Sztem ezt, h Keita majd el lesz adva, v. kevesebbet játszik, el lehet felejteni, ezt szinte kizártnak tartom. Eddig sem volt indokolt az állandó játéka, mégis játszott, sztem ezután is így lesz.Léfe írta:Egy -két hozzászolóhoz:
- mi az, hoy Fabregas jó lesz rövidtávon. Marhaság. Hosszutávra kell, mad idővel Xavi helyén. Addig is rotálható Ini és Xavi helyén.
- hogyan lehet Fabregast egy lapon emliteni Thiagóval. Az előbbi klasszis a másik kezdő. Jó hogy maradt, de Boján esetéből /is/ látni, adott estben a fejlődésre garancia nincs.
- bár én becsültem Keitát, de ha Fabregas jön, el kelleni adni, mert akkor inkább Thiágó kapjon több időt.
Bojan esetében is bőven benne van Pep keze is, amikor igazán kellett volna neki a lehetőség, akkor nem kapta meg. Lehet megcsinálja ezt Thiagoval is, ami megint baromira unszimpatikus dolog lenne.
Még nem lehet Thiagot egy lapon említeni Fabregassal, ez igaz. De Thiago igen is hatalmas tehetség, és talán meg kéne kapnia a lehetőséget, és lehet, h jobb lenne akár Fabregasnál is. De ha jön Fabregas, akkor aligha lesznek egyenlő lehetőségei a két játékosnak, egyrészt mert Fabregas sok pénzbe került, katalán, és nagyobb név, vagyis ő fog játszani mindenképp. És ha Thiagonak van egy kis esze, akkor lelép.
Elve Fabragas érkezése szép üzenet a fiataljainknak: Igazolhatok el nyugodtan oda, ahol nem kell kivárni a sorotokat, keressetek sok pénzt, fejlődjetek, aztán majd sok pénzért vissza lesztek hozva. Fölösleges maradni, mert úgy jártok mint Bojan, v. könnyen meglehet Thiago is. Végül is így is lehet, de ez sem méltó ahhoz, amit a klub korábban képviselt.
Végül megjegyezném, h Fabregas elmúlt szezonja azért eléggé gyatra volt, lehet, h nálunk is ilyen lesz.

Eleve 5 ember 2 posztra. Meg Pepnél sokszor sok már a 2 ember is egy posztra. Sztem ha tehetné, mindig csak ugyanazt a 11 embert játszatná, + Keitát.chonggy írta:4 ember 2 posztra miért sok??
Pedig Alvesnak ilyen felállásban nem nagyon lenne helye, max szélsőként. A 3-4-3-ba 3 középső védő kell.gergo9 írta:Nem tudom 3-4-3 azért eléggé összeegyezhetetlennek tűnik a fals9-essel.
Akkor lenne talán jó ötlet ha vmiért Messi nincs vagy kipakoljuk szélre.
Védekezésünk meg nem hiszem hogy sokat visszaesne.
De az biztos hogy Abidal,Piké,Puyol trió közül bármelyik hamarabb repülne a kezdőből mint Alves.