Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért mert nem azt mondta amit szerettetek volna hallani, mint ember is elítélitek... ez így már egy kicsit abszurd... lehet hogy ezt "kellett" nyilatkoznia... én olyanokról mondok véleményt akiket jól ismerek... amugy a hsz-ed első felével egyetértek.. szívesen hallottam volna ezt én is... de ez a nyilatkozat nem zárta le az ügyet semmiképp...Atomot Nekik! írta:Tartok attól, hogy a csapat morális tartását is szétzüllesztené.
Csak ő majdnem többe kerül mint a KatalánTdavid írta:de van...Javier Pastorelbasse írta:Nem igaz, hogy nincsen más ember a piacon akit megvehetnénk.Felejtsük már el ezt a bohócott.
Ha ez igaz, akkor tehet egy szívességet!Zsoma írta:Hát Keksz, ez már tényleg szánalmas:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3470.shtml
A mai nagy izgalommal várt sajtótájékoztatójának fontosabb mondatai:
"Soy jugador del Arsenal y soy muy feliz allí" - az Arsenal játékosa vagyok és nagyon boldog is vagyok ott
"Wenger es el jefe, el que manda y el que decide si me quiere vender o no" - Wenger a főnök, ő dönti el el szeretne-e adni vagy nem
"El Barça es un gran equipo, el mejor del mundo ahora mismo". "Ir allí a todos los jugadores del mundo les garantiza títulos"- A Barca egy nagy csapat,jelen pillanatban a földkerekség legjobbja, az odaigazolás minden játékos számára garantálja a címeket...
Ha Sancheznek meg Rossinak van vér a pucájában lenyilatkozni, hogy csak itt szeretnék folytatni a pályafutásukat akkor egy katalánnak miért nincs...?
Zsoma írta:Hát Keksz, ez már tényleg szánalmas:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 3470.shtml
A mai nagy izgalommal várt sajtótájékoztatójának fontosabb mondatai:
"Soy jugador del Arsenal y soy muy feliz allí" - az Arsenal játékosa vagyok és nagyon boldog is vagyok ott
"Wenger es el jefe, el que manda y el que decide si me quiere vender o no" - Wenger a főnök, ő dönti el el szeretne-e adni vagy nem
"El Barça es un gran equipo, el mejor del mundo ahora mismo". "Ir allí a todos los jugadores del mundo les garantiza títulos"- A Barca egy nagy csapat,jelen pillanatban a földkerekség legjobbja, az odaigazolás minden játékos számára garantálja a címeket...
Ha Sancheznek meg Rossinak van vér a pucájában lenyilatkozni, hogy csak itt szeretnék folytatni a pályafutásukat akkor egy katalánnak miért nincs...?
Zsoma írta:
Na ez... Fabregas nem bizonyított semmit? a PL legjobb irányítója...23 évesen... ez biztos mindennapi...szerintem meg igen is bizonyított már... és ha saját nevelésű ha nem, itt ez nem kell/kéne hogy szerepet játszon... az ami volt 8 évvel ezelött, az a mi klubunk hibája nagy vonalakban... Cesc elmondta hogy ő maradni szeretett volna, de a klub szakemberei azt mondták hogy a Kis Fabre nem elég tehetséges hogy az első csapatba kerüljön... ekkor ment el az Arsenalba... és lett világklasszis.Chino írta:Egy saját nevelésű játékos, aki azért még nem bizonyított annyit, józan gondolkodás szerint nem ér annyit, ráadásul nem is nagyon tesz érte.