Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hatalmas arc lehet a pali.
mondjuk az tényleg igaz, ha ilyen 100 rugo/este tempoban vereti a pénz, max 10 bulit tud összehozni. az igazán nagy villantásokhoz azért több pénz kell.. bár én nem ismerem ezeket a prada, meg louis vutton [auto_cenzúra] árait, de sztem 500e ft-ból nem sok mindent tudott venni...Bob_Marley írta:Elolvastam a bejegyzéseket, nagy poén a srác, de szerintem tök igaza van!Easy come easy go, s mellette jól éri magát, magukat!Elég laza, hogy 6 óra ismertség, s szállodai kávézás a végevisca el barca írta:...
Elolvastam a bejegyzéseket, nagy poén a srác, de szerintem tök igaza van!Easy come easy go, s mellette jól éri magát, magukat!Elég laza, hogy 6 óra ismertség, s szállodai kávézás a végevisca el barca írta:...
egyáltalán nem... ha okosan csinálja az ember, nem tudják átverni... engem még sosem vertek át pont emiattMessiFan írta: vatera meg egy átcseszés![]()
ez jó,vicces , szórakoztató
Köszi, hogy öregbíteszozsimiki írta:
Azt hittem Te idősebb vagy![]()
![]()
Amúgy vicces, az első berúgásom igen emlékezetes volt, nekem is vodkától, azóta max narancsal iszom, de nem a kedvencem. Történt,hogy egy helyi disco előtt havernál alapoztunk, ott csak söröztem, majd haver vett egy egész üveg Vodkát, becsomagolta Nemzeti Sportba, és bevittük discobatánc - vodkázás ütemben zajlott az este, míg elfáradtam leültem asztalhoz, aztán elkezdtem inni a vodkát, ez az utolsó emlékem arról az éjszakáról, meg a másnap reggel
mint utóbb kiderült, több mint fél üveget ittam meg ott egy ülő helyemben,és ki is dőltem. Másnap néztem pár fényképen mit keresek a szekrényben, meg stb
Csabi! Jól néznek ki az üvegek, egyet beszerzek relikviának.
Amúgy amit nem innék meg: Unicum, abszint( bár abszintot bizonyos sújtólég nevű koktélban fogyasztom
)
Kedvencek: Jager, Tequila (inkább a Gold+narancs+fahéj kombó), sör, pezsgő, hubi, néha Leo. néha ez mind.
Azt hittem Te idősebb vagyBob_Marley írta: Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágot![]()
Én dátumra nem emlékszem, nekem a vodka-narancs kalsszikus ütött meg, vagyis úgy fogalmaznék, akkor kezdődtek a gondok, amikor elfogyott a narancs, s ment le a Gorbacsov magában![]()
húvazze, nem is tudtam, hogy van több ízben is, mindenképp ki kell, hogy próbáljamGame90 írta: Haverokkal vettünk múlthéten, haverok itták rendesen, nekem nem igazán jött be, akkor már inkább a lime-os Finlandia.
Jager, Unicum, pezsgő...ezek nem igazán mennek leBob_Marley írta:Ha már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést
Haverokkal vettünk múlthéten, haverok itták rendesen, nekem nem igazán jött be, akkor már inkább a lime-os Finlandia.sjd írta:Állítólag kapható már jaffás+szénsavas Kalinka, pénteken azt fogjuk kipróbálni![]()
nekem a tabu itókák: bor,pezsgő és amivel a világból ki lehet kergetni: unicum...Bob_Marley írta:Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágotFecooo írta:
nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt(2004. dec 4-én volt a szalagavatóm
)
mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus![]()
Én dátumra nem emlékszem, nekem a vodka-narancs kalsszikus ütött meg, vagyis úgy fogalmaznék, akkor kezdődtek a gondok, amikor elfogyott a narancs, s ment le a Gorbacsov magában![]()
De a te kombód, az igazi gyilokHa már nem olyan rég szó volt róla, nekem pl 2 itóka ami nem megy le a torkomon, a spicc rum, s az abszint!Na de hagyjuk a züllést
Igen sok mindenben kiütközik, hogy egy évben láttuk meg a napvilágotFecooo írta:
nah akkor kb egyszerre kóstoltuk meg a nedűt(2004. dec 4-én volt a szalagavatóm
)
mondjuk a prömier itóka igen ütős lett: narancslé+metaxxa+ouzó+abszint+jéger+hubertus
Úgy értettem, hogy pár év múlva kinő ebből a korból, és adni fog arra, amit mondanak neki...a családja és a legközelebbi barátaiBányász írta:Azt mégis miért?Tocy írta:
majd fog pár év múlva...
Idősebb vagyok Messithebestnél jópár évvel az mégis kb l*szarom mások véleményét...
Messithebest,max a családod meg a barátaid véleménye érdekeljen a többiekkel meg ne foglalkozz!(he Te is így értetted Tocy akkor okés
)
Egyébként meg szokj le a cigiről amíg még lehet szerintem.
Igen, max a család meg a barátok véleményére adok....... Egyébként meg, rá sem vagyok szokvaBányász írta: Azt mégis miért?
Idősebb vagyok Messithebestnél jópár évvel az mégis kb l*szarom mások véleményét...
Messithebest,max a családod meg a barátaid véleménye érdekeljen a többiekkel meg ne foglalkozz!(he Te is így értetted Tocy akkor okés
)
Egyébként meg szokj le a cigiről amíg még lehet szerintem.
Azt mégis miért?Tocy írta:
majd fog pár év múlva...