Ha ez a Carroll gyerek ért 35 millió fontot és ez a Torres 50 millió fontot, akkor ez a Bojan is ér 15 millió eurót.torrentkiller írta:Ebben csak szerintem van rohadt nagy ellentmondás?Barcaman1993 írta:Na a Kicsi miatt kezdenek elszabadulni az indulatok. Azt viszont el kéne már ismerni, hogy Bojan nem Barca szint. Nem igazán vágom mit vártok tőle? Szélen nokedli, középen sem volt egy nagy szám, de ha az lenne, mikor szorítaná ki Messit? Emiatt pedig mennie kell. Nincs semmi ami mellette szólna. Gyorsnak nem gyors, cselezni nem cselez vmi jól és nem is vmi nagyon nagy lövő. Egyedül a gólérzékenysége tartotta itt, de ha már a labda 5 méterre pattan tőle az már gond. Sajnálom a srácot, mert nagy tehetségnek indult, de most már az ő érdeke is, hogy menjen. Fejlődjön amennyit csak tud, aztán hátha történik vmi. Most csak ebben lehet bízni.
Viszont a 10 millát kicsit keveslem érte. Sztem a reális értéke olyan 15 millió körül mozog.
Szerinted teljesen használhatatlan: "Szélen nokedli,középen sem volt egy nagy szám", "Gyorsnak nem gyors, cselezni nem cselez vmi jól és nem is vmi nagyon nagy lövő"(mondjuk mindegyikre tudnék ellenpéldát hozni, de most nem ez a lényeg). Ezek után még kevesled a 10 milliót?
Fölösleges ilyen cselezős meg lövős linkeket ideraknotok, mert nem tudtok meggyőzni. Ilyen vidiket rólatok, vagy akár rólam is lehetne csinálni. Ne a videókból induljatok ki, hanem abból amit 90 perc alatt művel a pályán. A helyzeteket rendre elpuskázza, a labda 5 méterre pattanik tőle. Nekem ez jut róla eszembe az elmúlt időszakból. Már 3 szezon óta csak szenved, 1-2 jobb pár meccses periódust leszámítva.