Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.02. 17:24:56

http://f1gp.hu/hirek/2011-06-30/Hamilto ... -Nagydijon

annyira unalmasak ezek a nyilatkozok, mielőtt támadásnak vélnétek, bárkitől, Vetteltől is, Alonsotól is, mindenkitől.

tulajdonképp csak ha valami baleset van,akkor érdekelnek a nyilatkozatok, vagy esetleg szabálymódosításoknál, mert a többi rémesen sablonos izé.

Annyira nagy okosságokat tudnak mondani: "még ha nyerünk mindent, mi nyerünk" :D jé tényleg? :D nah mind1, azon meg végképp meglepődtem,hogy nem a 13.helyet tűzte ki célul, hanem a győzelmet :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2011.06.30. 22:20:02

http://www.vezess.hu/forma1/f1_megsem_d ... ona/31492/

Bemondták a rádióban,h nem fog kiesni jövőre (a) BARCELONA :lol:
Itt nincs is uborkaszezon,de azért megvannak a bulvárhírek :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.30. 17:13:35

http://www.f1hirek.hu/f1/20110630-f1-va ... onyok.html

Itt például Horner azt nyilatkozta, hogy a többiekhez képest csekélyebb visszaesésre számít, mivel ők nem forró, hanem hideg befújást alkalmaznak.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.30. 15:51:35

Igaz, arra nem gondoltam, h többiek is vesztenek, akkor 2-3 tizedet veszt majd a RB. Azaz összébb rázza az élmezőnyt. Jó lenne már jó kis izgalmas versenyeket látni az ELSŐ helyért, mert eddig csak a 2., 3. helyért voltak nagy küzdelmek. :)
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.06.30. 14:05:56

Ámen! :D
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
El fanático
Entrenador del Barça

2011.06.30. 14:03:59

ozsimiki írta:sajtó szerint.

amúgy Matyi, számolgass kicsit. Szerinted úgy van,h ők vesztenek 1másodpercet, többiek meg semmit se? akkor lenne igazad,h ők a Mercikkel csatároznak majd.

HA EZ IGAZ, akkor a többiek "csak" 5-6 tizedet vesztenek majd, egyes hírek szerint az előnyükből vesztenek 4-5 tizedet majd AZ IDŐMÉRŐN. de ez sem biztos.

szóval a győzelmekért harcolás valószínű ezentúl is meglesz, mivel a többiek is vesztenek vele,csak nem akkorát.
Pontosan! Felesleges azt számolgatni, hogy Vettel és Webber kb. hová esik vissza, ha veszítenek 1 mp-et...
Más csapatok is veszíteni fognak, de a Red Bull kocsik koncepciója van annyira jó az idén, hogy akár egyéb újítások bevezetésével, de korrigálják az esetlegesen fellépő veszteséget, ha nem is teljes egészében, akkor részben...
Egész egyszerűen szorosabbak lesznek az időmérős eredmények, ha a csapatoknak sikerül találnia valamit még a garázs mélyén, mert nem fog az úgy működni, hogy diffúzor ki és várjuk, hogy mi lesz?!
A RB-nél nagyon jó a fejlesztő csapat, nem kell aggódni - aki esetleg aggódna - hogy úszik Vettel VB-címe, mert az már zsebben van.
A kérdés az, hogy kik lesznek a 2-3 helyen - emellett az, hogy sikerül-e a McLarennek legyőzni a Ferrarit egyéniben és/vagy konstruktőriben?
Kép
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.06.30. 13:40:22

Barca_10 írta: Azt viszont nem értem, h miért szezon közben kell ezt betiltani?Ferrari szurkoló vagyok, de ez szerintem nem volt fair húzás az FIA-tól.Tiltották volna be a szezon kezdete előtt vagy mondták volna azt, h jövőre nem lehet használni és kész.De nem most..(de mind1 is, mert Vettel már így is szinte VB.. :roll: )
Tényleg elég nagy szemétség, de azért nem lehet elmondani, hogy meglenne nagyjából a VB cím! még csak 8 futam ment le az egészből... remélem azért annyira nagyon nem fog bekavarni a Red Bull-nak. bár ettől tényleg nem kell annyira tartani. már az előzőekben is írták! azt se felejtsük el, hogy ki tervezi az autójukat! az, hogy a Mercivel tudjanak csak versenyezni ez után, nekem elég ésszerűtlennek tűnik, ilyen nagy agyakkal a háttérben!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.06.30. 13:39:25

S.Agüero írta:
A sajtó szerint 1 másodpercet fog veszíteni körönként a Red Bull a fújt diffúzorok betiltásával, míg a Ferrari nyer vele a legtöbbet.
ennek örülük, remélem innentől jönnek majd a ferrari győzelmek, végülis asszem tavaly is Nürburgringen nyert először Alonso.(az lesz silverstone után)
Alo remélem odaér 2. helyre a végére. :)
Amúgy szerintem Silverstoneban még Mclaren nyer utána talán Ferrari is. :)
azért ez az 1 másodperc nem kicsit durva. :shock:
időmérőn(meg versenyen) akkor ők a Mercedessel meg Renaultval fognak harcolni? :roll:
Az érdekes lesz ha 1 mp-t veszít a Red Bull...Akkor Hamlton és Alosno fognak menni az első helyért,Butonn kb olyan 3. helyre fog odaérni,és ha tényleg olyan sokat javul a Ferrari,akkor esetleg Massa lehet a 4.ik,de az még nem biztos,mert hát Massa 1 mp-nél is többet szokott kapni,szal kitudja...Érdekes lesz,főleg a versenyeken,mert ott közel sem volt 1 mp előnye a Red Bullnak,még a Mercikkel szemben sem mindíg volt ez meg...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.30. 13:25:58

ozsimiki írta: vannak ott még tartalékok, amúgy meg elég szomorú,hogy egy Ferrari kategóriájú csapat abban reménykedhet csak, hogy odafentről gyengítsék már meg a riválist.
Huh ez de eltaláltad….Én is úgy vagyok vele, hogy a McLaren tegyen meg mindent, s Lewis, s próbálja meg a pályán megverni Vettelt, vagy Webbert, s ne a csapat a fehér asztalnál ügyeskedjen….Illetve a FIA, nem fognak szerintem sem akkorát veszíteni, de reménykedem én is közelebb kerül Hamilton, főleg a hazai futamon, 3 keserves GP után, már nagyon odakellene pörkölni!
Ha már Alonsot megelőzi, nekem már elég :P :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.30. 13:15:03

sajtó szerint.

amúgy Matyi, számolgass kicsit. Szerinted úgy van,h ők vesztenek 1másodpercet, többiek meg semmit se? akkor lenne igazad,h ők a Mercikkel csatároznak majd.

HA EZ IGAZ, akkor a többiek "csak" 5-6 tizedet vesztenek majd, egyes hírek szerint az előnyükből vesztenek 4-5 tizedet majd AZ IDŐMÉRŐN. de ez sem biztos.

szóval a győzelmekért harcolás valószínű ezentúl is meglesz, mivel a többiek is vesztenek vele,csak nem akkorát.

itt egy másik forrás, a RedBulltól, nem a sajtótól:

http://f1gp.hu/hirek/2011-06-29/A-diffu ... ed-Bullnak

vannak ott még tartalékok, amúgy meg elég szomorú,hogy egy Ferrari kategóriájú csapat abban reménykedhet csak, hogy odafentről gyengítsék már meg a riválist.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.30. 13:06:56

A sajtó szerint 1 másodpercet fog veszíteni körönként a Red Bull a fújt diffúzorok betiltásával, míg a Ferrari nyer vele a legtöbbet.
ennek örülük, remélem innentől jönnek majd a ferrari győzelmek, végülis asszem tavaly is Nürburgringen nyert először Alonso.(az lesz silverstone után)
Alo remélem odaér 2. helyre a végére. :)
Amúgy szerintem Silverstoneban még Mclaren nyer utána talán Ferrari is. :)
azért ez az 1 másodperc nem kicsit durva. :shock:
időmérőn(meg versenyen) akkor ők a Mercedessel meg Renaultval fognak harcolni? :roll:
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.06.30. 02:35:25

Egy biztos: Ha Silverstoneban is Red Bull pole lesz akkor a többiek fejbelőhetik magukat.

Azt viszont nem értem, h miért szezon közben kell ezt betiltani?Ferrari szurkoló vagyok, de ez szerintem nem volt fair húzás az FIA-tól.Tiltották volna be a szezon kezdete előtt vagy mondták volna azt, h jövőre nem lehet használni és kész.De nem most..(de mind1 is, mert Vettel már így is szinte VB.. :roll: )
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.06.28. 22:08:38

miihii írta:
@@Laguna@@ írta:
Jó lenne... valami miatt nem örültem a Pirellinek :)
A márka marad,cs a keverékek módosítása a téma :wink:

A piramist legközelebb mellőzd légyszíves,azaz max kettőt idézz!És a dupla post-okat is kerüld lehetőleg,ezért van a Szerkeszt gomb!Köszi.
hú... pedig lejött hogy a Pirellitől! :D:D
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.28. 22:05:50

miihii írta: 2021-ig alhatunk nagyokat majd a valenciai versenyek alatt,BARCELONÁ-nak pedig adios.
Remek... :cry:
Hát Barcelona sem az az izgalmas pálya, nem nagyon van előzés ott sem.
De szó se róla én is 100x szívesebben nézném mint monaco lightot.

A versenyt meg nem láttam eléggé megviselt a szombat este elaludtam az 5-6 körnél. Hozzászólhatnék megint pár dologhoz de nincs kedvem ugyanazokat a köröket lefutni mint egy hete. :)
miihii
KHAL

2011.06.28. 21:51:15

@@Laguna@@ írta:
A márka marad,cs a keverékek módosítása a téma :wink:

A piramist legközelebb mellőzd légyszíves,azaz max kettőt idézz!És a dupla post-okat is kerüld lehetőleg,ezért van a Szerkeszt gomb!Köszi.
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.06.28. 21:48:06

Bono írta:
S.Agüero írta:
Bono írta:Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/f1 ... li-2083713
érdekesen hangzik...
én örülnék egy kis "vérfrissítésnek". :) Mindig örülök az újításoknak. :wink:
jól hangzik... :P
Én is örülnék a változásnak... kérdés, hogy a csapatok mit szólnak hozzá. Más kérdés, hogy a végkimenetelt nem nagyon fogja befolyásolni szvsz.

Hű most nézem, hogy mi megy itt... mármint lejjebb, Vettel ügyben :D én bírom a srácot, de nem a kinézetéért. az nem valami üdvözítő :D de ez lényegtelen! én a stílusát szeretem, meg a lelkesedését :D
nem kell nézni a fejét. fölötte a német lobogó, vagy a lábánál a pezsgős üveg - szép dolgok :D
Bono
Barça B

2011.06.28. 19:24:51

S.Agüero írta:

érdekesen hangzik...
Én is örülnék a változásnak... kérdés, hogy a csapatok mit szólnak hozzá. Más kérdés, hogy a végkimenetelt nem nagyon fogja befolyásolni szvsz.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.28. 19:12:16

érdekesen hangzik...
Bono
Barça B

2011.06.28. 19:05:22

Kíváncsi leszek mik valósulnak meg ebből:

Kép
miihii
KHAL

2011.06.28. 18:59:09

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/f1 ... ir-2083710

Bár cs sajtóértesülés,de azért nem épp üdvözítő hír :?
2021-ig alhatunk nagyokat majd a valenciai versenyek alatt,BARCELONÁ-nak pedig adios.
Remek... :cry:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.27. 15:26:59

Fecooo írta:én még mindig azt mondom, h senkinek a fejéhez nem tartanak puskát, h nézze Vettel "undorító" fejét... (ugyanis az csak a futam után látható...)
ha meg nézitek, akkor vagy mazochisták vagytok, vagy csak szeretitek fikázni Vettelt... ennyi
Nyugi, csak a futamot nézzük, speciel én már futam után ki is kapcsolom hogy ne kelljen a fejét néznem. :D Ha szerinted meg mazochista vagyok, akkor az, erről meg nem én tehetek hogy te így látod :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.27. 15:24:31

én még mindig azt mondom, h senkinek a fejéhez nem tartanak puskát, h nézze Vettel "undorító" fejét... (ugyanis az csak a futam után látható...)
ha meg nézitek, akkor vagy mazochisták vagytok, vagy csak szeretitek fikázni Vettelt... ennyi

nagyon könnyű lenne elkerülni Vettel fejét, mégse teszitek meg vmiért... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.27. 15:27:11-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.27. 15:22:33

Messithebest írta:
Köszi, én meg remélem hogy pár év és az RB lecsúszik a középmezőnybe, aztán nem kell Vettel fejét nézni. Egyébként meg a Hungaroring még mindig 1986 óta szerepel a naptárban.
Nem lesz gond, majd ő is elkezd vándorolni, mint Alonso,és nézheted tovább :wink: :lol:

Tévedésért bocsi, de tévedtél te már nagyobbat is.
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.27. 15:12:49

ozsimiki írta:
bali 15 írta:
valencia rém gyenge, unalmas, ingerszegény pálya. egyszerűen nem értem, h mi tartja benn a naptárban.
Tudom, hogy nem lesz ez tőlem egy patrióta kijelentés, de akkor ennyi erővel a Hungaroring miért van a naptárban?
Iszonyatosan unalmas verseny általában, a Monacoi után a legtaktikusabb pálya. Itt volt amúgy minden idők legunalmasabb versenye. Asszem 2000-ben. Egy előzés volt. Hakkinen a rajtnál megette Schumit azt így is maradt az egész mezőny...
Bizony, de az már itt van egy ideje, 85 óta ha jól tudom, itt a gond az,hogy a nemrég épített pályákat is így tervezik meg, ezt nem kellene.

Zolinak,meg Messithebestnek pedig kívánom,hogy még nagyon sokáig nézzék Vettel fejét a dobogón :lol: Úgy kb 10évet még min nézhetitek. Én is már 7-8 éve nézhetem ALo(ó) fejét sajna, ez van. Csak én nem a kinézete miatt nem bírom, bár értem hogy sokat nyom a latba ( :shock: :lol: )
Köszi, én meg remélem hogy pár év és az RB lecsúszik a középmezőnybe, aztán nem kell Vettel fejét nézni. Egyébként meg a Hungaroring még mindig 1986 óta szerepel a naptárban.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kralo
Entrenador del Barça

2011.06.27. 14:58:57

ozsimiki írta: ezt is tudtam,hogy jössz vele, annyira kiismerhető vagy :lol: mondtam is pár embernek.

Amikor írtam még nem volt nyilatkozat, és addig mindenki (helyesbítek, verseny alatt inkább úgy látszott, amit hangsúlyoztak is) úgy látta,hogy Petrov volt inkább a hibás, pápuszi.

szerk: amit idéztél, még teljesen igaz, és nem jelenti,hogy Petrovot tartottam hibásnak, ha kötekedni akarnék, de nem akarok, őt tartottam hibásnak :)
Ki mindenki? Futam alatt is őt tartottam hibásnak, bár nem volt akkora gáz, előfordul. Így, hogy elismeri, plusz pont Schuminak a szimpátiaskálámon.
A kommentátoroknak mínusz pont. Csodálkoztam rajtad, hogy ezt a ledarálást, miért hangsúlyoztad.

Ez a pápuszi, de rossz. :D

Egyébként miért töröltél bele az egyik korábbi hsz-embe? Vétett valamilyen szabály ellen, vagy csak kedvtelésből?

Mert az egyik ilyen szerkesztésem, reagálásom, kitörölted, akkor amire reagáltam, töröltem. Legközelebb ne töröld ki :) Kedtelésből mást szoktam, te pl piszkálódni. Amúgy meg helyesbítettem a mindenkit, a pápuszi rossz is, de jobbat nem kapsz :D Ozsi

Csak a saját kommentemet, és a hozzátartozó mezőt szerkesztettem szabályos körülmények között. Ez nem lehet ok arra, hogy törölj a hozzászólásomból. :P

Továbbra is ellenzem a reagálásaid (nem a piros betűs moderátori figyelmeztetésekre gondolok) ezen formáját. Nem hiába van ez a fórummotor így kitalálva, hogy minden hozzászólás külön mező! Ha nem így gondoljátok, akkor minden felhasználónak engedélyezni kellene ezt a lehetőséget, és akkor még látványosabb lesz az összemosódás, és átláthatatlanság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2011.06.29. 20:20:39-kor.
Válasz küldése