Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.23. 15:01:35

visca el barca írta:
http://penzertmindent.blog.hu/

.
Hatalmas arc lehet a pali.
Szerintem nem az a lényeg, h most meddig tart ki, hány csajt húz meg, hanem maga a tény, h van egy kicsivel több pénzed és ezek a nagyon "intelligens" lányok szemében már mennyire Te vagy a nagy Ő(legalábbis egy éjszakára).
Mindenesetre kíváncsi vagyok, h még milyen storyk lesznek.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.23. 14:55:45

Bob_Marley írta:
visca el barca írta:...
Elolvastam a bejegyzéseket, nagy poén a srác, de szerintem tök igaza van!Easy come easy go, s mellette jól éri magát, magukat!Elég laza, hogy 6 óra ismertség, s szállodai kávézás a vége :lol:
mondjuk az tényleg igaz, ha ilyen 100 rugo/este tempoban vereti a pénz, max 10 bulit tud összehozni. az igazán nagy villantásokhoz azért több pénz kell.. bár én nem ismerem ezeket a prada, meg louis vutton [auto_cenzúra] árait, de sztem 500e ft-ból nem sok mindent tudott venni...

én szimplán elkurváznám az egeszet és ahhoz még meno cuccok sem kellenek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2011.06.23. 15:05:11-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.23. 14:39:02

visca el barca írta:...
Elolvastam a bejegyzéseket, nagy poén a srác, de szerintem tök igaza van!Easy come easy go, s mellette jól éri magát, magukat!Elég laza, hogy 6 óra ismertség, s szállodai kávézás a vége :lol:
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.23. 14:23:33

MessiFan írta: vatera meg egy átcseszés :D
egyáltalán nem... ha okosan csinálja az ember, nem tudják átverni... engem még sosem vertek át pont emiatt ;)
csdewl
Capitá del Barça

2011.06.23. 14:22:32

visca el barca írta:

ez jó,vicces , szórakoztató :lol:

1,6 millkát elkôlteni ilyenre :lol:
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.23. 14:03:14

talaltam egy érdekes blogot. sok ujat nem mond, csak olyat amit szinte mindenki tud, de sztem marha jo lesz ha a srác vegigcsinalja es beindul.

az alap koncepicó

"Röviden; Négyesem volt a lottón, nyertem 1.6 millió forintot. Átlagos kinézetű, szórakoztató személyiség vagyok, egy megyeszékhelyen dolgozom és egyedül élek. Bár nem keresek túl jól, mégis megélek, viszont úgy döntöttem, hogy nyereményt nem lakásfelújításra, vagy kocsira költöm, hanem kipróbálom azt amit mindig is szerettem volna. Végigcsajozom a nyarat és blogolni fogok róla. Miért? Mert minden buliban azt látom, hogy a tőlem jóval rondább, véznább gennykócok körül, vannak a legszebb(, bár nem a legértelmesebb) nők, ha a gennykóc pénzes. A blog nem egy szexblog lesz, nem fogom olyan hazugságokkal ámítani a népet, hogy ha pénzed van, bármilyen nőt megkúrhatsz, szimplán a differenciát szeretném leírni az [átlagos kinézetű pasi] és az [átlagos kinézetű pasi, de sok pénzzel] típus között..."

teljesen értelmes palinak tunik, kivancsi vagyok mit hoz ki ebbol az egeszbol...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.23. 13:40:18

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ra ... t-2082917/

Csak ettől még Cozma nem támad fel...de "legalább" több áldozatuk nem lesz(?) :cry:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.06.22. 09:20:42

Nekem az első akcióm 2 éve szilveszterkor volt. :) Nem igazán tudtam miket iszok, de kevertem rendesen a dolgokat, ami nem volt túl szerencsés. Kb. 1 körül, több méretes foltot hagytam a biliárdasztal körül. :D
(egyik haverom intézte, viszonylag jó kis kocsma volt...)
Eddig egy neccesebb eset volt még, az említett szilveszterre 5 hónappal kb. Egy balatoni kirándulás egy nagyobb társasággal, haverok, haverjaik stb.. Mondhatni jól éreztük magunkat a megérkezésünk napján, és hát több fogyott a kelleténél... :) Én már viszonylag hamar elértem a határaimat, és elkezdtem vaddisznókat üldözni. Apró szépséghiba hogy fának álcázták magukat. :lol: Én meg fejjel neki. Másnap mesélték, de magamtól is éreztem, hogy egy kissé fáj a fejem. :D

Szégyen, nem szégyen, de nem nagyon bírom a piát, erre ezután a két eset után jöttem rá. :D És meg mondom őszintén nem is szeretem, nem esik jól. Ettől függetlenül nyilván ha haverokkal vagyok és megkínálnak megerőltetem magam, és igen valamilyen szinten azért hogy ne lógjak ki a sorból. És mondjon nekem bárki bármit, ha elmész egy közös iszogatásra a haverokkal, akkor még ha nem is esik jól, iszol egyet. Viszont az esetek túlnyomó részében meghúzom a határt, megiszom az 1 felest, és annyi. Max. a bor, whiskey és esetleg még a vodka csúszik sprite-val.
Viszont ami minden körülmények között jöhet az a sör! :D De mértékkel!

Én abszolút dohányzás ellenes vagyok. Még sosem dohányztam, és igyekszem hogy ez így is maradjon! Szerencsére a családban szinte egyáltalán nem jellemző, a barátok körében annál inkább, viszont ebben az esetben, nem alkalmazom a "ne lógj ki a sorból" "szabályt".
És a legvisszataszítóbb számomra is az ha egy nő dohányzik! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
miihii
KHAL

2011.06.22. 03:42:15

Nekem viszonylag hamar lekerült az itallapomról:
-Rum.Még korai gyerekkoromban ketten becsapattunk egy feles flaskányit egy osztálytársammal,amíg elballagtunk a szórakozóhelyre.Aztán miután beértünk,megcsapott a meleg és rövid időn belül 4szer is szellőztetnem kellett a fejem,gyomrom :P Ez kellőképpen elvette aznap estére a partihangulatot,meg egy életre a rumot a szervezetemtől :D Egyéjszakás kapcsolat volt ez :D
( -Spitz rum.Ebből egy feles volt a futó kalandom,de az is túl a csúcson helyzetet teremtett.A volt csapatommal banketteztünk,ahol ment a tequila (kedvencem),Leó.A hangulat a tetőfokán,amikor ki kellett mennem pislantani és mire visszaérek az asztalhoz ott várt egy kis pohárkában valami.Meg sok vigyorgó fej,köztük a pincéré :) Mondják vegyem le,ne kérdezzek semmit.Naná,h kérdeztem mivel beleszagolás után sem volt elképzelésem h mi az.A pincérnek is megtiltották h megmondja,uh egy életem-egy halálom megkínáltam az arcomat vele.Nem kellett volna...Már nyelés közben éreztem,h ez méreg lesz.Rá két percre,meg h baj...Az egész esti kitartó fogyasztásomat egy pillanat alatt meg nem történtté tette,épp cs körülnézett bennem a cucc :P Utólag mondták meg a vegyszer márkáját,azóta a halállistámon van :lol: )
-Pálinka.Mivel kishazánk közkedvelt itala,így elég gyakran találkoztam vele a partizánkodások során.Nagyon nem lájkolom az ízét,de 1-2 még úgy ahogy lement. Ezzel egy szülinapi buli során vesztem össze rettenetesen,pedig mondom amúgy sem volt épp túl bensőséges a viszonyunk.A spanom a 30at töltötte és lőtt vhonnét egész finom (pedig ha én ezt mondom,akkor tényleg az :P ) szilvapáleszt.Ez egyszer benne voltam a buliban,bár egy idő után már sejtettem h ebből balhé lesz,így menekülőre fogtam. 8 méterre volt a kijárat és addig még cs úgy elköszönésképp 3 stampót belém nyomott,pedig előtte már az utsó kettő sem kellett volna annyira :D De hát mit meg nem tesz az ember a barátaiért,meg az egészségükért lenyomtam,tudva h súlyos lesz az utóhatás.3 percre lakom a helytől,ahol produkcióztunk és addig megint csak sikerült kétszer meggörbülnöm :-& Aztán vasárnap üzemen és magamon kívül tartózkodtam.Azóta a szagától is rosszul vagyok.
-Fehérbor. Első masszívabb elhajlásom neki volt köszönhető,fröccs formátumban nyomtuk az inputot még tinikorban.Aztán egy szép nyári napon délelőtt elkezdtük a terápiát és gyorsan légtelenedtek a kancsók egymás után,a délután közepéig,amikor is éreztük h jó lesz megindulni,mert káosz van.A nagy megindulás tartott egészen addig,h átmentünk az úttesten és a túloldalt le kellett pihennünk egy ház lépcsőjén.4en szépen ott szunyókáltunk verőfényes délután majdnem 3 órát :P Szép csendéletet alkothattunk,főleg h ébredéskor félreérthetetlen színes foltok terültek el a lépcsőn,meg az egyik srác ruháján,gatyáján,cipőjén.Az a nap volt,amikor megcsömörlött a szervezetem ettől a folyadéktól is,és azóta talán vagy 2 decit ittam meg belőle,azt is jól felhigítva.

Szal nekem ezek a túladagolások határozták meg a sorsukat,lekerültek a menümről.
Helyettük a tequlia (silver elsősorban),vodkanarancs,Leó,vörösbor a meghatározó csapásirány,bár nem vetem meg az abszint,whiskey vonalat sem.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.21. 21:19:24

Ha már tequila...akkor ajánlom a magyaros változatot :D só helyett pirospaprikával, citrom helyett vöröshagymával...illetve tequila helyett lehet jóféle házipálinkával, és akk full magyar a cucc :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.21. 21:13:27

ozsimiki írta:
Azt hittem Te idősebb vagy :shock: :D

Amúgy vicces, az első berúgásom igen emlékezetes volt, nekem is vodkától, azóta max narancsal iszom, de nem a kedvencem. Történt,hogy egy helyi disco előtt havernál alapoztunk, ott csak söröztem, majd haver vett egy egész üveg Vodkát, becsomagolta Nemzeti Sportba, és bevittük discoba :D tánc - vodkázás ütemben zajlott az este, míg elfáradtam leültem asztalhoz, aztán elkezdtem inni a vodkát, ez az utolsó emlékem arról az éjszakáról, meg a másnap reggel :D mint utóbb kiderült, több mint fél üveget ittam meg ott egy ülő helyemben,és ki is dőltem. Másnap néztem pár fényképen mit keresek a szekrényben, meg stb :D

Csabi! Jól néznek ki az üvegek, egyet beszerzek relikviának.

Amúgy amit nem innék meg: Unicum, abszint :D ( bár abszintot bizonyos sújtólég nevű koktélban fogyasztom :D )

Kedvencek: Jager, Tequila (inkább a Gold+narancs+fahéj kombó), sör, pezsgő, hubi, néha Leo. néha ez mind.
Köszi, hogy öregbítesz :P :lol:
86os vagyok 26ik életévemben!
Ha már kedvencek akkor:Hubertus, Borsodi bivaly, vodka+narancs, s Mojito koktél :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.21. 19:44:59

Bob_Marley írta: Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágot :lol:
Én dátumra nem emlékszem, nekem a vodka-narancs kalsszikus ütött meg, vagyis úgy fogalmaznék, akkor kezdődtek a gondok, amikor elfogyott a narancs, s ment le a Gorbacsov magában :shock:
Azt hittem Te idősebb vagy :shock: :D

Amúgy vicces, az első berúgásom igen emlékezetes volt, nekem is vodkától, azóta max narancsal iszom, de nem a kedvencem. Történt,hogy egy helyi disco előtt havernál alapoztunk, ott csak söröztem, majd haver vett egy egész üveg Vodkát, becsomagolta Nemzeti Sportba, és bevittük discoba :D tánc - vodkázás ütemben zajlott az este, míg elfáradtam leültem asztalhoz, aztán elkezdtem inni a vodkát, ez az utolsó emlékem arról az éjszakáról, meg a másnap reggel :D mint utóbb kiderült, több mint fél üveget ittam meg ott egy ülő helyemben,és ki is dőltem. Másnap néztem pár fényképen mit keresek a szekrényben, meg stb :D

Csabi! Jól néznek ki az üvegek, egyet beszerzek relikviának.

Amúgy amit nem innék meg: Unicum, abszint :D ( bár abszintot bizonyos sújtólég nevű koktélban fogyasztom :D )

Kedvencek: Jager, Tequila (inkább a Gold+narancs+fahéj kombó), sör, pezsgő, hubi, néha Leo. néha ez mind.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.21. 19:10:13

Game90 írta: Haverokkal vettünk múlthéten, haverok itták rendesen, nekem nem igazán jött be, akkor már inkább a lime-os Finlandia.
húvazze, nem is tudtam, hogy van több ízben is, mindenképp ki kell, hogy próbáljam :D
PCsabi
aka Game90

2011.06.21. 18:59:02

:lol: :lol:
http://kuponhalasz.hu/capa/tudomany/201 ... ban_video/
Bob_Marley írta:Ha már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést :lol:
Jager, Unicum, pezsgő...ezek nem igazán mennek le :)
sjd írta:Állítólag kapható már jaffás+szénsavas Kalinka, pénteken azt fogjuk kipróbálni 8) :D
Haverokkal vettünk múlthéten, haverok itták rendesen, nekem nem igazán jött be, akkor már inkább a lime-os Finlandia.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2011.06.21. 17:55:02

Nekem töményből az abszint a kedvencem. Egy decit is lassan el tudok ütni, többre már nem mernék vállalkozni részegen. Az tetszik a zöld tündérben, hogy ha megszagolod nem olyan, mint a vodka vagy a szilvapálinka, hogy összehányod magad. Megiszod, jó menta illata és íze van, majd szétterjed a testedben. Fenomenális 8) :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.21. 17:49:13

Bob_Marley írta:
Fecooo írta:

nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt :D (2004. dec 4-én volt a szalagavatóm :P )

mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus :D
Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágot :lol:
Én dátumra nem emlékszem, nekem a vodka-narancs kalsszikus ütött meg, vagyis úgy fogalmaznék, akkor kezdődtek a gondok, amikor elfogyott a narancs, s ment le a Gorbacsov magában :shock:
De a te kombód, az igazi gyilok :lol: Ha már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést :lol:
nekem a tabu itókák: bor,pezsgő és amivel a világból ki lehet kergetni: unicum...
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.21. 17:37:56

Állítólag kapható már jaffás+szénsavas Kalinka, pénteken azt fogjuk kipróbálni 8) :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.21. 17:32:33

Fecooo írta:

nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt :D (2004. dec 4-én volt a szalagavatóm :P )

mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus :D
Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágot :lol:
De a te kombód, az igazi gyilok :lol: Ha már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést :lol:
Kép
Kép
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.06.21. 17:24:34

Én is 16 éves vagyok és sajnos tavaly cigiztem.Több oka is volt, és nem azért csináltam, mert olyan "hűűűdemenődolog".Azóta jóra fordultak a dolgok és leszoktam..tudom nem szép dolog, h 16 évesen le kellett szoknom a cigiről, de ami történt megtörtént.Havonta egyszer eljárok bulizni szórakozóhelyre, de nem költöm halomszámra a pénzt.(már.. :roll: )
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.21. 17:22:55

Bányász írta:
Tocy írta:
majd fog pár év múlva...
Azt mégis miért? :D

Idősebb vagyok Messithebestnél jópár évvel az mégis kb l*szarom mások véleményét...

Messithebest,max a családod meg a barátaid véleménye érdekeljen a többiekkel meg ne foglalkozz! :D (he Te is így értetted Tocy akkor okés :D )

Egyébként meg szokj le a cigiről amíg még lehet szerintem.
Úgy értettem, hogy pár év múlva kinő ebből a korból, és adni fog arra, amit mondanak neki...a családja és a legközelebbi barátai :D Ez szerintem összefér még azzal amit te írtál :D

Amúgy Mtb nem megbántani akartalak, ne szívd mellre :) Csak 13 évesen nem hinném, hogy dohányoznod kell, napi 2-3 szál is sok lehet, pláne úgy hogy mondod: nem vagy rászokva. Akkor meg minek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.06.21. 17:24:48-kor.
sjay
Entrenador del Barça

2011.06.21. 17:18:02

Én 16 évesen büszke vagyok arra, hogy nem dohányzom, nem iszok, nem költöm halomszámra a pénzt. Ez egy részben jó, másrészt viszont elég baj a generációmnak, hogy erre büszkének kell lennem, mert most már a 15-16-17 éves srácok több mint fele dohányzik meg leissza magát minden hétvégén. Szerintem ez főleg ilyen korban szégyenletes mind az illetőkre, mind azokra, akik meg vásárolják, ne adj Isten ki adják nekik ezeket a termékeket.
TT
Capitá del Barça

2011.06.21. 17:08:02

:-k Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenkinek meg van a saját élete, megkapta kézbe', vigyázzon rá, úgy teszi tönkre magát az ember, ahogy akarja. Teljesen büszke vagyok magamra, mert a mai elkorcsosult világban nem követtem a sok kisgyerek példáját, nem vedelem le magam minden hétvégén, nem dohányzom, nem járok bulizni sok pénzér. S nekem így jó. :D
Boixos
Llegenda del Barça

2011.06.21. 16:52:34

ne dohányozzatok, ha nem muszáj.
én nemrégiben egy közeli ismerősömnél néztem végig, ahogy kb egy fél év alatt 38 kilósan meghalt a tüdőráktól és az áttéteitől, az apámnak meg pár hónapja kapták le az egyik lábát combközéptől a dohányzás okozta érszűkület miatt.
tudom, h ezer más ok miatt is le lehet dobni a láncot, és értem én csörcsill példáját is a napi egy lityó viszki/x db szivarral és a 90plusszos életkorával, csak leszaarom.
ha nem kell, ne rövidítsétek meg az életeteket ilyen sz.arokkal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.21. 16:43:19

Bányász írta: Azt mégis miért? :D

Idősebb vagyok Messithebestnél jópár évvel az mégis kb l*szarom mások véleményét...

Messithebest,max a családod meg a barátaid véleménye érdekeljen a többiekkel meg ne foglalkozz! :D (he Te is így értetted Tocy akkor okés :D )

Igen, max a család meg a barátok véleményére adok....... Egyébként meg, rá sem vagyok szokva :) ;) Tehát nincs olyan, hogy hoppmostmuszájleszekelszívni1szálcigitmertkülönbenszétb***azideg.....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.06.21. 16:40:08

Tocy írta:
majd fog pár év múlva...
Azt mégis miért? :D

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Válasz küldése