2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó mondjuk baromira nem fog érdekelni, ha 2. lesz,de a GS-eket meg behúzzamaki írta:Djokovicnak nagyon jól sikerült az év eleje, akkor megközelítette Nadalt és lehetett már sejteni, hogy meg fogja előzni. Rafa tavaly nyerte a Garrost és Wimbledont is, így ő nem növelhette a pontjait, sőt ha kikap vasárnap akkor még csökken is, ezzel szemben Djokovic tavaly csak negyeddöntős volt a Garroson és elődöntős Wimbledonban, idén mindkettőn javított.Sanama írta:magyarázzátok már el,hogy miért is no1 Djoko hétfőtől?
Igaz,hogy Nadal fan vagyok, talán ezért is értem ezt meg nehezebben,de Párizsban (is) Rafa nyert, vasárnap meg döntős, Djoko meg 1.? Ez hogy?
Most ez valószínűleg maradni is fog egy darabig, Nadal nyerte tavaly a US Opent is, World Tour Finalsben is döntős volt, elég sok pontot kell védenie, talán jövőre az Australian Open után szerezheti vissza valamikor az első helyet.
Nem tudom megindokolni hogy miért, de 5 perce szakadok ezen a kettőngergo9 írta:Na éppen ideje volt hogy a fiúkról áttérjünk a férfiakra (mármint csak sportban)visca el barca írta:nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó
ki mit vár?![]()
Én leginkább egy jó meccset , ahogy írták mindkét oldalon atomrakéta-üvegáll kombó nem látok sok esélyt a pontozásra.
Egyetlen egy dolog miatt nem bánnám a Haye győzelmet mrt akkor létrejöhetne a testvérbosszú megint a "csecsen tömeggyilkos" stílusú Vitali-jal.
Nah ő nem fog menekülni egy verekedés elől ha elszáll az agya akkor a sz*rt is kiveri a nagypofájú angolból. Ezt meg nagyon látni szeretném.![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -IezKRfLF8
7:06 Vitali jól szórakozik.
Haye győzelmet szeretnék, szerintem csak én egyedül ahogy látom, de Klicskó KO győzelmére fogadtam, mert a józan ész ezt tartja valószínűbbnek. Csak ne pontozás legyen, és akkor az egyik szemem fog csak sírni. Egyébként Haye-ben is benne van a KO. Eddig 25 meccséből 23-at nyert KO-val, a 2 pontozásos meccse közül az egyik Valuev ellen volt, aki köztudottan bírja az ütéseket, és még nem ütötte ki senki, a másik pedig Ismail Abdoul ellen volt, akinek 22 veresége van, és ebből csak egyszer ütötték ki, az is a 12. menetben történt. Csak az ütéseket nem bírja annyira Haye, pedig Klicskó ellen arra nagy szükség lenne.visca el barca írta:nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó
ki mit vár?
Na éppen ideje volt hogy a fiúkról áttérjünk a férfiakra (mármint csak sportban)visca el barca írta:nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó
ki mit vár?
Remélem ezzel a beképzelt p.ccs Haye-el feltörli Klicskó a padlót.visca el barca írta:nah, hogy egy kicsit elszakadjunk a tenisztől, este 22:45-től haye-klicskó
ki mit vár?
9 Masters torna van, amiből Monte Carlo opcionális. Azért ezeken szinte mindenki részt szokott venni, aki számít, kivétel talán az utolsó kettő, Párizs és Shanghai, inkább az 500-as tornákon van az, hogy ki itt, ki ott játszik, de ezek már nem olyan jelentősek a világranglista szempontjából.ozsimiki írta:GSből van 4db, 1000esből (hülyeséget nem akarok, pontosan nem tudom most hirtelen) kb 14, ha nem jóval több. Szerintem legalább 3szor annyi pontot kellene adni egy GS-ért. Arról nem is beszélve,hogy a mezőny összetételében milyen különbségek vannak. Igaz 1000es is van,hogy minden nagyágyú részt vesz, de előfordul,hogy fele ide megy, másik fele oda, és tulajdonképp az aktuális győztesnek egy igazán nehéz ellenfél jut, a döntőben.maki írta: Amúgy most megnéztem és egy GS győzelem 2000, míg egy ATP 1000-es torna értelemszerűen 1000 pontot érÉn is kisebb különbségre számítottam, de szerintem ez pont jó így.
GSből van 4db, 1000esből (hülyeséget nem akarok, pontosan nem tudom most hirtelen) kb 14, ha nem jóval több. Szerintem legalább 3szor annyi pontot kellene adni egy GS-ért. Arról nem is beszélve,hogy a mezőny összetételében milyen különbségek vannak. Igaz 1000es is van,hogy minden nagyágyú részt vesz, de előfordul,hogy fele ide megy, másik fele oda, és tulajdonképp az aktuális győztesnek egy igazán nehéz ellenfél jut, a döntőben.maki írta: Amúgy most megnéztem és egy GS győzelem 2000, míg egy ATP 1000-es torna értelemszerűen 1000 pontot érÉn is kisebb különbségre számítottam, de szerintem ez pont jó így.
Igazából a GS-t mint okokat ki lehet venni nyugodtan ebből, nem a GSeken mutatott forma miatt előzte be, hanem azért,mert az RG előtt megnyerte az összes tornáját,és ezzel sokkal több pontot gyűjtött, mint tavaly ilyenkor, míg Rafa 3 alkalommal sem tudta megvédeni tavalyi sikereit 1000es tornákon. GS-en eddig ugyanúgy szerepel Rafa, mint tavaly Djoko magához képest még ott is jobban, de nem emiatt előz, hanem a temérdek 1000es verseny győzelmek miatt. Ott zárkózott fel teljesen Rafa mögé, és tudható volt,hogy ha még Rafa meg is védi a GS-eket, előzni fog Djoko, hiszen elég ahhoz magát felülmúlni ezeken a GS-eken, ezzel növeli pontjait, míg Rafa max tartja azokat. Ez történt.maki írta:Djokovicnak nagyon jól sikerült az év eleje, akkor megközelítette Nadalt és lehetett már sejteni, hogy meg fogja előzni. Rafa tavaly nyerte a Garrost és Wimbledont is, így ő nem növelhette a pontjait, sőt ha kikap vasárnap akkor még csökken is, ezzel szemben Djokovic tavaly csak negyeddöntős volt a Garroson és elődöntős Wimbledonban, idén mindkettőn javított.Sanama írta:magyarázzátok már el,hogy miért is no1 Djoko hétfőtől?
Igaz,hogy Nadal fan vagyok, talán ezért is értem ezt meg nehezebben,de Párizsban (is) Rafa nyert, vasárnap meg döntős, Djoko meg 1.? Ez hogy?
Most ez valószínűleg maradni is fog egy darabig, Nadal nyerte tavaly a US Opent is, World Tour Finalsben is döntős volt, elég sok pontot kell védenie, talán jövőre az Australian Open után szerezheti vissza valamikor az első helyet.
Djokovicnak nagyon jól sikerült az év eleje, akkor megközelítette Nadalt és lehetett már sejteni, hogy meg fogja előzni. Rafa tavaly nyerte a Garrost és Wimbledont is, így ő nem növelhette a pontjait, sőt ha kikap vasárnap akkor még csökken is, ezzel szemben Djokovic tavaly csak negyeddöntős volt a Garroson és elődöntős Wimbledonban, idén mindkettőn javított.Sanama írta:magyarázzátok már el,hogy miért is no1 Djoko hétfőtől?
Jó, ebben mondjuk van igazság, de ha esetleg holnap nyerne a szerb, akkor nem nagyon köthetne bele senki. Ha veszít, az már tészta...lluisllach89 írta: de ahogy sokak szerint úgy szerintem is kicsi a megnyerhető pontok közti differencia egy top ATP verseny és egy GS között, és tudjuk mit nehezebb nyerni.
Idei teljesítmény, és a kalendári évet hangsúlyozó pontszámítás alapján igen, de ahogy sokak szerint úgy szerintem is kicsi a megnyerhető pontok közti differencia egy top ATP verseny és egy GS között, és tudjuk mit nehezebb nyerni.LG írta: Miért ne lenne jogos az elsősége. Egyrészt a szezon nemcsak GS-ből áll. Másrészt ha az idei GS-et nézzük, akkor Djokivic mérlege 1 győzelem, meg egy elődöntő, és most egy döntő, vagy akár egy győzelem is lehet. Július van már, és csak egyetlen veresége van idén! De meg lehet nézni a két játékos idei mérlegét is.
Ami a döntőt illeti, és is esélyesebbnek tartom a spanyolt. De azért bízok Djokoban. Vki előttem 60-40 százalékra adta az esélyt Nadal javára, én is vhogy így gondolom.
Miért ne lenne jogos az elsősége. Egyrészt a szezon nemcsak GS-ből áll. Másrészt ha az idei GS-et nézzük, akkor Djokivic mérlege 1 győzelem, meg egy elődöntő, és most egy döntő, vagy akár egy győzelem is lehet. Július van már, és csak egyetlen veresége van idén! De meg lehet nézni a két játékos idei mérlegét is.lluisllach89 írta:Semmiképp nem lesz jogos Djoko elsősége, épp leírtad korábban az elmúlt GS-eket. Ha nem is lesz meg az erődemonstráció az elején, akkor is behúzza Nadal, én max 4 szettet jósolok.
Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged
Pedig te írtad h. próbáltad...na mindegy.lluisllach89 írta: Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged