Kiforgattad szépen a mondandóm, nem hívnám fel a figyelmet magamra a helyedben, de te tudod...Iniesta_1986 írta:Sanama!Sanama írta: Nagyon szépen elbeszélsz amellett,amit én kérdezek.
Hogy szereznél matekból jó jegyet,ha nem írsz dolgozatot, mert minden órán csak 5percet vagy bent...? Vagy be se mész?
Ha 2-3x ennyit játszott volna és úgy jönne ez a teljesítmény, akkor elgonodlkoznék rajta... De így? Közel azonos a gól/perc aránya Villaval és Pedróval. Miről beszélünk?
Nagyon becsüllek, tisztellek a kitartásodért, de felesleges szócséplés. Páran itt - noname, gergo9, ozsimiki, alberto10 stb. - eldöntötték, hogy Bojan Krkics semmit sem ér, semmit sem bizonyított, nincs neki itt helye. Tehát: mennie kell! tisztelem, hogy kiállsz a Klub saját nevelésű játékosa mellett, de a siketek úgysem hallanak, az elvakultak pedig csak azt látják, amit látni akarnak.
Szánalom a köböm, amit itt egyesek elkövetnek...
én ilyet sosem írtam,h semmit sem ér, azt írtam,h a JELEN HELYZETBEN SZÁMÁRA az a legjobb, ha kölcsönbe megy.
nehéz értelmezni, ez az eltelt kicsit több mint 1 év nem segített látom fejlődni ebben