Sanama írta:Kluivertinho írta:Ami Cescet illeti: 1997-ben egy bizonyos Henrik Larsson odaállt a Feyenoord vezetői elé, és kérte, hogy engedjék el a Celtic-hez. Ők semmi pénzért nem eresztették. Henke válasza a következő volt: Ha nem engedtek el, akkor inkább visszavonulok. Elengedték.
Fabre is álljon szépen oda Wenger elé, hogy oké, nem játszhatok a Barcában, de akkor az Arsenalban sem fogok.
Engedjék el..
Klub válasza:
-szerződésed van,minek írtad alá?
Én is ezt mondom, és igazuk is van.... Ez teljesen normális dolog. Megszaladt neki, aláírt vagy 6 évre, aztán egy év múlva elkezdett sírni hogy nem nyernek semmit. Aztán azóta is. És mivel a Barca ez idő alatt szinte minden évben nyert kupá(ka)t, ezért persze hogy vissza akar jönni. Továbbra is azt mondom hogy nagyon sérülékeny és az elmúlt években nem sok mindent mutatott. Maximum de nagyon maximum 30-ért ok, jöjjön, de többet ugyan mi ér benne????
Egyébként változatlanul egy Neymarnak jobban örülnék mint egy Rossi-Sanchez-Fabregas trióból valakinek. Viszont, ha jobban belegondolok, szerintem ha jön nagyobb név nyáron, akkor annak középső védőnek kellene lenni... Egy 25 év alatti védőre gondolok, aki Puyol helyettese lehet. Ugye Puyolunk elég sokat volt sérült idén, és már ő sem lesz fiatalabb. A szezon pedig hosszú lesz, a végén még egy EB-vel is.
Pique-Puyol ha formában vannak (legtöbbször igen) és nem sérültek vagy eltiltottak akkor ok. Viszont idén is igazi cseréjük csak Milito volt. Ő már nem jó. Szerintem el is fog menni. Mascherano és Abidal jók voltak ezen a poszton, viszont nem ez az igazi helyük.... Fontás is ígéretes, de még nem az a BL-döntős középső védő. Ez a poszt pedig az egyik legfontosabb. Rendszerint tipikus olyan meccseink vannak, hogy az ellenfél helyzetkihasználása elég jó szokott lenni, mert ha megkapják a labdát és átjönnek vele a félpályán, akkor az sokszor ért gólt. Emlékezzetek mennyi olyan meccs volt hogy bosszankodtunk a végén, mert kb egy helyzetük volt és gól, nekünk pedig nagyon sok.... A lényeg hogy a középső hátvéd poszton nem lehet hibázni. Ha Pedro rosszul adja be, akkor egy helyzettel több, viszont ha A középső hátvéd téveszt egy ütemet, abból könnyen gólt kapunk és mivel ellenünk majdnem mindenki az ilyen ütemvesztésekre vár, hogy lekontrázhasson minket, ezért ez elég veszélyes dolog. Örültem hogy ma reggel legalább már Thiago Silva személyében egy védőről is olvashattunk....