Barcaman1993 írta:Barcaman14 írta:Smalling azért nem csak rohangál a pályán. Simán lehet rá számítani. Plusz most igazolták le Phil Jonest, aki szintén nagy jövő előtt áll. Nem véletlen fizettek érte közel 20 millió fontot. Szóval megvannak ott oldva a védő gondok szvsz.
Smalling egy vicc. Jópárszor láttam játszani és mindig egy dolog jutott eszembe: Egy ilyen technikailag képzetlen játékos, hogy fér be egy MU-ba (még a keretbe is)? Ráadásul fejben sincs nagyon a toppon. A másik csávót, Phil Jonest viszont elfelejtettem.
Nem tudom, hogy nézed te a MU-meccseket...
Smalling az egész szezon egyik legnagyobb felfedezettje lett. Szinte mindig jó teljesítményt nyújtott, Tévezt simán levette a pályáról, meg úgy általában, gyors, jól fejel, van esze a játékhoz. Akkor már sokkal inkább lenne ugyanezen az úton elindulva kérdés, hogy Puyol mit keres a Barcában nem (nem kérdőjelezem meg a helyét, de ez alapján adja magát a kérdés)? Csak hogy érezd a dolgokat...
Smalling behívót kapott a válogatottba a MU-ból, Vidic mellett remek teljesítményeket nyújtott. Annyi igaz, hogy kell mellé egy klasszis védőtárs, egy Brown mellett ő is visszaesik, de mondom, Vida mellett remekelt.
Továbbá ott van középhátvédnek Evans, aki idén egészen pocsékul teljesített, de azt megelőzően ő is remekül tolta, tehát jövőre vele bármi lehet. Jones pedig Smalling párja a védelemben az angol U-21-ben, sokan az új angol csapatkapitányt látják benne. Fizikálisan erős, viszont meglepően gyors, és habár nem nézné ki belőle az ember, nem is egy szokásos angol tulok középhátvéd.