Egy jó formában lévő és egészséges Pique-Puyol párostól nem kell jobb, de idén mennyi ilyen volt? Sérülések, eltiltások, pihentetések, ilyenkor jó azért ha van egy olyan hátvéd a padon, akit be lehet állítani. Abidal Masch, jó volt ezen a poszton, de egy állandó megoldás nem ártana, mert van nekik saját posztjuk, valamint jó lenne ha valaki Puyol helyét a jövőben át tudná venni, és ez az év jó lenne hogy beleszokjon.Fernando írta:Szerintem meg egyáltalán nem megkérdőjelezhetetlen a Puyol-Piqué páros. Puyol már az előző két szezonban is nem egyszer volt pados és Abidal középen. Ebben szerepet játszott a sérülése és a pihentetése is, de én nem látnám esélytelennek a Piqué-Silva párost középen. Remekül lehetne rotálni. Puyol akár a jobb ill. bal szélt is el tudja látni.
Ennek ellenére én szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogjuk idén elhozni, már csak azért sem mert minimum 25 milla lenne az ára.
Itt van mindjárt az év eleje: 2 szuperkupa is lesz, az 3 meccs. Puyol szeptemberre még nem épül fel, Mascherano, ha minden jól megy a Copa America miatt később jön vissza edzeni. A szélső hátvédekkel is talán ez a helyzet: Adriano, Dani Alves, Maxvell (ő talán el is megy). Év elején pedig így lyukas a védelmünk. Az év eleje pedig fontos, mert mindig nehezen kezdődik (lást tavaly Hercules otthon). Szerintem egy ilyen évben mint a következő lesz, ahol ha minden jól megy megint 6 kupáért megyünk, jó ha van egy megbízható középső védő csere. Milito is tavaly nagyon jó volt, mégis pados volt és el kellett a segítsége. karácsonykor világkupa, év végén pedig még lesz EB is.... Sok meccs lesz idén.