Nekem viszonylag hamar lekerült az itallapomról:
-Rum.Még korai gyerekkoromban ketten becsapattunk egy feles flaskányit egy osztálytársammal,amíg elballagtunk a szórakozóhelyre.Aztán miután beértünk,megcsapott a meleg és rövid időn belül 4szer is szellőztetnem kellett a fejem,gyomrom

Ez kellőképpen elvette aznap estére a partihangulatot,meg egy életre a rumot a szervezetemtől

Egyéjszakás kapcsolat volt ez

( -Spitz rum.Ebből egy feles volt a futó kalandom,de az is túl a csúcson helyzetet teremtett.A volt csapatommal banketteztünk,ahol ment a tequila (kedvencem),Leó.A hangulat a tetőfokán,amikor ki kellett mennem pislantani és mire visszaérek az asztalhoz ott várt egy kis pohárkában valami.Meg sok vigyorgó fej,köztük a pincéré

Mondják vegyem le,ne kérdezzek semmit.Naná,h kérdeztem mivel beleszagolás után sem volt elképzelésem h mi az.A pincérnek is megtiltották h megmondja,uh egy életem-egy halálom megkínáltam az arcomat vele.Nem kellett volna...Már nyelés közben éreztem,h ez méreg lesz.Rá két percre,meg h baj...Az egész esti kitartó fogyasztásomat egy pillanat alatt meg nem történtté tette,épp cs körülnézett bennem a cucc

Utólag mondták meg a vegyszer márkáját,azóta a halállistámon van

)
-Pálinka.Mivel kishazánk közkedvelt itala,így elég gyakran találkoztam vele a partizánkodások során.Nagyon nem lájkolom az ízét,de 1-2 még úgy ahogy lement. Ezzel egy szülinapi buli során vesztem össze rettenetesen,pedig mondom amúgy sem volt épp túl bensőséges a viszonyunk.A spanom a 30at töltötte és lőtt vhonnét egész finom (pedig ha én ezt mondom,akkor tényleg az

) szilvapáleszt.Ez egyszer benne voltam a buliban,bár egy idő után már sejtettem h ebből balhé lesz,így menekülőre fogtam. 8 méterre volt a kijárat és addig még cs úgy elköszönésképp 3 stampót belém nyomott,pedig előtte már az utsó kettő sem kellett volna annyira

De hát mit meg nem tesz az ember a barátaiért,meg az egészségükért lenyomtam,tudva h súlyos lesz az utóhatás.3 percre lakom a helytől,ahol produkcióztunk és addig megint csak sikerült kétszer meggörbülnöm

Aztán vasárnap üzemen és magamon kívül tartózkodtam.Azóta a szagától is rosszul vagyok.
-Fehérbor. Első masszívabb elhajlásom neki volt köszönhető,fröccs formátumban nyomtuk az inputot még tinikorban.Aztán egy szép nyári napon délelőtt elkezdtük a terápiát és gyorsan légtelenedtek a kancsók egymás után,a délután közepéig,amikor is éreztük h jó lesz megindulni,mert káosz van.A nagy megindulás tartott egészen addig,h átmentünk az úttesten és a túloldalt le kellett pihennünk egy ház lépcsőjén.4en szépen ott szunyókáltunk verőfényes délután majdnem 3 órát

Szép csendéletet alkothattunk,főleg h ébredéskor félreérthetetlen színes foltok terültek el a lépcsőn,meg az egyik srác ruháján,gatyáján,cipőjén.Az a nap volt,amikor megcsömörlött a szervezetem ettől a folyadéktól is,és azóta talán vagy 2 decit ittam meg belőle,azt is jól felhigítva.
Szal nekem ezek a túladagolások határozták meg a sorsukat,lekerültek a menümről.
Helyettük a tequlia (silver elsősorban),vodkanarancs,Leó,vörösbor a meghatározó csapásirány,bár nem vetem meg az abszint,whiskey vonalat sem.