiféle támadásnak nem vagyok kitéve,csak a koncentrációt kell fenntartani jóformán.
idén először szorongatták meg a tökeit és meg is remegett a kéz.
ezért nincs nálam és sokaknál alonso,vagy hamilton szintjén.
button meg hát..
kövezzetek meg,de nekem tetszik ez az új agresszív,néha agyatlan button.![]()
elhamiltonosodott.
ezen én is gondolkoztam, de nem tudom elfogadni.a legnagyobb baj, hogy Hamilton mióta kilökte Maldonadot nem tudom megadni neki az 5% hazai pályát.A visszajátszásokból látszik semmi hirtelen irányváltoztatás nincs.Végig konstansan jön a külső ívre.gergo9 írta:
Nem is kell: "or any other abnormal change of direction, are not permitted."
Ez bőven elég. Márpedig látta azért ment ki teljesen Hamilton így is befért, de életveszélyes így ráhúzni a gépet főleg hogy betonfal van mellettük.
Ezért büntetés kellett volna hogy járjon.
Nem is kell: "or any other abnormal change of direction, are not permitted."lijacska írta: deliberate crowding of a car beyond the edge of the track or any other abnormal change of direction, are not permitted.
az aláhúzott részt, nem értem teljesen.
valaki fordítsa le.