Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert nem 1 hozzászólással alattad írtam le tényleg.kakasugynok007 írta:Adja valamyeliy adó a Sturm-Vidit
Azóta, például Csizmadia Csaba azt nyilatkozta, hogy örül neki, hogy nem lesz halasztás, legalább folyamatosan játékban lesznek. Iletve most nyilatkozok én is: "Örülök, hogy nem lesz halasztás, így legalább végre láthatom ez újjáalakult Ferencvárost futballozni. Köszönöm, a többi kérdésre a meccs után felelek."FtcSikiHun írta:...
Forrással ugyan nem tudom alátámasztani, de elég erősen emlékszem valakitől egy ilyen nyilatkozatra, de nyilván benne van a pakliban hogy én emlékszem rosszul. De mindegy is, lényegtelen, a lényeg a mai jó eredmény!Messa írta:Ilyen nyilatkozatra én senkitől nem emlékszem, de ha mégis volt akkor bocsi.![]()
Ilyen nyilatkozatra én senkitől nem emlékszem, de ha mégis volt akkor bocsi.Barcaman14 írta:Ma Sturm Graz-Videoton! Nagyon kíváncsi leszek mit nyújt majd a Vidi, az biztos hogy nem esélyesként utazik, aztán majd kiderül. Emlékszem még egy régebbi nyilatkozatra, miszerint majd ha sikerül bejutniuk a csoportkörbe sokkal jobban helyt fognak állni, mint pl a Loki az EL-ben vagy a BL-ben.
Ezzel nem kukacoskodni akarok, sőt úgy legyen, elvégre a magyar foci sikerét hirdetnék. Csupán jó lenne ha nem érne megint csalódás, ahhoz képest ahogy beharangozzák, hogy na majd most!
A lényeg hogy ma egy jó eredményt érjenek el, pl egy x már jó lenne szerintem. Úgyhogy hajrá!
Ja én nem úgy értettem a dolgokatmessideco írta:A balhé után ilyen nagy az ellentét a két csapat között?
Nem szimpatizálok Kassaival, viszont mind a két csapat a szívem csücske. Nem akarom, hogy balhé legyen, mert itthon még nem fújt jól meccset... Egy gólgazdag 90 percet szeretnék Rákóczi győzelemmel, FTC bajnoki címmelFtcSikiHun írta:Miért is?L.Messi 10 írta: Előre félek kimenni...![]()
Nagyon régen volt már balhé, de az sem volt komoly. Játszunk egy jó meccset, remélem győzni fogunk, bár 34 éve nem sikerült, de most valami van a csapattal. A Lokomotív moszkvát vertük meg vasárnap akik az EL 4. fordulójába szállnak be, szóval nem gyengék. Régen bíztam ennyire a 29.b, de most összejöhet. Ottennel hatalmasat fogtunk és félix is jónak tánik. Grúz eddig tökéletesen játszik, Somaliára leszek kíváncsi.
Hajár Fradi!
Miért is?L.Messi 10 írta: Előre félek kimenni...