Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt is tudtam,hogy jössz vele, annyira kiismerhető vagyKralo írta:Schumi:ozsimiki írta:Schumit ledarálta Petrov...
Az esetnél elég későn láttam meg Petrovot, és miután észleltem, hogy ott van, próbáltam minél később fékezni, hogy előtte forduljak el a kanyarban, de a féktávon blokkoltak az első kerekeim, és belecsúsztam oldalról. Egyértelműen az én hibám volt.
Schumi:ozsimiki írta:Schumit ledarálta Petrov...
Bizony, de az már itt van egy ideje, 85 óta ha jól tudom, itt a gond az,hogy a nemrég épített pályákat is így tervezik meg, ezt nem kellene.bali 15 írta:Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Iszonyatosan unalmas verseny általában, a Monacoi után a legtaktikusabb pálya. Itt volt amúgy minden idők legunalmasabb versenye. Asszem 2000-ben. Egy előzés volt. Hakkinen a rajtnál megette Schumit azt így is maradt az egész mezőny...
Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Rendben van a gyerek,ő lehet a köv. generáció nagy alakja!Fernando írta:Ugyan nem Forma 1, de nézi valaki rajtam kívül a GP sorozatokat, azon belül is inkább a 3-mat, ahol Kis Pál Tomi is van? Van ott egy srác, nem gyengén tolja, Mitch Evans. Iszonyat jó pilóta már most, és azt hozzá kell tenni, hogy most töltötte be a hétvégén a 16-ot! Asszem vezeti a vb-t most.
ozsimiki írta:Idén nem volt legalább 3-4 jó futam MÁR? és még a felénél sem vagyunk.
Nah mind1, rád hagyom.
2001 valóban unalmas volt, de nem ennyire, ott volt 1-2 jó futam. 2002ből maximum ausztrált tudnám kiemelni, 2004ben csomó volt. Monaco....... csak hogy egyet mondjak.... szerintem az elmúlt 10 egyik, hanem a legjobb futama volt.ozsimiki írta:Messithebest írta:Én speciel csak 2002t tartom unalmasabbnak ennél....ozsimiki írta: Láttunk jóval unalmasabb szezont.
ha szerinted 2001ben, 2004ben pl jobb és izgalmasabb versenyek voltak,mint most?
Messithebest írta:Én speciel csak 2002t tartom unalmasabbnak ennél....ozsimiki írta: Láttunk jóval unalmasabb szezont.
Én speciel csak 2002t tartom unalmasabbnak ennél....ozsimiki írta: Láttunk jóval unalmasabb szezont.
Teljesen egyetértek. Láttunk jóval unalmasabb szezont. Itt azért értékelik túl, mert nagy Vettel előnye, de jó pár verseny óta, csak a ponttáblázaton nagy. (igaz nekem így megfelelBob_Marley írta:Amúgy szerintem igazi kettős ez a szezon, mert Vettel előnye nem csekély, de a futamok jóval izgalmasabbak, s eseménydúsabbak mint mondjuk tavaly!Bár ha azt nézem 11 futam van hátra, s szimplán matematikai úton, ha Lewis megnyeri mind a 11et, s Vettel mindig második, akkor se tudja megelőzni a britAzzal nem számoltak a szabálykészítők, hogy van egy kocsi+1 pilóta, amelyik jóval gyorsabb!Szerintem is szánalmas kategória, hogy szezon közben tiltanak be dolgokat!
De mindezektől függetlenül, a versenyeken több az előzés, a gyors gumikopásnak köszönhetően jóval nagyobb a taktikázás!
Csak,hogy nem az. Mind1, hagyjuk már, megtörtént ami...az meg jó vicc,h HRT-sek fenyegetőznekScooby Bent Bwoy írta:Ha meg nem tiltják be, a HRT vagy valamelyik csapat amelyik nem használja ezt a rendszert megóvja a versenyt. Ezt már év elején nem szabadott volna engeni, nem pedig most betiltani, ha szabálytalan.
nyilván felhozom,mikor egész héten azt olvastam tőled hogy mekkora szemétség ez,aztán a versenyen egy ezredmásodpercet nem lassultak az üdítősök,meg kiderül hogy tulajdonképpen ez mindenkinek hátrány volt és nem is volt várható a változás..ozsimiki írta: Gondoltam, hogy valaki felhozza, ahogy azt is,hogy az a valaki arra már nem emlékszik,hogy magával a nézettel volt gondom,és azzal,hogy év közben, nem is egyet módosítanak, valamint kb 3szor hangsúlyoztam ki,hogy AZ EREDMÉNYEKTŐL FÜGGETLENÜL ítélem el emiatt a FIA-t, de ezzel nem vagyok egyedül.Szóval ha a következő 10ből 10et nyeri Vettel, akkor is elítélem a FIA-t,és nem tetszik