Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Esküszöm, az egész pozitívum De Silvestro volt és az ismét csodás Alex. Del Piero egyedül annyit ér, mint az egész 2.félidős csapat.... Kezd elegem lenni a vezetőségből, még jó hogy Conte az edző, mert megparancsolta Marottának, hogy azonnal szerezzen egy belső védőt és egy bal szélsőt. Kíváncsian várom a további fejleményeket.albicelesteX írta: Jó volt látni.Nem piszkálódásból mondom,de ez egy akkora lúzer banda,jó tudom első meccse meg minden,de szerintem Scudettotól nagyon messze vannak.
Ráadásul azt mondják, hogy előbb lesz meg a 3. csillagjuk, mint a milánói csapatoknak a második...albicelesteX írta: Jó volt látni.Nem piszkálódásból mondom,de ez egy akkora lúzer banda,jó tudom első meccse meg minden,de szerintem Scudettotól nagyon messze vannak.
Jó volt látni.Nem piszkálódásból mondom,de ez egy akkora lúzer banda,jó tudom első meccse meg minden,de szerintem Scudettotól nagyon messze vannak.L.Messi 10 írta:
"Ma este" 01:00-kor Juventus-Sporting
http://www.rojadirecta.es/goto/watchit- ... gspot.com/
Forza Juve!
Tudnám értékelniab1daL írta:AS Roma: megegyeztek Stekelenburg átigazolásáról az Ajaxszal - lapértesülés
Azért ha ez igaz, akkor LE-nek elég szép kis keret lesz a keze alatt.
Vidalt nem kell félteni az ütközésektől, elég kemény játékos, sok ütközés és mezőnymunka van a játékában. Nekem amolyan Mascherano, csak támadó játékban jobbnak tűnik.Tocy írta:És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Az olasz sajtó pont arról ír, milyen okosan erősítenek, és simán meglehet a dobogó is.Szerintem nem sokra lesznek képesek...nem azért,mert a Farkasoknak szorítok elsősorban,de nem érzem annyira erősnek azt a keretet,sokkal jobb helyezést nem várok tőlük,mint idén.
Cana védekező középpályásként miért kellene a támadóalakzatba?Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat
Ez nagy üzlet lenne, egy Bonuccinál jobb védő, plusz egy pengés balszélső, aki védekezni is tud.Ma ovlastam, hogy kitalálta a vezetőség, odaadják Bonuccit és Martinez felét a Fionak Vargasért cserébe, plusz elhozzák Kjaert.
ámenTotti nem fog könnyezni...hanem bajnoki címet ünnepelni![]()
Totti nem fog könnyezni...hanem bajnoki címet ünnepelniL.Messi 10 írta:Mondjuk annak külön örülök, hogy a Bayern elől vittük eldaffy írta:remek játékos,12ért jó vétel volt. kíváncsi vagyok,hogy mikorra áll össze a csapat![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fbdjcbUp ... r_embedded
Sky Sport - Serie A 2011/12es szezon reklámja. Végén könnyező Totti
Mondjuk annak külön örülök, hogy a Bayern elől vittük eldaffy írta:remek játékos,12ért jó vétel volt. kíváncsi vagyok,hogy mikorra áll össze a csapat
remek játékos,12ért jó vétel volt. kíváncsi vagyok,hogy mikorra áll össze a csapatL.Messi 10 írta:Majd kiderül mi lesz, de egy biztos: A mai nappal 100%ig hivatalossá vált Vidal Juventusba való szerződése. 12millió eurót fizettünk ki érte és évente 3milliót fog keresni. Ha minden igaz, már Torinóban is van az orvosinTocy írta: És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Majd kiderül mi lesz, de egy biztos: A mai nappal 100%ig hivatalossá vált Vidal Juventusba való szerződése. 12millió eurót fizettünk ki érte és évente 3milliót fog keresni. Ha minden igaz, már Torinóban is van az orvosinTocy írta: És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.L.Messi 10 írta:Melo mindenhogy megy, Amerikába se ment ki a csapattal és Ő is nyilatkozta, hogy nem fog maradni. Csatárok közül Toni-Iaquinta-Amauri 3as is átadólistán van, a középpályáról pedig Melo és Sissoko is.Tocy írta:Balszélső kell meg jobbhátvéd szerintem, és el lehetne passzolni Amauri mellett Iaquintát is. Elég Kvájjárellá-Matri-Del Piero-Toni + ugye elvileg Rossi. 2 posztra 5 ember bőven jó, még sok is. Vkp Melo kezd, Sissokko a cseréje, kreatív kpnak Vidal, cseréje Pirlo. Szélen Krasic, cseréje Martinez, másik oldalra kell ember. Hátvédek középen Chiellini-Bonucci elég jó, nem szabad elengedni Bonuccit. Balhátvéd Ziegler, De Ceglie tökély, jobbhátvéd kéne. Szóval ha megvan Rossi és Vidal, akkor balszélső-jobbhátvéd és kész a csapat...
Na Stekelenburg...hát neki örülnékalbicelesteX írta:Szerintem nem sokra lesznek képesek...nem azért,mert a Farkasoknak szorítok elsősorban,de nem érzem annyira erősnek azt a keretet,sokkal jobb helyezést nem várok tőlük,mint idén.messideco írta:Kezd összeállni a LazioVan Musleran kívül három kapusuk, talán egyik jó lesz. A középpálya és a támadósor már most kemény... Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat
Más a Roma állítólag Stekelenburgért tárgyal Amsterdamban.Mindjárt jobban tetszik,mint Kameni.
Szerintem nem sokra lesznek képesek...nem azért,mert a Farkasoknak szorítok elsősorban,de nem érzem annyira erősnek azt a keretet,sokkal jobb helyezést nem várok tőlük,mint idén.messideco írta:Kezd összeállni a LazioVan Musleran kívül három kapusuk, talán egyik jó lesz. A középpálya és a támadósor már most kemény... Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat
Azért 36évesen felvenni a harcot egy Quagliarella-Matri-Rossi hármassal elég nehéz. Idén elvileg az utolsó szezonja a Juventusnál, remélem úgy bánnak vele, ahogy azt megérdemli az IGAZI "Il Capitano"! Forza Juve! Grande Alex!messideco írta:Akkor egy ilyen kezdő jó lenne
Buffon- Lichtsteiner,Bonucci,Chiellini,Ziegler- Krasic,Vidal,Pirlo,Pepe- Rossi,Matri
Kíváncsi vagyok, hogy Conte megmeri-e tenni a lépést, és del Pierot kispadra ültetni...
Ezt ugye nem mondtad komolyan? Egy NB III-as csapatba nem férne be ez a két falábú semmirekellő!ab1daL írta:Tocy, a Juve megvette Lichtsteinert, szóval egy jobbhátvéd már van. Ha jól tudom ott van még Grygera is, plusz Marco Motta, ők ketten meg elmennek a svájci cseréjének.