Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.07.04. 10:40:35

Bobberto írta: Ez a 3-4-3 elgondolás tetszik, de kötve hiszem, hogy Pep is így gondolja :)
Nekem pedig nagyon nem tetszik. A két szélső hátvéd elengedhetetlen a mi játékunkban. Nagyon fontos láncszemek. Értem én, hogy a 3-4-3ban is eltolódnának, mint most, (mert meccs közben az a 4-3-3 csak egészen ritkán 4-3-3) de más rendszerben tennék ezt, kevesebb lenne a kifejezetten védő felfogású ember. Így is rengeteg gólt lövünk. Csak azért, hogy esetlegesen beférjen a kezdőbe Cesc, Xavi és Ini mellé....én teljesen feleslegesnek érzem azt, hogy az eddig felépített és tökéletesített játékunkat átalakítsuk. Ha jön Fabregas, akkor teljesen jól meglesznek ők hárman 2 posztra. Belehet azt osztani úgy, hogy senki ne érezze meg komolyabban. Egyedül Thiago fog egy picit rosszul járni, de ahogy előttem említették, neki még van ideje. Minden esetre én se bánnám, ha nem jönne Fabregas, de akkor se dőlnék a kardomba (na jó csak konyhakésem van...) ha mégis megérkezne hozzánk most nyáron.
Bobberto
Capitá del Barça

2011.07.04. 10:24:44

Sanama írta:Thiago 20éves, ideje mint a tenger. Iniesta hány évesen lett stabil kezdő?
Thiagonak van 3 de még 4 éve is ahhoz, hogy szépen beépüljön, és az addigra leköszönő Xavit helyettesítse. Addig meg Cesc Ini Xavi 3mast szépen kiegészíti. Az,hogy mennyire, az csak Pepen múlik.

El vagytok kényeztetve,mert Messi itt van. Nem lehet mindenki 18évesen beton kezdő fogjuk már fel. Ilyen egyszer van egy évtizedben...vagy még ritkábban.
Nah végre... valaki megmondta már :) Pontosan így van, nem értem minek kell itt háborogni és csodálkozni. Ez bőven egy jó pár éves befektetés lesz és nem kérdés, hogy ennél jobb helyettest mint Fabre nem találnánk. Én is úgy voltam, hogy most nem égetően szükséges, de hát így döntöttek, viszont akkor nézzük már a jó oldalát is. Keita valóban itt már sokat szvsz, nem tud tenni (pedig kedvelem és tisztelem az erőfeszítéseit). Thiago megkapja az ő játékperceit, és a kupában úgy is tartalékosan állunk fel.
Ez a 3-4-3 elgondolás tetszik, de kötve hiszem, hogy Pep is így gondolja :)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.04. 10:16:53

Thiago 20éves, ideje mint a tenger. Iniesta hány évesen lett stabil kezdő?
Thiagonak van 3 de még 4 éve is ahhoz, hogy szépen beépüljön, és az addigra leköszönő Xavit helyettesítse. Addig meg Cesc Ini Xavi 3mast szépen kiegészíti. Az,hogy mennyire, az csak Pepen múlik.

El vagytok kényeztetve,mert Messi itt van. Nem lehet mindenki 18évesen beton kezdő fogjuk már fel. Ilyen egyszer van egy évtizedben...vagy még ritkábban.
Léfe
Entrenador del Barça

2011.07.04. 10:09:55

Egy -két hozzászolóhoz:
- mi az, hoy Fabregas jó lesz rövidtávon. Marhaság. Hosszutávra kell, mad idővel Xavi helyén. Addig is rotálható Ini és Xavi helyén.
- hogyan lehet Fabregast egy lapon emliteni Thiagóval. Az előbbi klasszis a másik kezdő. Jó hogy maradt, de Boján esetéből /is/ látni, adott estben a fejlődésre garancia nincs.
- bár én becsültem Keitát, de ha Fabregas jön, el kelleni adni, mert akkor inkább Thiágó kapjon több időt.
Jo lenne Sanchez ügyét is lezárni, de egy középső védő kellene, mert bár többen is helytálltak e poszton, az szüksémegldás volt.
Fecó
gy
Jugador del Barça

2011.07.04. 10:09:28

Barcaman1993 írta:A SPORT szerint, ha érkezne Fabregas előfordulhat, hogy Guardiola átállna a 3-4-3-re. És akkor a kp-n egy rombusz lenne aminek a csúcsán Fabregas lenne. Bár sztem ez hülyeség, mert akkor Ininek kéne ott lennie szvsz. Hát az tény, hogy elég új húzás lenne és brutálisan támadó a csapat, de ezzel a védelmünk nagyon meggyengülne. Főleg ha Alves is úgy támadna, ahogy szokott. Sztem ez hosszú távon nem járható út, de gyengébb csapatok ellen akár még össze is jöhet (REAL? :D ).

A SPORT továbbá közli, hogy a Roma mellett a Spurs is érdeklődik Bojan iránt. Ha jól értelmezem 17 millát adnának érte. Ezt elég jó árnak tartom érte.
Ezzel ugy jarnank, mint a galaktikus madrid, hogy nem maradna ember, aki vedekezzen... Oke, hogy Xavi, Ini, Fab is szerez labdakat, de ez netto 4 vedekezo ember lenne a rombusszal, es Alvest hatul tartani is egy nagy ongol lenne tamadasban. A SPORT ujsagirojanak elgurult a gyogyszere... :)

343-at ugy fogunk jatszani (amikro jatszunk), hogy a ket szelso vedo megjobban feltolodik, es Busi belep hatra a vedelembe, eddigy is igy csinaltuk, es eddig is igy jol mukodott. 343-ban Alves tuti a KPn lenne, akkor meg ugyanott van a szitu, marad 3 hely... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gy 2011.07.04. 10:12:10-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.04. 10:05:38

A SPORT szerint, ha érkezne Fabregas előfordulhat, hogy Guardiola átállna a 3-4-3-re. És akkor a kp-n egy rombusz lenne aminek a csúcsán Fabregas lenne. Bár sztem ez hülyeség, mert akkor Ininek kéne ott lennie szvsz. Hát az tény, hogy elég új húzás lenne és brutálisan támadó a csapat, de ezzel a védelmünk nagyon meggyengülne. Főleg ha Alves is úgy támadna, ahogy szokott. Sztem ez hosszú távon nem járható út, de gyengébb csapatok ellen akár még össze is jöhet (REAL? :D ).

A SPORT továbbá közli, hogy a Roma mellett a Spurs is érdeklődik Bojan iránt. Ha jól értelmezem 17 millát adnának érte. Ezt elég jó árnak tartom érte.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hdavid

2011.07.04. 10:02:06

Láttátok tegnap a brazil meccset? :lol:
Dani Alves nem lenne sztem még ki is kaptak volna!
Ez a Neymar gyerek? semmit nem ér! szépen végig önzőz mindenkit aztán eladja a labdát! Sztem egy pedro vagy bojan simán hozza azt a szintet!

Apropó mi van Bojan-al leigazolta a Roma? mert én nem emlékszek? de sztem nem...
samy85
Capitá del Barça

2011.07.04. 09:46:41

Mi Van ???????jövőre felér Thiago egy Fabrevel? ezt nem gondoljátok komolyan.... Nektek az a bajotok hogy elment cesc amikor volt 16-17 évges, 22 éves korára meg világklasszis játékos lett.. azért favorizáljátok Thiagot mert ő nem ment el a Masia-ról? neki nem mondták a szakemberek hogy nem vagy olyan képességű hogy a csapatba férj... mondják sokan hogy cesc nem kell mert nem tudnajól játszani meg hogy xavi-ini elnyomnák, ez is mi... Thiago még nagyobb homály. kitudja mi válik belőle, minden érem 2 oldalu.... Cesc érett játékos nem féltem ebben a Barclonában is simán lehet kezdő, így v úgy....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
gy
Jugador del Barça

2011.07.04. 09:35:49

LG írta: De hiába mondjátok, h ki hol tud játszani nekem.... Most miért játsszon Iniesta pl. bal támadót, amikor a középpályán képes a legjobb teljesítményre. Miért játsszon Busquets v. Mascherano hátvédet, mikor a középpályán érzik igazán jól magukat, és ott tudják a legjobbukat nyújtani? Miért játsszon Fabregas vkp-t, amikor nem is tudom mikor játszott ott utoljára? :roll: Ne már. Akkor vegyük meg C. Ronaldot, és Messi meg játszon vkp-t, mert Maradona majdnem ott játszatta a vb-n. :mrgreen:
Jogos. Csak megy itt a nyoszorges hogy tul sokan vannak. Erre irtam, hogy szerintem ez kezelheto. Ha a teljes keret (kozel) egyforma kepessegu lenne, akkor sosem jatszananak masutt. De teny, hogy Pep pl. Militot, Bojant tavaly is csak akkor engedte a palya kozelebe, ha piros ho esett. Igy aztan az emlitettek igenis szoba johettek (jottek az emlitett posztokon, sot nem is nyujtottak rossz telejsitmenyt).

Egy ertelmes csapatban 24-25 jatekos siman elfer ugy, hogy mindenki kap jatekpercet. Tehat Fab leigazolasa nem KELL, hogy azt jelentse, hogy Thiago nem kap lehetoseget. Lehet, hogy ezt jelentene majd, de akkor az Pep dontese / hulyesege (igeny szerint) lesz.

Es azert jatsszon Iniesta egyszer-egyszer bal tamadot, hogy a KPra pl be lehessen kuldeni Thiagot, Keitat. Mindenki nem lesz mindig formaban / egeszseges, kellenek hatteremberek, akiknek folyamatosan kell valamennyi jatek is, hogy topon legyenek, amikor kell.

Szerintem 2(+1 az ifiben) kapus, 8 vedo, 7 kp, es 6 tamado siman elfer, es rotalva mindenki kaphat is ertelmes jatekpercet. Akarat kerdese (a jatszatas). Foleg nalunk, ahol nagyon sokan kepesek mas poszton is jo teljesitmenyt nyujtani, azaz formahanyatlas / serules idejen mas posztra is beugorhatnak (lasd Busi es Masch tavaly).

Ergo ez a 7 KP sok ez baromsag, plane hogy 3an multifunkcionalisak (amit viszont Pep aktivan kihasznalt eddig is). :roll:
messideco
Presidente del Barça

2011.07.04. 08:27:08

Eddig nem támogattam Sanchez érkezését, de most már igen :) Szerintem Rossi nem tudta volna ellátna a hamis kilences szerepkörét, szélen pedig nem tudom hogyan képes játszani.
Sanchez pedig állandó versenyhelyzetet tud teremteni a Villa-Pedro párosnak.
Fabregas leigazolását továbbra sem tartom ésszerűnek.
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 08:25:28

gy írta:
Tocy írta:Kár is ennyit taglalni, 5 ember két posztra egyszerűen sok. Mert azt én kizártnak tartom, hogy Keitát eladjuk, tehát Cesc érkezésével 5en lennének 2 posztra. Az pedig egyszerűen sok és felesleges.
3 KP poszt van. Es arra sem 5 ember, hanem 7, ha senki nem megy el.

DM poszton tud jatszani Busi, Masch, Fabregas (igen, tud! - nem a Real ellen allnank ki igy, de jatszott o valaha visszavontan)

A 2 MC poszton:
Xavi, Iniesta, Fab, Thiago, Keita

Ezek kozul Masch es Busi tud kozepso vedot, Iniesta tud bal oldalon tamadot is jatszani, szerintem egy ertelmes rotalassal (ezt azert Pepnek fel kene elotte talalni) kaphat mindenki merheto jatekpercet.

Valszeg Keita mindenkepp visszabb szorulna jatekidoben, amennyiben nem dolne ki valaki honapokra, dehat ennek itt a legtobben orulnenek (en nem tartom annyira rossznak ot, amugy).
De hiába mondjátok, h ki hol tud játszani nekem.... Most miért játsszon Iniesta pl. bal támadót, amikor a középpályán képes a legjobb teljesítményre. Miért játsszon Busquets v. Mascherano hátvédet, mikor a középpályán érzik igazán jól magukat, és ott tudják a legjobbukat nyújtani? Miért játsszon Fabregas vkp-t, amikor nem is tudom mikor játszott ott utoljára? :roll: Ne már. Akkor vegyük meg C. Ronaldot, és Messi meg játszon vkp-t, mert Maradona majdnem ott játszatta a vb-n. :mrgreen:
gy
Jugador del Barça

2011.07.04. 08:02:34

Tocy írta:Kár is ennyit taglalni, 5 ember két posztra egyszerűen sok. Mert azt én kizártnak tartom, hogy Keitát eladjuk, tehát Cesc érkezésével 5en lennének 2 posztra. Az pedig egyszerűen sok és felesleges.
3 KP poszt van. Es arra sem 5 ember, hanem 7, ha senki nem megy el.

DM poszton tud jatszani Busi, Masch, Fabregas (igen, tud! - nem a Real ellen allnank ki igy, de jatszott o valaha visszavontan)

A 2 MC poszton:
Xavi, Iniesta, Fab, Thiago, Keita

Ezek kozul Masch es Busi tud kozepso vedot, Iniesta tud bal oldalon tamadot is jatszani, szerintem egy ertelmes rotalassal (ezt azert Pepnek fel kene elotte talalni) kaphat mindenki merheto jatekpercet.

Valszeg Keita mindenkepp visszabb szorulna jatekidoben, amennyiben nem dolne ki valaki honapokra, dehat ennek itt a legtobben orulnenek (en nem tartom annyira rossznak ot, amugy).
nismopedro
Barça C

2011.07.04. 07:47:20

Bezzeg az éven meg az előző szezonban jól jött vna még 1-2 ember a kp-ra,meg ezt tutira nem mi fogjuk eldönteni h mi a felesleges meg mi nem,az viszont igaz hogy 40milláért a padra kicsit buta dolognak tűnik...mert nagyon felvan fújva ez a Fabregas lufi...csak nehogy itt durranjon nálunk!
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.04. 07:35:55

Kár is ennyit taglalni, 5 ember két posztra egyszerűen sok. Mert azt én kizártnak tartom, hogy Keitát eladjuk, tehát Cesc érkezésével 5en lennének 2 posztra. Az pedig egyszerűen sok és felesleges.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.03. 23:42:46

d írta:Rövid távon szükség lehet Fabregasra, kell egy minőségi csere a középpályára és Thiago még nem az. Ez világos.

Ha Thiago szemszögéből nézzük, akkor idén ez neki jó is lehet, megkapja a 10-20 perceit, kupameccseit, sérülés esetén plusz lehetőséget fejlődik. És mi lesz 2-3 év múlva? Itt lesz egy legjobb korban levő Iniesta, egy még mindig világklasszis Xavi és egy még akkor is fiatal Fabregas. Vagy megreked fejlődésben, elnyomja ez a generáció, vagy tiplizik és valahol ő lesz a világ harmadik legjobb középpályásaként az úristen.

Hosszú távon összeférhetetlen ez a 4 játékos erre a 2 posztra.
+1
Az a helyzet, hogy Thiago tehetségét nagyon nem szabad elpazarolni mert idén, vagy ha nem, akkor jövőre felér egy Fabregassal vagy többel!
Fontosnak tartom azt, hogy kapjon annyi lehetőséget jövőre mint most Bojan (ha elmegy Krkic) és azután pedig átveheti a terhet Xavi válláról.

Remélem sok játékos fog feljönni 3-4 éven belül a nagy csapatba mert akadnak tehetségek akik meghatározóak lehetnek mint most sokan.
d
Entrenador del Barça

2011.07.03. 23:25:19

Rövid távon szükség lehet Fabregasra, kell egy minőségi csere a középpályára és Thiago még nem az. Ez világos.

Ha Thiago szemszögéből nézzük, akkor idén ez neki jó is lehet, megkapja a 10-20 perceit, kupameccseit, sérülés esetén plusz lehetőséget fejlődik. És mi lesz 2-3 év múlva? Itt lesz egy legjobb korban levő Iniesta, egy még mindig világklasszis Xavi és egy még akkor is fiatal Fabregas. Vagy megreked fejlődésben, elnyomja ez a generáció, vagy tiplizik és valahol ő lesz a világ harmadik legjobb középpályásaként az úristen.

Hosszú távon összeférhetetlen ez a 4 játékos erre a 2 posztra.
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.03. 23:21:02

Chino írta: Ki tért utoljára vissza kölcsönjátékból, és akár csereként tovább folytatta volna itt?
Utánanéztem, Saviola volt az utolsó :D :?
(de remélem Keirrison lesz a következő)
Chino
Llegenda del Barça

2011.07.03. 22:51:12

Totoka írta: Nem kéne úgy kezelni, mint egy kiforrott, kész játékost, még nem az, és ameddig nem az, addig nem lehet rögtön első csere xaviék mögött...
De ha X-edik csere lesz, akkor elég sokára leshet kész játékos.

A kölcsönadás meg felesleges. Azért kötöttük meg a szerződést mert számolunk vele, és nem azért hogy odaadjuk vkinek egy-két évre, hogy aztán el is felejtsük. Mert a kölcsönadással sajnos ez a tendencia. Ki tért utoljára vissza kölcsönjátékból, és akár csereként tovább folytatta volna itt?
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.03. 22:25:37

palesz77 írta:
De ezek mellett még van 40 meccsünk, amiken simán fel lehetne úgy állni... Amikor arról van szó, hogy a Xavi-Cesc-Ini trió áll fel, ott senki nem egy Real Madridra vagy Villarrealra gondol, hanem egy Almeria, Tenerife stb szintű csapatra...
Na ja, csak sosem lehet tudni, hogy mikor futunk bele egy Herculesbe, egy Mallorcába, a Levantét is csak egy góllal vertük januárban, szóval néha a kiscsapatok ellen is számolni kell nagyon a kapott gólokat, mert nem verünk mindenkit 5-6 gólokkal
A 40ből viszont a maradék 30at úgyis megverjük 3-4el, szóval ott meg felesleges mind a 3 irányítót játszatni

szerk.: Totoka: nem értettelek félre, én csak azt mondom, hogy nem tudhatod melyek azok a csapatok, amelyek eleve így fognak kiállni (bár többé kevésbé mindegyik), vagy inkább, hogy melyeknek sikerül
2 hónapon belül sikerült otthon a Herculestől 2-t kapni és Mou antifociját hazaküldeni egy 5össel, pedig sztem az előbbi meccsen kezdetted volna a 3 irányítót egyszerre
Totoka
Barça B

2011.07.03. 22:19:14

Nem is azt írtam, hogy küldjük el masch meg busi közül egyiket, másikból meg legyen védő, és minden csapat ellen 3 támadóbb kp-al álljunk fel!
De a bajnokságban kb 12-13 csapat úgy állt fel ellenünk, hogy reményt sem hagytak maguknak a gólszerzésre, csak nem akartak egyet sem kapni. Az ilyenek ellen pedig szerintem cesc jobb mint egy vkp, többet tud segíteni a fal feltörésében. A real, valencia, sevilla, villareal, meg a bl meccseken meg megint jöhet a jó öreg eddig taktika. De ez csak 1 ötlet volt, csak azt akarom megmutatni, hogy pep simán ki tud vmit találni arra, h thiago meg cesc is a keretben legyen, és ne álljon meg a thiago a fejlődésben.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.07.03. 22:14:16

sjd írta: Mondjuk lehet, hogy egy Depor szintű csapat ellen működne, ahol egymás után két egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, de a Real ellen nem próbálnám meg, mert ha egy kontrával megindul Özil-DM-CR stb., akkor kell, hogy legyen ott egy Mascherano, aki körbekergeti a pályán őket (de mondjuk a 0kapuralövéses Arsenal ellen is kellett, hogy a végén egy sérülés árán állítsa meg Bendtnert)

szerk.: szóval még az olyan csapatokról nem is beszéltünk, mint mondjuk a Valencia vagy a Villareal, akin nyíltan felvállalták a játékot és gólokat is akartak lőni
De ezek mellett még van 40 meccsünk, amiken simán fel lehetne úgy állni... Amikor arról van szó, hogy a Xavi-Cesc-Ini trió áll fel, ott senki nem egy Real Madridra vagy Villarrealra gondol, hanem egy Almeria, Tenerife stb szintű csapatra...

Én személy szerin törülnék is meg nem is ha jönne Cesc, de ezt már sokszor leírtam, most megyek vissza Brazil szenvedést nézni... :twisted:
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.03. 22:09:51

Totoka írta: Egy olyan csapat ellen, aki kb 12 emberrel védekezik ellenünk, szerintem nincs nagy szükség szűrőre, simán el tudom képzelni, h a 3 támadó mögött, együtt szerepeljen egy xavi-cesc-ini 3as. Idei meccseink 90%-án szerintem ez működött volna
Mondjuk lehet, hogy egy Depor szintű csapat ellen működne, ahol egymás után két egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, de a Real ellen nem próbálnám meg, mert ha egy kontrával megindul Özil-DM-CR stb., akkor kell, hogy legyen ott egy Mascherano, aki körbekergeti a pályán őket (de mondjuk a 0kapuralövéses Arsenal ellen is kellett, hogy a végén egy sérülés árán állítsa meg Bendtnert)

szerk.: szóval még az olyan csapatokról nem is beszéltünk, mint mondjuk a Valencia vagy a Villareal, akin nyíltan felvállalták a játékot és gólokat is akartak lőni
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.03. 22:08:45

Daffy. Itt rengeteg féle vélemény van, kell Fabregas, nem kell és így van ez Sánchezzel is.
Én úgy gondolom, hogy ebbe a remek középpályába már nem fér be még 1 klasszis maximum akkor, ha előre látják, hogy Xavi vagy Iniesta le fog sérülni hónapokra...
Be kell látnod, hogy a Barca meg szeretné venni mind2 játékost és hiába érthetetlen sokaknak ez így van és el kell fogadni. Én úgy emlékszem Henry-t sem várták túl nagy szeretettel aztán szvsz volt 2 jó szezonja pedig nem volt rossz a csatársor.
Bármi megtörténhet.
samy85
Capitá del Barça

2011.07.03. 22:03:26

daffy írta:]ha kell,de erre alapozni? úgy megértem,hogy ha cesc jön,akkor thiago megy,de ilyenről csak pletyka szinten olvastam,amire nem alapoznék.
miért kéne mennie akárkinek is szakmai szempontból ha jön Cesc? nem ütközik Thiagoval... sőt....egy klasszissal több, akitől csak tanulhat....mindazonáltal szerintem mindenki örülne ha jönne Cesc is... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Totoka
Barça B

2011.07.03. 22:03:16

Neymar az perez baromsága, szerintem mourinho is a fejét fogja h minek az nekik...
Tényleg ritka h xavi meg ini együtt lenne sérült, de szerintem már akkor is baj lehet ha az egyik az, és egy kemény ellenfél jön. Thiago mondjuk 10-12 csapat ellen tuti lehoz biztosan egy meccset, ha mellette ott van xavi v ini, meg busi, v masch. De egy valencia, vagy real??? A bajnokságba kerülhet...
Am én még egy dolgot nem zárnék ki, fm-ben pl próbálgattam, de tisztában vagyok vele h az nem mérvadó:
Egy olyan csapat ellen, aki kb 12 emberrel védekezik ellenünk, szerintem nincs nagy szükség szűrőre, simán el tudom képzelni, h a 3 támadó mögött, együtt szerepeljen egy xavi-cesc-ini 3as. Idei meccseink 90%-án szerintem ez működött volna, és mivel tényleg nem nagyon hallani védő érkezéséről, nem zárom ki, hogy masch v busi visszamenjen védőnek néha.
Válasz küldése