A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
ez oké,csak a city úgy cserélgeti a játékosait,mint más az alsógatyát..tavaly megvették talán a kolarovot,akit a reallal is szóba hoztak akkor és amennyit láttam(nem sokat mondjuk),nem rossz kis játékos.Stalkyard írta: Az lehet, hogy nekünk szurkolóknak nem szimpatikus a City hozzáállása, de egy focista teljesen más dolgokat tart szem előtt. Egy feltörekvő együttes, igencsak stabil anyagi háttérrel, évről évre javuló játékoskerettel. Lám idén már megnyerték az FA kupát, és indulnak a BL-ben is. Jövőre akár a bajnoki címre is reális esélyük lehet. Ez melyik játékosnak nem vonzó?
Ezt én nem egészen értem. Minek igazolna valaki selejtet?Game90 írta:Már az összes nagyobb nevet el akarják vinni az Ágyúsoktól, de persze a selejt nem kell senkinek, Squillaci, Denilson, Bendtner...
Ráadásul itt (sajnos) sokkal több esélye van kupát nyerni...Stalkyard írta: Az lehet, hogy nekünk szurkolóknak nem szimpatikus a City hozzáállása, de egy focista teljesen más dolgokat tart szem előtt. Egy feltörekvő együttes, igencsak stabil anyagi háttérrel, évről évre javuló játékoskerettel. Lám idén már megnyerték az FA kupát, és indulnak a BL-ben is. Jövőre akár a bajnoki címre is reális esélyük lehet. Ez melyik játékosnak nem vonzó?
Az lehet, hogy nekünk szurkolóknak nem szimpatikus a City hozzáállása, de egy focista teljesen más dolgokat tart szem előtt. Egy feltörekvő együttes, igencsak stabil anyagi háttérrel, évről évre javuló játékoskerettel. Lám idén már megnyerték az FA kupát, és indulnak a BL-ben is. Jövőre akár a bajnoki címre is reális esélyük lehet. Ez melyik játékosnak nem vonzó?albicelesteX írta:Nem a pénzről oké,de akkor is ki az akinek egy ilyen csapat szimpatikus?Mehetett volna máshova is...ő ezt választotta.

albicelesteX írta:Csicska City!!!Gyűlölöm ezt a fajta hozzáállást.Clichyre is büszke lehet az anyja!!!Gyönyörű.21.század!

Henry távozásakor, illetve majdnem mindig temetve van az Arsenal szezon előtt, de mindig tudják hozni azt a szintet, amit előtte. Sztem most sem lesz igazán nagy visszaesés, persze ez még igy sem jó, mert elvileg előrefelé kéne haladni, de 2004 óta 1 helyben toporgunk. Én már Wengerhez sem ragaszkodnék annyira, sztem a kialakult helyzetért nagyrészt ő a felelős. Ok, h korábban nagyon szép eredményeket ért el, de hogy évek óta nem tud megújulni az már elég kellemetlen.Varatrix írta:Szép lassan darabjaira hullik az Arsenal...

Ja ez várható volt ennyi év sikertelenség után...Varatrix írta:Szép lassan darabjaira hullik az Arsenal...

Az sztem csak az ürügy, ebben a nyilatkozatban fejtette ki, hogy miért akar elmenni az ArsenalbólBarcaman14 írta: Ez mind szép és jó! Javítsatok ki ha tévedek, de nem ő kért 110 ezer fontos heti fizetést, ám ezt nem tudják megadni?!![]()
Ez mind szép és jó! Javítsatok ki ha tévedek, de nem ő kért 110 ezer fontos heti fizetést, ám ezt nem tudják megadni?!Game90 írta:
Nasri nyilatkozott:
„Sohasem a pénzt motivált, mindig a futball szempontjából hoztam meg a döntéseimet. Nem akarok olyan klubba igazolni, ahol nem olyan focit játszanak, amit szeretek, nem lennék boldog, csak azért mert sok pénzt kapok.”
„Így is rengeteget keresünk. A karrier és a trófeák élveznek prioritást. Ez fontosabb mindennél, bár tudom, hogy mit jelent a pénz, és mi annak az értéke.”
„Ha nem nyersz címeket, nem neveznek majd az Aranylabdára. Azért jöttem Angliába, hogy címeket szerezzek, ugyanis ez a karrierem során még nem történt meg kivéve az U-17-es EB-t 2004-ben.”
„Mindannyiunknak ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy felnőhessük és tesztelhessük magunkat. Még ha nem is nyertem kupákat, úgy érzem már felnőttem. Ki vagyok éhezve a trófeákra. Azért focizom, mert imádom ezt a sportot, és szeretném érezni a győzelem izét.”
„Együtt felemelni a kupát. Ez a szépsége és az értelme egy csapatjátéknak.”