2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem pedig nagyon nem tetszik. A két szélső hátvéd elengedhetetlen a mi játékunkban. Nagyon fontos láncszemek. Értem én, hogy a 3-4-3ban is eltolódnának, mint most, (mert meccs közben az a 4-3-3 csak egészen ritkán 4-3-3) de más rendszerben tennék ezt, kevesebb lenne a kifejezetten védő felfogású ember. Így is rengeteg gólt lövünk. Csak azért, hogy esetlegesen beférjen a kezdőbe Cesc, Xavi és Ini mellé....én teljesen feleslegesnek érzem azt, hogy az eddig felépített és tökéletesített játékunkat átalakítsuk. Ha jön Fabregas, akkor teljesen jól meglesznek ők hárman 2 posztra. Belehet azt osztani úgy, hogy senki ne érezze meg komolyabban. Egyedül Thiago fog egy picit rosszul járni, de ahogy előttem említették, neki még van ideje. Minden esetre én se bánnám, ha nem jönne Fabregas, de akkor se dőlnék a kardomba (na jó csak konyhakésem van...) ha mégis megérkezne hozzánk most nyáron.Bobberto írta: Ez a 3-4-3 elgondolás tetszik, de kötve hiszem, hogy Pep is így gondolja
Nah végre... valaki megmondta márSanama írta:Thiago 20éves, ideje mint a tenger. Iniesta hány évesen lett stabil kezdő?
Thiagonak van 3 de még 4 éve is ahhoz, hogy szépen beépüljön, és az addigra leköszönő Xavit helyettesítse. Addig meg Cesc Ini Xavi 3mast szépen kiegészíti. Az,hogy mennyire, az csak Pepen múlik.
El vagytok kényeztetve,mert Messi itt van. Nem lehet mindenki 18évesen beton kezdő fogjuk már fel. Ilyen egyszer van egy évtizedben...vagy még ritkábban.
Ezzel ugy jarnank, mint a galaktikus madrid, hogy nem maradna ember, aki vedekezzen... Oke, hogy Xavi, Ini, Fab is szerez labdakat, de ez netto 4 vedekezo ember lenne a rombusszal, es Alvest hatul tartani is egy nagy ongol lenne tamadasban. A SPORT ujsagirojanak elgurult a gyogyszere...Barcaman1993 írta:A SPORT szerint, ha érkezne Fabregas előfordulhat, hogy Guardiola átállna a 3-4-3-re. És akkor a kp-n egy rombusz lenne aminek a csúcsán Fabregas lenne. Bár sztem ez hülyeség, mert akkor Ininek kéne ott lennie szvsz. Hát az tény, hogy elég új húzás lenne és brutálisan támadó a csapat, de ezzel a védelmünk nagyon meggyengülne. Főleg ha Alves is úgy támadna, ahogy szokott. Sztem ez hosszú távon nem járható út, de gyengébb csapatok ellen akár még össze is jöhet (REAL?).
A SPORT továbbá közli, hogy a Roma mellett a Spurs is érdeklődik Bojan iránt. Ha jól értelmezem 17 millát adnának érte. Ezt elég jó árnak tartom érte.
Jogos. Csak megy itt a nyoszorges hogy tul sokan vannak. Erre irtam, hogy szerintem ez kezelheto. Ha a teljes keret (kozel) egyforma kepessegu lenne, akkor sosem jatszananak masutt. De teny, hogy Pep pl. Militot, Bojant tavaly is csak akkor engedte a palya kozelebe, ha piros ho esett. Igy aztan az emlitettek igenis szoba johettek (jottek az emlitett posztokon, sot nem is nyujtottak rossz telejsitmenyt).LG írta: De hiába mondjátok, h ki hol tud játszani nekem.... Most miért játsszon Iniesta pl. bal támadót, amikor a középpályán képes a legjobb teljesítményre. Miért játsszon Busquets v. Mascherano hátvédet, mikor a középpályán érzik igazán jól magukat, és ott tudják a legjobbukat nyújtani? Miért játsszon Fabregas vkp-t, amikor nem is tudom mikor játszott ott utoljára?Ne már. Akkor vegyük meg C. Ronaldot, és Messi meg játszon vkp-t, mert Maradona majdnem ott játszatta a vb-n.
De hiába mondjátok, h ki hol tud játszani nekem.... Most miért játsszon Iniesta pl. bal támadót, amikor a középpályán képes a legjobb teljesítményre. Miért játsszon Busquets v. Mascherano hátvédet, mikor a középpályán érzik igazán jól magukat, és ott tudják a legjobbukat nyújtani? Miért játsszon Fabregas vkp-t, amikor nem is tudom mikor játszott ott utoljára?gy írta:3 KP poszt van. Es arra sem 5 ember, hanem 7, ha senki nem megy el.Tocy írta:Kár is ennyit taglalni, 5 ember két posztra egyszerűen sok. Mert azt én kizártnak tartom, hogy Keitát eladjuk, tehát Cesc érkezésével 5en lennének 2 posztra. Az pedig egyszerűen sok és felesleges.
DM poszton tud jatszani Busi, Masch, Fabregas (igen, tud! - nem a Real ellen allnank ki igy, de jatszott o valaha visszavontan)
A 2 MC poszton:
Xavi, Iniesta, Fab, Thiago, Keita
Ezek kozul Masch es Busi tud kozepso vedot, Iniesta tud bal oldalon tamadot is jatszani, szerintem egy ertelmes rotalassal (ezt azert Pepnek fel kene elotte talalni) kaphat mindenki merheto jatekpercet.
Valszeg Keita mindenkepp visszabb szorulna jatekidoben, amennyiben nem dolne ki valaki honapokra, dehat ennek itt a legtobben orulnenek (en nem tartom annyira rossznak ot, amugy).
3 KP poszt van. Es arra sem 5 ember, hanem 7, ha senki nem megy el.Tocy írta:Kár is ennyit taglalni, 5 ember két posztra egyszerűen sok. Mert azt én kizártnak tartom, hogy Keitát eladjuk, tehát Cesc érkezésével 5en lennének 2 posztra. Az pedig egyszerűen sok és felesleges.
+1d írta:Rövid távon szükség lehet Fabregasra, kell egy minőségi csere a középpályára és Thiago még nem az. Ez világos.
Ha Thiago szemszögéből nézzük, akkor idén ez neki jó is lehet, megkapja a 10-20 perceit, kupameccseit, sérülés esetén plusz lehetőséget fejlődik. És mi lesz 2-3 év múlva? Itt lesz egy legjobb korban levő Iniesta, egy még mindig világklasszis Xavi és egy még akkor is fiatal Fabregas. Vagy megreked fejlődésben, elnyomja ez a generáció, vagy tiplizik és valahol ő lesz a világ harmadik legjobb középpályásaként az úristen.
Hosszú távon összeférhetetlen ez a 4 játékos erre a 2 posztra.
Utánanéztem, Saviola volt az utolsóChino írta: Ki tért utoljára vissza kölcsönjátékból, és akár csereként tovább folytatta volna itt?
De ha X-edik csere lesz, akkor elég sokára leshet kész játékos.Totoka írta: Nem kéne úgy kezelni, mint egy kiforrott, kész játékost, még nem az, és ameddig nem az, addig nem lehet rögtön első csere xaviék mögött...
Na ja, csak sosem lehet tudni, hogy mikor futunk bele egy Herculesbe, egy Mallorcába, a Levantét is csak egy góllal vertük januárban, szóval néha a kiscsapatok ellen is számolni kell nagyon a kapott gólokat, mert nem verünk mindenkit 5-6 gólokkalpalesz77 írta:
De ezek mellett még van 40 meccsünk, amiken simán fel lehetne úgy állni... Amikor arról van szó, hogy a Xavi-Cesc-Ini trió áll fel, ott senki nem egy Real Madridra vagy Villarrealra gondol, hanem egy Almeria, Tenerife stb szintű csapatra...
De ezek mellett még van 40 meccsünk, amiken simán fel lehetne úgy állni... Amikor arról van szó, hogy a Xavi-Cesc-Ini trió áll fel, ott senki nem egy Real Madridra vagy Villarrealra gondol, hanem egy Almeria, Tenerife stb szintű csapatra...sjd írta: Mondjuk lehet, hogy egy Depor szintű csapat ellen működne, ahol egymás után két egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, de a Real ellen nem próbálnám meg, mert ha egy kontrával megindul Özil-DM-CR stb., akkor kell, hogy legyen ott egy Mascherano, aki körbekergeti a pályán őket (de mondjuk a 0kapuralövéses Arsenal ellen is kellett, hogy a végén egy sérülés árán állítsa meg Bendtnert)
szerk.: szóval még az olyan csapatokról nem is beszéltünk, mint mondjuk a Valencia vagy a Villareal, akin nyíltan felvállalták a játékot és gólokat is akartak lőni
Mondjuk lehet, hogy egy Depor szintű csapat ellen működne, ahol egymás után két egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, de a Real ellen nem próbálnám meg, mert ha egy kontrával megindul Özil-DM-CR stb., akkor kell, hogy legyen ott egy Mascherano, aki körbekergeti a pályán őket (de mondjuk a 0kapuralövéses Arsenal ellen is kellett, hogy a végén egy sérülés árán állítsa meg Bendtnert)Totoka írta: Egy olyan csapat ellen, aki kb 12 emberrel védekezik ellenünk, szerintem nincs nagy szükség szűrőre, simán el tudom képzelni, h a 3 támadó mögött, együtt szerepeljen egy xavi-cesc-ini 3as. Idei meccseink 90%-án szerintem ez működött volna
miért kéne mennie akárkinek is szakmai szempontból ha jön Cesc? nem ütközik Thiagoval... sőt....egy klasszissal több, akitől csak tanulhat....mindazonáltal szerintem mindenki örülne ha jönne Cesc is...daffy írta:]ha kell,de erre alapozni? úgy megértem,hogy ha cesc jön,akkor thiago megy,de ilyenről csak pletyka szinten olvastam,amire nem alapoznék.