Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ez alól az egyik nagy csapat sem kivétel, mert mind vásárolgat évről évre. Mi is így értünk el sikereket, 2004 nyarán nagy bevásárlást tartottunk.Tocy írta:
Ez azért így nem igaz. Legalábbis nem csak a Cityt kéne elmondani mindennek, amikor a Real, a Chelsea ugyanígy ért el sikereket régebben, vagy most jönnek az oroszok ugyanígy, vagy az Inter összevásárolt mindenkit és kiütötte a Milan-Juvét a bundabotránnyal, stb...van pénzük és kész, nem kell ezt túlragozni. Pl a Bayern is a német bajnokság legjobbjaitól szokott bevásárolni, ezzel gyengítve a riválisokat és "megvéve" a bajnoki címet...
sztem hozzájárult a "cseppet sem pénzéhes" asszonykája, aki a vagyona felétől megszabadította... ugyan még mindig borzalmasan gazdag, de sztem a válság+exfeleség kombó miatt azért visszavett a világhatalmi terveiből...LG írta:
Amúgy nem tudom ennek mi az oka, mert anno a Chelsea-nek is hasonló tervei voltak, mint most a Citynek, de aztán úgy látszik letettek róla. Voltak olyan pletykák, h Abramovicsnak betett a válság, és már nem annyira gazdag, lehet, h ez az oka?
Gondolom ők rájöttek, hogy az nem járható út.LG írta:
Amúgy nem tudom ennek mi az oka, mert anno a Chelsea-nek is hasonló tervei voltak, mint most a Citynek, de aztán úgy látszik letettek róla. Voltak olyan pletykák, h Abramovicsnak betett a válság, és már nem annyira gazdag, lehet, h ez az oka?
Hát azért ez sem teljesen igaz. A Chelsea ugyanaz a kategória, mint a City. Jött egy gazdag "gyerek" fölvásárolt pár sztárt és akkor egy a béka feneke alatt lévő csapatból csináltak egy bajnoki címért versenyző gárdát. Ezek a csapatoknak sztem vége lesz, amikor elmennek majd a milliárdosok. Visszaesnek ugyanarra a szintre, ahol korábban voltak.Tocy írta:Ez azért így nem igaz. Legalábbis nem csak a Cityt kéne elmondani mindennek, amikor a Real, a Chelsea ugyanígy ért el sikereket régebben, vagy most jönnek az oroszok ugyanígy, vagy az Inter összevásárolt mindenkit és kiütötte a Milan-Juvét a bundabotránnyal, stb...van pénzük és kész, nem kell ezt túlragozni. Pl a Bayern is a német bajnokság legjobbjaitól szokott bevásárolni, ezzel gyengítve a riválisokat és "megvéve" a bajnoki címet...Barcaman1993 írta:Csak a focinak van egy eszmei értéke az eredményeken kívül. Más éveken át (lásd MU, Arsenal) dolgozik azon, hogy egy ütőképes csapatott összerakjon, hogy elérjen egy, vagy akár több kupát. Na és ez a Citynél nincsen meg. Mások megküzdenek a kupákért, ők pedig megveszik a kupákat. És ez a különbség a többi csapat és a City között. Más kemény munka árán, ők meg sok pénz által érik el a "sikereket".
Ez azért így nem igaz. Legalábbis nem csak a Cityt kéne elmondani mindennek, amikor a Real, a Chelsea ugyanígy ért el sikereket régebben, vagy most jönnek az oroszok ugyanígy, vagy az Inter összevásárolt mindenkit és kiütötte a Milan-Juvét a bundabotránnyal, stb...van pénzük és kész, nem kell ezt túlragozni. Pl a Bayern is a német bajnokság legjobbjaitól szokott bevásárolni, ezzel gyengítve a riválisokat és "megvéve" a bajnoki címet...Barcaman1993 írta:Csak a focinak van egy eszmei értéke az eredményeken kívül. Más éveken át (lásd MU, Arsenal) dolgozik azon, hogy egy ütőképes csapatott összerakjon, hogy elérjen egy, vagy akár több kupát. Na és ez a Citynél nincsen meg. Mások megküzdenek a kupákért, ők pedig megveszik a kupákat. És ez a különbség a többi csapat és a City között. Más kemény munka árán, ők meg sok pénz által érik el a "sikereket".kamaj írta:Szerintem azért nem kell bántani a Cityt, mert az edzőknek biztosítják azt, hogy akit akar az edző azt megpróbálják leigazolni. Csakis így lehet, előrébb jutni huzamosabb ideig.
Ez igaz. Mióta anno megromlott JM viszonya Ambamoviccsal, aztán már nem nagyon kapott pénzt a portugál igazolásokra. És azóta sem költekezik olyan nagyon a Chelsea, leszámítva azt az orbitális nagy baromságot amit Torres-el csináltak.Tocy írta:
Amúgy a Chelsea évek óta szinte alig igazol, a kezdő 11 az utóbbi 4 évben kb alig változott. Most megvették Torrest, és ennyi, ezen a nyáron egy hang sem volt arról, hogy mit és kit akarnak.
Csak a focinak van egy eszmei értéke az eredményeken kívül. Más éveken át (lásd MU, Arsenal) dolgozik azon, hogy egy ütőképes csapatott összerakjon, hogy elérjen egy, vagy akár több kupát. Na és ez a Citynél nincsen meg. Mások megküzdenek a kupákért, ők pedig megveszik a kupákat. És ez a különbség a többi csapat és a City között. Más kemény munka árán, ők meg sok pénz által érik el a "sikereket".kamaj írta:Szerintem azért nem kell bántani a Cityt, mert az edzőknek biztosítják azt, hogy akit akar az edző azt megpróbálják leigazolni. Csakis így lehet, előrébb jutni huzamosabb ideig.
Amúgy a Chelsea évek óta szinte alig igazol, a kezdő 11 az utóbbi 4 évben kb alig változott. Most megvették Torrest, és ennyi, ezen a nyáron egy hang sem volt arról, hogy mit és kit akarnak.socio66 írta:hát nem tudom,mikor jött anno a sejk,egyből arról beszélt hogy leigazolják a világ legjobbjait és szupercsapatot építenek.kamaj írta: Ezért van itt ennyi játékos, mert minden edző a saját képére formálta a csapatot, pénz volt hozzá, és megvehették őket.
csak senki nem vette komolyan őket és sanszuk nem volt akkor még hogy igazi klasszisokat igazoljanak,egyedül robinho esett le ugye,de ő sem váltotta meg a világot.
szóval én kétlem,hogy az akkori edzőnek,vagy akár most mancininek is száz százalékos beleszólása lenne az igazolásokba. amint egy nagyobb név megszerezhető,a city már sorban áll kétszer annyi pénzzel mint a többiek.
nekem a chelsea is nagyon unszimpatikus mióta orosz lett,pedig amit ők csináltak,az lófütyi a sejkékhez képest.
hát nem tudom,mikor jött anno a sejk,egyből arról beszélt hogy leigazolják a világ legjobbjait és szupercsapatot építenek.kamaj írta: Ezért van itt ennyi játékos, mert minden edző a saját képére formálta a csapatot, pénz volt hozzá, és megvehették őket.
ez oké,csak a city úgy cserélgeti a játékosait,mint más az alsógatyát..tavaly megvették talán a kolarovot,akit a reallal is szóba hoztak akkor és amennyit láttam(nem sokat mondjuk),nem rossz kis játékos.Stalkyard írta: Az lehet, hogy nekünk szurkolóknak nem szimpatikus a City hozzáállása, de egy focista teljesen más dolgokat tart szem előtt. Egy feltörekvő együttes, igencsak stabil anyagi háttérrel, évről évre javuló játékoskerettel. Lám idén már megnyerték az FA kupát, és indulnak a BL-ben is. Jövőre akár a bajnoki címre is reális esélyük lehet. Ez melyik játékosnak nem vonzó?
Ezt én nem egészen értem. Minek igazolna valaki selejtet?Game90 írta:Már az összes nagyobb nevet el akarják vinni az Ágyúsoktól, de persze a selejt nem kell senkinek, Squillaci, Denilson, Bendtner...
Ráadásul itt (sajnos) sokkal több esélye van kupát nyerni...Stalkyard írta: Az lehet, hogy nekünk szurkolóknak nem szimpatikus a City hozzáállása, de egy focista teljesen más dolgokat tart szem előtt. Egy feltörekvő együttes, igencsak stabil anyagi háttérrel, évről évre javuló játékoskerettel. Lám idén már megnyerték az FA kupát, és indulnak a BL-ben is. Jövőre akár a bajnoki címre is reális esélyük lehet. Ez melyik játékosnak nem vonzó?
Az lehet, hogy nekünk szurkolóknak nem szimpatikus a City hozzáállása, de egy focista teljesen más dolgokat tart szem előtt. Egy feltörekvő együttes, igencsak stabil anyagi háttérrel, évről évre javuló játékoskerettel. Lám idén már megnyerték az FA kupát, és indulnak a BL-ben is. Jövőre akár a bajnoki címre is reális esélyük lehet. Ez melyik játékosnak nem vonzó?albicelesteX írta:Nem a pénzről oké,de akkor is ki az akinek egy ilyen csapat szimpatikus?Mehetett volna máshova is...ő ezt választotta.
albicelesteX írta:Csicska City!!!Gyűlölöm ezt a fajta hozzáállást.Clichyre is büszke lehet az anyja!!!Gyönyörű.21.század!
Henry távozásakor, illetve majdnem mindig temetve van az Arsenal szezon előtt, de mindig tudják hozni azt a szintet, amit előtte. Sztem most sem lesz igazán nagy visszaesés, persze ez még igy sem jó, mert elvileg előrefelé kéne haladni, de 2004 óta 1 helyben toporgunk. Én már Wengerhez sem ragaszkodnék annyira, sztem a kialakult helyzetért nagyrészt ő a felelős. Ok, h korábban nagyon szép eredményeket ért el, de hogy évek óta nem tud megújulni az már elég kellemetlen.Varatrix írta:Szép lassan darabjaira hullik az Arsenal...