Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.02. 20:35:16

maki írta:
Sanama írta:magyarázzátok már el,hogy miért is no1 Djoko hétfőtől?
Igaz,hogy Nadal fan vagyok, talán ezért is értem ezt meg nehezebben,de Párizsban (is) Rafa nyert, vasárnap meg döntős, Djoko meg 1.? Ez hogy?
Djokovicnak nagyon jól sikerült az év eleje, akkor megközelítette Nadalt és lehetett már sejteni, hogy meg fogja előzni. Rafa tavaly nyerte a Garrost és Wimbledont is, így ő nem növelhette a pontjait, sőt ha kikap vasárnap akkor még csökken is, ezzel szemben Djokovic tavaly csak negyeddöntős volt a Garroson és elődöntős Wimbledonban, idén mindkettőn javított.
Most ez valószínűleg maradni is fog egy darabig, Nadal nyerte tavaly a US Opent is, World Tour Finalsben is döntős volt, elég sok pontot kell védenie, talán jövőre az Australian Open után szerezheti vissza valamikor az első helyet.
Jó mondjuk baromira nem fog érdekelni, ha 2. lesz,de a GS-eket meg behúzza :D
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.02. 19:20:17

Hát igen a szorítóban Vitalij emberibb őt ki lehet zökkenteni a gépies bokszából. Bár nem nagyon érdemes. Akkor előjön belőle a terminátor jönnek a nagy parasztlengők, bombák aztán annak általában nyakmerevítő, állkapocstörés, agyrázkódás a vége :D
Nála az atomrakéta betonállal társul míg az öccse leütve kiütve is volt nemegyszer addig sztem Vitalij megütve sem nagyon. Lewis ellen a fél arca hiányzott mégis tiszta maradt fejben persze a sérülések zavaróak voltak.
Mihu
Director del Fútbol

2011.07.02. 18:55:27

Hát igen a két ukrán óriás közül azért mérföldekkel Vitalij a tiszteletet parancsolóbb :D Leírhatnék itt több sort, de szerintem az bőven elég, ha annyit írok, hogy mikor eszembe jut hogy Vitalij Klicsko akkor az első ami eszembe jut az kb ennyi: fúúúúú bmeg ő nem kérdez :lol: :lol: :lol: Nála nem nagyon van pardon :D
kanty
Llegenda del Barça

2011.07.02. 18:48:08

Bármi történhet ma, Vitali-Haye meccs nem lesz. Ha Haye nyer akkor szépen visszavonul és hallhatjuk 10 évig kb., h ő mindeni idők legjobbja. Vitali pár másodperc alatt a földdel tenné egyenlővé a szájmékert. Vitalinál, ha elgurul a gyógyszer akkor komoly gondok vannak. :lol:
Haye nagyon fél tőle, még azt sem akarták, h a bandázst megnézni Vitya menjen be. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.02. 18:47:34

Vagy ahogy olvastam fórumon hogy egy esetleges Vova vereség esetén pár mp belül létre jönne a Vitalij elleni derbi is. :mrgreen:
Anno asszem Sanders ellen is majdnem bunyó volt a ringben mármint Vova veresége után.
Mihu
Director del Fútbol

2011.07.02. 18:35:59

gergo9 írta:
visca el barca írta:nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó

ki mit vár?
Na éppen ideje volt hogy a fiúkról áttérjünk a férfiakra (mármint csak sportban) :mrgreen:
Én leginkább egy jó meccset , ahogy írták mindkét oldalon atomrakéta-üvegáll kombó nem látok sok esélyt a pontozásra.
Egyetlen egy dolog miatt nem bánnám a Haye győzelmet mrt akkor létrejöhetne a testvérbosszú megint a "csecsen tömeggyilkos" stílusú Vitali-jal.
Nah ő nem fog menekülni egy verekedés elől ha elszáll az agya akkor a sz*rt is kiveri a nagypofájú angolból. Ezt meg nagyon látni szeretném. :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -IezKRfLF8
7:06 Vitali jól szórakozik.
Nem tudom megindokolni hogy miért, de 5 perce szakadok ezen a kettőn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerk: De egyébként most ahogy mondod, akkor sem leszek én sem csalódott, ha kikap Vlagy. Mert akkor már azon fogom dörzsölni a tenyeremet hogy mi lesz itt szeptemberig :D Bár félek attól, hogy Haye csapata bedob valami pitiáner problémát, ami miatt nem fognak tudni megegyezni a szeptemberi időpontban, és ugye októberben mindenképpen visszavonul. Utána meg úgy fogják beállítani, hogy Klicsko-ék azért problémáztak, azért nem fogadták el a feltételüket, mert be volt kaksizva tőle, látván hogy az öccsét is megette reggelire. Simán kinézem belőlük ezt is. Tudja Haye hogy ezzel Vitalij-nak örök életre szóló bosszút csinálna, mert ugye nem tudta megpaskolni ezt a gyökeret.

Igazából bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha ez nem Vlagy-Haye hanem Vitalij-Haye meccs lenne :D Szerintem 23:00-ra végeznének :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.02. 18:05:27

visca el barca írta:nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó

ki mit vár?
Haye győzelmet szeretnék, szerintem csak én egyedül ahogy látom, de Klicskó KO győzelmére fogadtam, mert a józan ész ezt tartja valószínűbbnek. Csak ne pontozás legyen, és akkor az egyik szemem fog csak sírni. Egyébként Haye-ben is benne van a KO. Eddig 25 meccséből 23-at nyert KO-val, a 2 pontozásos meccse közül az egyik Valuev ellen volt, aki köztudottan bírja az ütéseket, és még nem ütötte ki senki, a másik pedig Ismail Abdoul ellen volt, akinek 22 veresége van, és ebből csak egyszer ütötték ki, az is a 12. menetben történt. Csak az ütéseket nem bírja annyira Haye, pedig Klicskó ellen arra nagy szükség lenne.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
csdewl
Capitá del Barça

2011.07.02. 17:13:55

Ezaz Kvitova nyert!!! nekem teljesen unszimpatikus Sharapova ezekkel a nyôgésekkel, robot mozgásával meg a gesztusaival.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
kanty
Llegenda del Barça

2011.07.02. 16:58:00

Akkor az esti meccsről.
Őszintén remélem, h Wladimir 3-4 meneten belül kicsapja az angolt. Nagyon nem bírom amit Haye és a csapata csinál. Bele köttek abba, h ki jöjjön be elsőnek, a bíró, h lássa el a feladatát, még az se volt nekik mindegy, h a mérlegelésre ki jöjjön be elsőnek. :roll:
Persze, ha azt nézzük, akkor nagyon profi a Haye csapat, de ha az angol vmi nagyot nem produkál, akkor az egész átmegy nevetségesbe.

Mindenki nagyon várja a meccset, remélem, h nem megy át az egész egy biztonsági bunyóba. Aki beviszi az első tiszta, erős ütést, az fog nyerni. Max. 4 menetet jósolok ennek a meccsnek.
Amúgy nem tudjátok, h mi a címe annak a számnak, amire Wladimir jött be a mérlegelésen :?:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.07.02. 16:51:07

És a győztes: Petra Sharapova! :lol: Józsi bá meglepődött, hogy hirtelen egy ásszal vége lett. :D

Grat Kvitovának, megérdemelten nyert. Nem gondoltam volna, hogy le lehet győzni Sharapovát, ráadásul ilyen simán... Amúgy ez a női tenisz besz.rás... ennyi bréket. :roll:

Este Klicskó győzelmet várok, káóval.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.02. 16:22:22

ki mit vár?
Na éppen ideje volt hogy a fiúkról áttérjünk a férfiakra (mármint csak sportban) :mrgreen:
Én leginkább egy jó meccset , ahogy írták mindkét oldalon atomrakéta-üvegáll kombó nem látok sok esélyt a pontozásra.
Egyetlen egy dolog miatt nem bánnám a Haye győzelmet mrt akkor létrejöhetne a testvérbosszú megint a "csecsen tömeggyilkos" stílusú Vitali-jal.
Nah ő nem fog menekülni egy verekedés elől ha elszáll az agya akkor a sz*rt is kiveri a nagypofájú angolból. Ezt meg nagyon látni szeretném. :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -IezKRfLF8
7:06 Vitali jól szórakozik.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.02. 15:58:11

ki mit vár?
Remélem ezzel a beképzelt p.ccs Haye-el feltörli Klicskó a padlót.

kb ennyit :D örülnék egy nagyon nagy verésnek, de a lényeg a győzelem.

szerk:

közben Sharapova mit csinál? Többet várnék tőle, végre igazán visszatérhetne ,ehelyett egy Kvitova oktatja a döntőben, ő meg kettőshibákban akar rekordot felállítani....első szett már el is ment 3-6al, másodikban is breakelték már ,nem lesz ez így jó...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.02. 14:52:34

nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó

ki mit vár?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.07.02. 14:19:06

ozsimiki írta:
maki írta: Amúgy most megnéztem és egy GS győzelem 2000, míg egy ATP 1000-es torna értelemszerűen 1000 pontot ér :D Én is kisebb különbségre számítottam, de szerintem ez pont jó így.
GSből van 4db, 1000esből (hülyeséget nem akarok, pontosan nem tudom most hirtelen) kb 14, ha nem jóval több. Szerintem legalább 3szor annyi pontot kellene adni egy GS-ért. Arról nem is beszélve,hogy a mezőny összetételében milyen különbségek vannak. Igaz 1000es is van,hogy minden nagyágyú részt vesz, de előfordul,hogy fele ide megy, másik fele oda, és tulajdonképp az aktuális győztesnek egy igazán nehéz ellenfél jut, a döntőben.
9 Masters torna van, amiből Monte Carlo opcionális. Azért ezeken szinte mindenki részt szokott venni, aki számít, kivétel talán az utolsó kettő, Párizs és Shanghai, inkább az 500-as tornákon van az, hogy ki itt, ki ott játszik, de ezek már nem olyan jelentősek a világranglista szempontjából.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.02. 13:56:51

maki írta: Amúgy most megnéztem és egy GS győzelem 2000, míg egy ATP 1000-es torna értelemszerűen 1000 pontot ér :D Én is kisebb különbségre számítottam, de szerintem ez pont jó így.
GSből van 4db, 1000esből (hülyeséget nem akarok, pontosan nem tudom most hirtelen) kb 14, ha nem jóval több. Szerintem legalább 3szor annyi pontot kellene adni egy GS-ért. Arról nem is beszélve,hogy a mezőny összetételében milyen különbségek vannak. Igaz 1000es is van,hogy minden nagyágyú részt vesz, de előfordul,hogy fele ide megy, másik fele oda, és tulajdonképp az aktuális győztesnek egy igazán nehéz ellenfél jut, a döntőben.
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.07.02. 13:37:22

ozsimiki: teljesen egyetértek, az év elejével előzött be Djokovic, utaltam is rá, csak Sanama arra kérdezett rá, hogy miért Novak lesz a világelső, amikor Nadal jobb eredményt ért el az utolsó 2 GS-en, ezért inkább ezt a részét írtam le hosszabban.
Amúgy most megnéztem és egy GS győzelem 2000, míg egy ATP 1000-es torna értelemszerűen 1000 pontot ér :D Én is kisebb különbségre számítottam, de szerintem ez pont jó így.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.02. 13:14:17

maki írta:
Igaz,hogy Nadal fan vagyok, talán ezért is értem ezt meg nehezebben,de Párizsban (is) Rafa nyert, vasárnap meg döntős, Djoko meg 1.? Ez hogy?
Djokovicnak nagyon jól sikerült az év eleje, akkor megközelítette Nadalt és lehetett már sejteni, hogy meg fogja előzni. Rafa tavaly nyerte a Garrost és Wimbledont is, így ő nem növelhette a pontjait, sőt ha kikap vasárnap akkor még csökken is, ezzel szemben Djokovic tavaly csak negyeddöntős volt a Garroson és elődöntős Wimbledonban, idén mindkettőn javított.
Most ez valószínűleg maradni is fog egy darabig, Nadal nyerte tavaly a US Opent is, World Tour Finalsben is döntős volt, elég sok pontot kell védenie, talán jövőre az Australian Open után szerezheti vissza valamikor az első helyet.
Igazából a GS-t mint okokat ki lehet venni nyugodtan ebből, nem a GSeken mutatott forma miatt előzte be, hanem azért,mert az RG előtt megnyerte az összes tornáját,és ezzel sokkal több pontot gyűjtött, mint tavaly ilyenkor, míg Rafa 3 alkalommal sem tudta megvédeni tavalyi sikereit 1000es tornákon. GS-en eddig ugyanúgy szerepel Rafa, mint tavaly Djoko magához képest még ott is jobban, de nem emiatt előz, hanem a temérdek 1000es verseny győzelmek miatt. Ott zárkózott fel teljesen Rafa mögé, és tudható volt,hogy ha még Rafa meg is védi a GS-eket, előzni fog Djoko, hiszen elég ahhoz magát felülmúlni ezeken a GS-eken, ezzel növeli pontjait, míg Rafa max tartja azokat. Ez történt.

Sajnos nincs elég nagy különbség GS és 1000es között, ezért lehetséges ez. Persze ha Djoko nyer holnap,akkor szerintem megérdemli teljesen, viszont HA nem, akkor az az abszurd helyzet fog előállni,hogy Rafa az utolsó 6 GS-ből 5öt megnyert, és mégse világelső :) ha veszít, könnyebben emészthető, mert akkor 6ből 4 lesz nála, Djokonál meg 6ból 2.+több 1000es. (persze még így is érdekes)

De nem kell aggódni, szinte kizárt,hogy jövő év ilyenkor is Djoko vezessen,de már szerintem RG előtt 1hónappal is Nadal lesz az élen, ha nincs sérülés.

Ha meg sikerül megvédeni Djokonak azt a temérdek tornagyőzelmet,és mutatót jövőre, akkor nem lehet elvitatni az elsőségét majd.

Nah de ez még messze van, ma HAJRÁ MARIJA!

Holnap VAMOS RAFA!!!
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.07.02. 04:55:46

Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.02. 04:31:45

magyarázzátok már el,hogy miért is no1 Djoko hétfőtől?
scott neal
Barça B

2011.07.01. 22:46:49

az idei fél év elért helyezései alapján, jogos az 1. hely, viszont ha azt nézzük, hogy melyik teniszező a jobb, akkor egyértelműen rafa az, mint játék tudásban, mint fejben jobb mint döntőbeli ellenfele, vamos rafa nyerni kell vasárnap, állítsuk be borg rekordját :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.01. 21:52:38

lluisllach89 írta: de ahogy sokak szerint úgy szerintem is kicsi a megnyerhető pontok közti differencia egy top ATP verseny és egy GS között, és tudjuk mit nehezebb nyerni.
Jó, ebben mondjuk van igazság, de ha esetleg holnap nyerne a szerb, akkor nem nagyon köthetne bele senki. Ha veszít, az már tészta...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 21:42:36

LG írta: Miért ne lenne jogos az elsősége. Egyrészt a szezon nemcsak GS-ből áll. Másrészt ha az idei GS-et nézzük, akkor Djokivic mérlege 1 győzelem, meg egy elődöntő, és most egy döntő, vagy akár egy győzelem is lehet. Július van már, és csak egyetlen veresége van idén! De meg lehet nézni a két játékos idei mérlegét is.

Ami a döntőt illeti, és is esélyesebbnek tartom a spanyolt. De azért bízok Djokoban. Vki előttem 60-40 százalékra adta az esélyt Nadal javára, én is vhogy így gondolom.
Idei teljesítmény, és a kalendári évet hangsúlyozó pontszámítás alapján igen, de ahogy sokak szerint úgy szerintem is kicsi a megnyerhető pontok közti differencia egy top ATP verseny és egy GS között, és tudjuk mit nehezebb nyerni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.01. 21:31:18

lluisllach89 írta:Semmiképp nem lesz jogos Djoko elsősége, épp leírtad korábban az elmúlt GS-eket. Ha nem is lesz meg az erődemonstráció az elején, akkor is behúzza Nadal, én max 4 szettet jósolok.

Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged :D
Miért ne lenne jogos az elsősége. Egyrészt a szezon nemcsak GS-ből áll. Másrészt ha az idei GS-et nézzük, akkor Djokivic mérlege 1 győzelem, meg egy elődöntő, és most egy döntő, vagy akár egy győzelem is lehet. Július van már, és csak egyetlen veresége van idén! De meg lehet nézni a két játékos idei mérlegét is.

Ami a döntőt illeti, és is esélyesebbnek tartom a spanyolt. De azért bízok Djokoban. Vki előttem 60-40 százalékra adta az esélyt Nadal javára, én is vhogy így gondolom.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 21:02:22

lluisllach89 írta: Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged :D
Pedig te írtad h. próbáltad...na mindegy.
az említett urakat meg sajnos nem ismerem-szennyet nem nézek, úgyh. ez a poén nem jött át. :lol:
na jó, ez már nagyon off. A lényeg, h. nyert Rafa, megérdemelten, és bármit is mutat a ranglista, esélyesebbnek érzem a döntőben is. Djokovics is szimpatikus számomra, de fejben nincs Nadal szintjén szerintem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gianni
Entrenador del Barça

2011.07.01. 20:57:30

Hihetetlen,pont 1 hete mondtam,hogy egyszer a két kedvencem egyszerre nyer majd gs-t,és most nagyon közel van az álom beteljesülése.
Sharapova és Nadal is döntős,hát tessék befejezni az álmot!!!! :)
Válasz küldése