Na ez... Fabregas nem bizonyított semmit? a PL legjobb irányítója...23 évesen... ez biztos mindennapi...szerintem meg igen is bizonyított már... és ha saját nevelésű ha nem, itt ez nem kell/kéne hogy szerepet játszon... az ami volt 8 évvel ezelött, az a mi klubunk hibája nagy vonalakban... Cesc elmondta hogy ő maradni szeretett volna, de a klub szakemberei azt mondták hogy a Kis Fabre nem elég tehetséges hogy az első csapatba kerüljön... ekkor ment el az Arsenalba... és lett világklasszis.Chino írta:Egy saját nevelésű játékos, aki azért még nem bizonyított annyit, józan gondolkodás szerint nem ér annyit, ráadásul nem is nagyon tesz érte.
Szóval szerintem annyit kell érte adni amennyit még az arsenal elfogad de minél kisebb áron... és az hogy nem tesz semmit annak érdekében h jöjjön... azért mert a sajtó nem számol be ilyenekről nem jelenti azt hogy nem beszélget el mondjuk Wengerrel, v valaki mással a háttérben, arról hogy Barcelonában szeretné folytatni a pályafutását.... De ma lessz Cesc nyilatkozat... szerintem ránk nézve kedvező hatású lessz...