2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://prohardver.hu/dl/cnt/2007-01/141 ... ide1_b.jpgRinku írta:Srácok, tudna valaki ajánlani egeret? Szeretnék már venni egy újat, de nem túl drágán (max 3000-3500 Ft), vezetékest, görgővel. Tudnátok segíteni? Nem értek ezekhez, sajnos. Előre is köszi!
Szerintem ne vezetékest vegyél és inkább optikait. Nem romlik egyhamar, tovább bírja a görgősnél és nem kell vezetékkel bajlódni. Csak van egy 1×1cm-es kis USB bigyó, amit be kell tudni a gépedbe, aztán az egér már megy is magától.Rinku írta:Srácok, tudna valaki ajánlani egeret? Szeretnék már venni egy újat, de nem túl drágán (max 3000-3500 Ft), vezetékest, görgővel. Tudnátok segíteni? Nem értek ezekhez, sajnos. Előre is köszi!
Végül is a Szent Korona Rádió közvetítésében hallgatom. Úgy érzem visszaugrottam az időben.L.Messi 10 írta:...
így van, oda mehet az összes ilyen,FCBMessi19 írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=410drogba88 írta:
Remélem a többi videóimat is ha majd kirakom, nem feletébb Barcás. Egyébkétn szeretnék az admintol 1 szobát kérni hogy Drogba88 Video's Room vagy csak simán Video's Room vagy Videó Szoba csak legyen ahova lehet rakniSzivesen segítek más kezdőknek, illetve taníthatnak engem más profik is
Ide szerintem nyugodtan rakhatod.
Sejtettem, de esélytelenkudu írta:Köszi, de a magyar érdekeltségű meccsekre gondoltamL.Messi 10 írta:...
Köszi, de a magyar érdekeltségű meccsekre gondoltamL.Messi 10 írta:...
De, Rojadirecta:kudu írta:A ma esti EL meccs közül egyiket sem lehet nézni neten legalább valahol?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=410drogba88 írta:ööhmTT írta:
Nekem IS tetszett!Amúgy 0:33-ig milyen zene szól? Mert a leírásban találtam 2 számot, de egyikből sem tudtam beazonosítani.
65 days of static radio protector (Intro alatt
))
Remélem a többi videóimat is ha majd kirakom, nem feletébb Barcás. Egyébkétn szeretnék az admintol 1 szobát kérni hogy Drogba88 Video's Room vagy csak simán Video's Room vagy Videó Szoba csak legyen ahova lehet rakniSzivesen segítek más kezdőknek, illetve taníthatnak engem más profik is
ööhmTT írta:
Nekem IS tetszett!Amúgy 0:33-ig milyen zene szól? Mert a leírásban találtam 2 számot, de egyikből sem tudtam beazonosítani.
Nekem IS tetszett!drogba88 írta:Hellosztok, Drogba88 vagyok, óriási Chelsea drukker.
Nyugalom nem kötekedni , vagy híresztelni jöttem ide a kék vért, hanem egy kérésem lenne hozzátok Magyar Barce drukkerekhez.
Készítettem egy videót az FC Barcelona 2010/2011-es Bajnokok Ligája meneteléséről, szeretném ennek a videónak a nézettségét kissé feljebb tornászni. Nagyon kérlek nézzétek meg. Adminok pedig ha ráérnek szeretnék valakivel beszélni, Privát ügyben.
http://youtu.be/5_2IHT27wq4?hd=1
Íme a videó. Jó szorakozást![]()
((EDIT: Bocsi ha nem ide kellet volna írnom, de nem találtam Videós szobát))
Nekem tetszettdrogba88 írta:....
Történt bizony... >.>Bob_Marley írta: Viszont azt megakartam kérdezni Illúvatartól, hogy Amsterdamban a kvázáson kívül történt más is?
Na látod, ha nem is tudjuk pontosan, hogy mik a feltételek és mennyi esély van az evolúcióra máshol, akkor azt sem mondhatjuk ki tudományos biztonsággal, hogy kell léteznie máshol életnek ( nem egysejtűekre gondolok természetesen, hanem az emberhez hasonló intelligens életre). Egyébként ha valahol van egy intelligensebb élet az sem feltétlen jelenti azt, hogy Isten még egy "emberiséget" teremtett a szemléletemben, mert az ember isteni jellemzője alapvetően nem a beszélni tudás, vagy az intelligencia, hanem ennél sokkal több, a szabad akarattól kezdve a mélyebb érzésekig és a többi.gergo9 írta:Ezekhez tudok hozzászólniKalap1988 írta: de azért bármennyire is több millió csillagrendszer van, semmi sem bizonyítja, hogy még egy helyen van biztosan evolúció. Víz és még egy-két életfeltétel lehet, de az evolúció képességét semmi sem támasztja alá és számomra itt válik el a tudományosságtól a dolog. Ha látok egyet, akkor elismerem, addig pedig keresztény vagyok ( bocsánat, rosszul fogalmaztam, aztán is az leszek persze) . Ez olyan dolog, amin kár vitázni szerintem.
A második résszel teljesen egyetértek, kiegészítve a mentálist, a lelki kifejezéssel. Gondolom érted, hogy miben más és több ez a kifejezés.
A technikai fejlődésről: Ha teljesen lecsupaszítva a technikát nézzük, akkor létezik fejlődés, de ahogy írtam a világ 10-ből 9, vagy 100-ból 99 tényező esetén szerintem ( szigorúan szerintem) nem előre megy. Az értékek,. amik a fennmaradásunkhoz szükségesek lennének ( az élet és a természet tisztelet példának okáért) sorra tűnnek el vagy válnak jelentéktelenné.
A darwini evolúció több helyen buktatható, szval ameddig nem ismerjük teljesen az evolúciót addig nehezen határozható meg mennyi az esélye annak hogy egy idegen bolygón kialakuljon.
Az életfeltételek is nehezen határozhatóak meg. Ugye sokáig megdönthetetlennek hitték hogy az életnek van 6 alapfeltétele 6 elem. Hidrogén,nitrogén,oxigén kettő nem jut eszembe meg a foszfor.
Nem is rég pár hónapja találtak olyan egysejtüeket amelyek arzént építettek be foszfor helyett. Alapjaiban dőlt meg ez is.
A környezetvédelemmel kapcsolatban még annyi hogy én úgy állok hozzá hogy az ember okos állatfaj és lesz annyi eszünk hogy nem akkor döbbenünk rá a dolgokra mikor már nincs visszaút.
Azért szerencsére egyre nagyobb figyelmet szentelünk a környezetvédelemnek, megújuló energiaforrások tökéletesítése stb stb.