Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan! Felesleges azt számolgatni, hogy Vettel és Webber kb. hová esik vissza, ha veszítenek 1 mp-et...ozsimiki írta:sajtó szerint.
amúgy Matyi, számolgass kicsit. Szerinted úgy van,h ők vesztenek 1másodpercet, többiek meg semmit se? akkor lenne igazad,h ők a Mercikkel csatároznak majd.
HA EZ IGAZ, akkor a többiek "csak" 5-6 tizedet vesztenek majd, egyes hírek szerint az előnyükből vesztenek 4-5 tizedet majd AZ IDŐMÉRŐN. de ez sem biztos.
szóval a győzelmekért harcolás valószínű ezentúl is meglesz, mivel a többiek is vesztenek vele,csak nem akkorát.
Tényleg elég nagy szemétség, de azért nem lehet elmondani, hogy meglenne nagyjából a VB cím! még csak 8 futam ment le az egészből... remélem azért annyira nagyon nem fog bekavarni a Red Bull-nak. bár ettől tényleg nem kell annyira tartani. már az előzőekben is írták! azt se felejtsük el, hogy ki tervezi az autójukat! az, hogy a Mercivel tudjanak csak versenyezni ez után, nekem elég ésszerűtlennek tűnik, ilyen nagy agyakkal a háttérben!Barca_10 írta: Azt viszont nem értem, h miért szezon közben kell ezt betiltani?Ferrari szurkoló vagyok, de ez szerintem nem volt fair húzás az FIA-tól.Tiltották volna be a szezon kezdete előtt vagy mondták volna azt, h jövőre nem lehet használni és kész.De nem most..(de mind1 is, mert Vettel már így is szinte VB..)
Az érdekes lesz ha 1 mp-t veszít a Red Bull...Akkor Hamlton és Alosno fognak menni az első helyért,Butonn kb olyan 3. helyre fog odaérni,és ha tényleg olyan sokat javul a Ferrari,akkor esetleg Massa lehet a 4.ik,de az még nem biztos,mert hát Massa 1 mp-nél is többet szokott kapni,szal kitudja...Érdekes lesz,főleg a versenyeken,mert ott közel sem volt 1 mp előnye a Red Bullnak,még a Mercikkel szemben sem mindíg volt ez meg...S.Agüero írta:ennek örülük, remélem innentől jönnek majd a ferrari győzelmek, végülis asszem tavaly is Nürburgringen nyert először Alonso.(az lesz silverstone után)A sajtó szerint 1 másodpercet fog veszíteni körönként a Red Bull a fújt diffúzorok betiltásával, míg a Ferrari nyer vele a legtöbbet.
Alo remélem odaér 2. helyre a végére.![]()
Amúgy szerintem Silverstoneban még Mclaren nyer utána talán Ferrari is.
azért ez az 1 másodperc nem kicsit durva.![]()
időmérőn(meg versenyen) akkor ők a Mercedessel meg Renaultval fognak harcolni?
Huh ez de eltaláltad….Én is úgy vagyok vele, hogy a McLaren tegyen meg mindent, s Lewis, s próbálja meg a pályán megverni Vettelt, vagy Webbert, s ne a csapat a fehér asztalnál ügyeskedjen….Illetve a FIA, nem fognak szerintem sem akkorát veszíteni, de reménykedem én is közelebb kerül Hamilton, főleg a hazai futamon, 3 keserves GP után, már nagyon odakellene pörkölni!ozsimiki írta: vannak ott még tartalékok, amúgy meg elég szomorú,hogy egy Ferrari kategóriájú csapat abban reménykedhet csak, hogy odafentről gyengítsék már meg a riválist.
ennek örülük, remélem innentől jönnek majd a ferrari győzelmek, végülis asszem tavaly is Nürburgringen nyert először Alonso.(az lesz silverstone után)A sajtó szerint 1 másodpercet fog veszíteni körönként a Red Bull a fújt diffúzorok betiltásával, míg a Ferrari nyer vele a legtöbbet.
hú... pedig lejött hogy a Pirellitől!miihii írta:A márka marad,cs a keverékek módosítása a téma@@Laguna@@ írta:
Jó lenne... valami miatt nem örültem a Pirellinek![]()
A piramist legközelebb mellőzd légyszíves,azaz max kettőt idézz!És a dupla post-okat is kerüld lehetőleg,ezért van a Szerkeszt gomb!Köszi.
Hát Barcelona sem az az izgalmas pálya, nem nagyon van előzés ott sem.miihii írta: 2021-ig alhatunk nagyokat majd a valenciai versenyek alatt,BARCELONÁ-nak pedig adios.
Remek...
A márka marad,cs a keverékek módosítása a téma@@Laguna@@ írta:
Jó lenne... valami miatt nem örültem a Pirellinek
Jó lenne... valami miatt nem örültem a PirellinekBono írta:Én is örülnék a változásnak... kérdés, hogy a csapatok mit szólnak hozzá. Más kérdés, hogy a végkimenetelt nem nagyon fogja befolyásolni szvsz.S.Agüero írta:érdekesen hangzik...Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/f1 ... li-2083713
én örülnék egy kis "vérfrissítésnek".Mindig örülök az újításoknak.
![]()
jól hangzik...
Én is örülnék a változásnak... kérdés, hogy a csapatok mit szólnak hozzá. Más kérdés, hogy a végkimenetelt nem nagyon fogja befolyásolni szvsz.S.Agüero írta:érdekesen hangzik...Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:
én örülnék egy kis "vérfrissítésnek".Mindig örülök az újításoknak.
![]()
jól hangzik...
érdekesen hangzik...Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:
Nyugi, csak a futamot nézzük, speciel én már futam után ki is kapcsolom hogy ne kelljen a fejét néznem.Fecooo írta:én még mindig azt mondom, h senkinek a fejéhez nem tartanak puskát, h nézze Vettel "undorító" fejét... (ugyanis az csak a futam után látható...)
ha meg nézitek, akkor vagy mazochisták vagytok, vagy csak szeretitek fikázni Vettelt... ennyi
Nem lesz gond, majd ő is elkezd vándorolni, mint Alonso,és nézheted továbbMessithebest írta:
Köszi, én meg remélem hogy pár év és az RB lecsúszik a középmezőnybe, aztán nem kell Vettel fejét nézni. Egyébként meg a Hungaroring még mindig 1986 óta szerepel a naptárban.
Köszi, én meg remélem hogy pár év és az RB lecsúszik a középmezőnybe, aztán nem kell Vettel fejét nézni. Egyébként meg a Hungaroring még mindig 1986 óta szerepel a naptárban.ozsimiki írta:Bizony, de az már itt van egy ideje, 85 óta ha jól tudom, itt a gond az,hogy a nemrég épített pályákat is így tervezik meg, ezt nem kellene.bali 15 írta:Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Iszonyatosan unalmas verseny általában, a Monacoi után a legtaktikusabb pálya. Itt volt amúgy minden idők legunalmasabb versenye. Asszem 2000-ben. Egy előzés volt. Hakkinen a rajtnál megette Schumit azt így is maradt az egész mezőny...
Zolinak,meg Messithebestnek pedig kívánom,hogy még nagyon sokáig nézzék Vettel fejét a dobogónÚgy kb 10évet még min nézhetitek. Én is már 7-8 éve nézhetem ALo(ó) fejét sajna, ez van. Csak én nem a kinézete miatt nem bírom, bár értem hogy sokat nyom a latba (
![]()
)
Ki mindenki? Futam alatt is őt tartottam hibásnak, bár nem volt akkora gáz, előfordul. Így, hogy elismeri, plusz pont Schuminak a szimpátiaskálámon.ozsimiki írta: ezt is tudtam,hogy jössz vele, annyira kiismerhető vagymondtam is pár embernek.
Amikor írtam még nem volt nyilatkozat, és addig mindenki (helyesbítek, verseny alatt inkább úgy látszott, amit hangsúlyoztak is) úgy látta,hogy Petrov volt inkább a hibás, pápuszi.
szerk: amit idéztél, még teljesen igaz, és nem jelenti,hogy Petrovot tartottam hibásnak, ha kötekedni akarnék, de nem akarok, őt tartottam hibásnak