La Liga / Copa del Rey
Én olvastam anno egy olyat, hogy a klub honlapján volt egy szavazás, hogy mi lenne a fontosabb a szurkolók számára, az eredmények, vagy hogy továbbra is csak baszk játékosok játszanak a csapatban. Számokat nem akarok mondani, mert nem nagyon emlékszem már rá, de elsöprő fölénnyel nyert a csak baszk játékosok opció. Kicsit megdöbbentő volt számomra, mert nagyon nem jellemző a mostani világra, beleértve a focit is, hogy az identitás ennyivel előrébb van az eredményességnél, de azóta nagyon tisztelem a csapatot.
akkor továbbra és él a hagyomány...viszont így le a kalappal előttük!Fecooo írta:Ander Herrera Bilbao-ban született...
élő példa hogy ilyen felfogással is oda lehet érni...
Abi & Tito
Ennek örülök, remek igazolás!Initom írta:de pl most leigazolták Ander Herrerrát,ő lehet hogy nem ba.szk!

Your village called. Their idiot is missing.
Ander Herrera Bilbao-ban született...
Azt hiszem mind ba.szkS.Agüero írta:Ha jól tudom az összes játékosuk spanyol, de azt nem tudom, h b.aszk-e mind.Am a Bilbao még mindig azt csinálja,hogy csak bas.zk játékosokat igazolnak?

Abi & Tito
- chonggy
- Capitá del Barça
Azért is kérdem. Mert a tetszetős játék meg Mou két világ.daffy írta:én ilyet sose mondtamchonggy írta:Te szereted Mou-t?daffy írta:bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.
Am a Bilbao még mindig azt csinálja,hogy csak bas.zk játékosokat igazolnak?

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
én ilyet sose mondtamchonggy írta:Te szereted Mou-t?daffy írta:bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.

Így van. A Bilbao az utóbbi években mindet játszott, csak tetszetős focit nem. Ha ezzel a brigáddal Bielsa képes lesz rá, akkor nagy zseni. De én két másik lehetőséget valószínűbbnek látok: megpróbálja, de bele bukik, v. folytatja az eddigi vonalat, vagyis a játéktördelős, inkább defenzív, sokat szabálytalankodó játékot.barca99 írta:Egy kicsit félek Bielsától, attól függetlenül, hogy messze ők játszották a legőszintébb, legjobb focit a tavalyi VB-n. Kíváncsi vagyok, hogy megpróbálja-e a 3-3-1-3-at Spanyolországban... közel sem olyan mozgékony a kerete, mint Chilének, fizikailag viszont nagyon erősek.
Egy kicsit félek Bielsától, attól függetlenül, hogy messze ők játszották a legőszintébb, legjobb focit a tavalyi VB-n. Kíváncsi vagyok, hogy megpróbálja-e a 3-3-1-3-at Spanyolországban... közel sem olyan mozgékony a kerete, mint Chilének, fizikailag viszont nagyon erősek.
bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.ab1daL írta:Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hmm elég érdekes, Caparros elég szépen felépítette a b.aszkokat!EU liga is volt, és évről évre fejlődtek!Nem tudom Bielsa mit fog alkotni nem lesz egyszerű dolga elfogadtatni magát a szurkolókkal!ab1daL írta:Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
A cikkben ott van " könnyen változhat az időpont"
csak mert akkor van a clássico.fcbarca0827 írta:Igen. December 8-án kezdődik.Initom írta:de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk?
csak kiváncsiság...afelé volt legutóbb is...
Abi & Tito
- Varatrix
- Director del Fútbol
Na x év után végre Madridban van az odavádó.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Igen. December 8-án kezdődik.Initom írta:de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk? 

Abi & Tito
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
egyszer úgy is szembe kéne nézni ezekkel a csapatokkal így szezon elején még frissek vagyunk, hamar túl leszünk a nehezén ráadásul így áprilisban a bajnokságban könnyebb ellenfeleink lesznek a Bl fontos szakaszánál így Pep nyugodtan rotálhat. Csak a 35. fordulóra legyen 10 pont az előnyünkInitom írta:ott a mastercard :DD amúgy nem semmi lenne!víscaelbarca!forever írta:a világ minden pénzét odaadnám hogy lássam ahogy CR, Mourinho meg Perez beállnak a sorfalbachonggy írta:35. fordulóban nálunk van a Klasszikus,várom a sorfalat!![]()
![]()
sajnos ez megfizethetetlen
![]()
![]()
De a kezdés sem lesz egyszerű

ott a mastercard :DD amúgy nem semmi lenne!víscaelbarca!forever írta:a világ minden pénzét odaadnám hogy lássam ahogy CR, Mourinho meg Perez beállnak a sorfalbachonggy írta:35. fordulóban nálunk van a Klasszikus,várom a sorfalat!![]()
![]()
sajnos ez megfizethetetlen
![]()
![]()
De a kezdés sem lesz egyszerű

Abi & Tito
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
a világ minden pénzét odaadnám hogy lássam ahogy CR, Mourinho meg Perez beállnak a sorfalbachonggy írta:35. fordulóban nálunk van a Klasszikus,várom a sorfalat!

- chonggy
- Capitá del Barça
messideco írta:Nem, csak a beképzeltséget nem szeretem... OFF végeBarcaforever írta: Imádom az ilyen pozitív emberek.Vagy ha Madrid drukker vagy akkor okés.
Nabazz,nem beképzeltségből,hanem viccből mondtam...

Flori: megengedem,nem vagyok biztos benne...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- ab1daL
- Director del Fútbol
David Navarro
Valencia
Xamax (azért a Xamaxnál is van valami, megvették Victor Sánchezt, a belga válogatott kapust Bailly-t, és most David Navarro
)
Cristián Zapata
Udinese
Villarreal
A hírek szerint Zapata iránt a Liverpool, és a Bayern is élénken érdeklődött.
Emir Spahic
Montpellier
Sevilla
Valencia

Cristián Zapata
Udinese

A hírek szerint Zapata iránt a Liverpool, és a Bayern is élénken érdeklődött.
Emir Spahic
Montpellier

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”