Barcaman14 írta:Ma Sturm Graz-Videoton! Nagyon kíváncsi leszek mit nyújt majd a Vidi, az biztos hogy nem esélyesként utazik, aztán majd kiderül. Emlékszem még egy régebbi nyilatkozatra, miszerint majd ha sikerül bejutniuk a csoportkörbe sokkal jobban helyt fognak állni, mint pl a Loki az EL-ben vagy a BL-ben.
Ezzel nem kukacoskodni akarok, sőt úgy legyen, elvégre a magyar foci sikerét hirdetnék. Csupán jó lenne ha nem érne megint csalódás, ahhoz képest ahogy beharangozzák, hogy na majd most!
A lényeg hogy ma egy jó eredményt érjenek el, pl egy x már jó lenne szerintem. Úgyhogy hajrá!
Ilyen nyilatkozatra én senkitől nem emlékszem, de ha mégis volt akkor bocsi.
Ami a meccset illeti, már hétfő óta ráz a hideg, ha a meccsre gondolok, nagyon várom már. A honlapon már reggel óta megy az online közvetítés, szinte most azt is tudni, hogy melyik játékos mikor ment el wc-re...
Ott lenne a helyem Klagenfurtban, szó is volt róla, hogy 2 napra utazunk ki, főleg hogy köt is oda néhány szál, de végül nem volt megvalósítható sajnos.
Érdekességek, elvileg a múlthéten már megállapodtunk a Grazzal, hogy tiszta fehérben játszanak, mi pedig a megszokott piros-kékben, ennek ellenére most a meccs előtt 3 órával kijelentették, hogy márpedig ők feketében fognak játszani, szóval a Vidi kényszerből a sárga mez, fekete nadrág és piros sportszárban tolja majd... Nonszensz, mint a papagájok. Még egy kis zöld hiányzik belőle.
Azt gondolom, hogy egy döntetlennel már mindenki elégedett lenne, főleg ha gólt is rúgna a csapat. Nem lesz sok gólos a meccs szerintem, bár Souza beígérte a támadójátékot. Egye fene, kapjunk ki 5-4-re, a visszavágót pedig nyerjük meg 4-3-ra.
Komolyra fordítva, szerintem 1-0, vagy 2-1 lesz oda. Fehérváron meg bármi megtörténhet.
Kezdőt csak 70 perccel a meccs előtt hirdet Souza, egy tippre vállalkozok azért:
--------------Bozovic/Tujvel-------------
--Brachi----Lipták--Horváth----Héctor-
--------------------Elek-------------------
-Gosztonyi---Sándor--Mitrovic--Walter-
--------------------Alves------------------
Digi közvetít 20.05-től. Hajrá fiúk !