Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a fszom a sok hülye nevű játékosba...Tocy írta:daffy: Koscielny középhátvéd
jól rejtegeti ezeket a képességeket. Persze jó lenne látni játszani egy szezont végig,akkor kaphatnánk képet róla,de hogy top 5ös csatár...nem tudom.Game90 írta:Végre valaki...daffy írta:rvp pedig képességeit tekintve top5ös támadó
HA megy Fab, akkor Nasri 1000%, hogy marad, nem engedheti meg a csapat, hogy két ilyen játékos egy nyár alatt távozzon.messideco írta:Felnőttekkel erősít az Arsenal ez mindenképp jó
Jövőre biztosan mindegyik PL-csapat beerősít rendesen...
Wojciech Szczesny- Sagna, Vermealen, Cahill(?),Clichy(?)- Song,Wilshere- Nasri(?),Fabregas(?), Walcott- RvP lehet ezek szerint a kezdőcsapat. Te, Csaba, hogy látod ezt? A kérdőjel a nem biztos játékosokat jelenti
Szerk: Fabre távozásával Ramsey nem kerülhet a kezdőcsapatba?
Végre valaki...daffy írta:rvp pedig képességeit tekintve top5ös támadó
messideco írta:![]()
Megesik az emberrel...
Wojciech Szczesny akart Koscielny lenni...
Igen. Amúgy tényleg nem rossz ez a kezdő 11, bár azzal már idén sem volt gond. A baj mindig akkor van, amikor jönnek a sérülések, is nincsenek minőségi cserék.messideco írta:![]()
Megesik az emberrel...
Wojciech Szczesny akart Koscielny lenni...
Egy mezőnyjátékossal a kapuban?messideco írta:kurdt: mibe, hogy a dobogó meglesz?
meg is van a helye fabregas pénzénekgergo9 írta:Jah csak Koscielny nem sokat bizonyított még kapusposzton.daffy írta:
hát,azért....kurdt írta:Ezzel akár még ki is eshetnek...ha azt elkerülik, bajnokok biztos nem lesznek, de a kupás helyeket is elfelejthetik....messideco írta: Koscielny- Sagna, Vermealen, Cahill(?),Clichy(?)- Song,Wilshere- Nasri(?),Fabregas(?), Walcott- RvP lehet ezek szerint a kezdőcsapat.
Legalábbis én így látom...aztán lehet, hogy beválik és kiderül, hogy Koscielny jobb kapus, mint mezőnyjátékos...ki tudja?
Ezzel akár még ki is eshetnek...ha azt elkerülik, bajnokok biztos nem lesznek, de a kupás helyeket is elfelejthetik....messideco írta: Koscielny- Sagna, Vermealen, Cahill(?),Clichy(?)- Song,Wilshere- Nasri(?),Fabregas(?), Walcott- RvP lehet ezek szerint a kezdőcsapat.
1-2 éve a sárga idegenbeli mez nekem jobban bejött, de ez sem rossz.ab1daL írta:Elég bivaly lett az Arsenal idegenbeli meze:![]()
![]()
http://arsenaldirect.arsenal.com/adult- ... t/a23983a/
A SPORT-on van egy videó is róla, de mivel SPORT, ezért természetesen nem csak az van ott, hogy itt az Arsenal új meze, hanem hogy Cesc nem volt ott ezen a videó forgatásán.
Clichy-t és Eboué-t csak én nem láttam?eurobarca írta:Feltűnik Gaël Clichy, Thomas Vermaelen, Emmanuel Eboué, Samir Nasri és Jack Wilshere, Fabregas azonban sehol, amire eddig nem nagyon volt példa.
Lásd: Chelsea...fanbarca írta: Idén szerintem a City harcolni fog a győzelemért, már kezd érni a diadal. Egy dolog, hogy nem így kell csapatot alkotni, de előbb-utóbb siker fogja koronázni ezt.
Sok mindent elmond ez Cescről, tényleg ez gyönyörű teljesítmény. De így sem gondolom, hogy akkora szükségünk lenne rá. Azt a sok gólhelyzetet hamarosan Thiago is ki fogja alakítani. Kíváncsi lennék Xavi adataira, hol lehet az ilyesmiket nézni?lluisllach89 írta:Cesc:
Az elmúlt három szezonban az Arsenal a meccsei 64%-át megnyerte, ha Fabregas kezdett, de csak 43%-át, ha nem.
Az elmúlt öt PL-szezont számítva Cesc Fabregas passzai után alakult ki a legtöbb gólhelyzet, összesen 466.
A gólpasszairól már érkezett stat, elmúlt 5 szezon alatt 60.
Hát nekem Smallingról mindig a hátul eladott labdák és a pontatlan passzok jutnak eszembe. Puyollal meg ne hasonlítsuk össze. A Kapitány a csapat lelke, ő szívből játszik. Mellette nem hibázik hátul. Csak nagyon ritkán.matador írta:Smalling az egész szezon egyik legnagyobb felfedezettje lett. Szinte mindig jó teljesítményt nyújtott, Tévezt simán levette a pályáról, meg úgy általában, gyors, jól fejel, van esze a játékhoz. Akkor már sokkal inkább lenne ugyanezen az úton elindulva kérdés, hogy Puyol mit keres a Barcában nem (nem kérdőjelezem meg a helyét, de ez alapján adja magát a kérdés)? Csak hogy érezd a dolgokat...
Smalling behívót kapott a válogatottba a MU-ból, Vidic mellett remek teljesítményeket nyújtott. Annyi igaz, hogy kell mellé egy klasszis védőtárs, egy Brown mellett ő is visszaesik, de mondom, Vida mellett remekelt.
Nem 100% valóban, de nagyjából 95. Még nincsen meg az aláírás, de a szerződés megvan, ugyanúgy, mint az egyezség. Hatalmas meglepetés lenne, ha végül nem jönne.miihii írta:De Gea még nem tuti.Az U21-es VB végéig nem foglalkozik az igazolási ügyekkel,tehát jövő héten már talán lesz vmi fejlemény.Game90 írta:
Meg néhány kérdés:
De Gea leigazolása már 100%-os?
Hargreaves él még?
Mi lesz Berbatovval? Hiába lett gólkirály, SAF nem igazán kedveli őt.
Hargreaves éldegél,de már nem hosszabbított vele szerződést a MU,uh könnyen előfordulhat h véget is ér ezzel a pályafutása.
Berba pedig állítólag hamarosan tárgyalóasztalhoz ül a MU-val,h most akkor mi a pálya.